Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar hadin hep beraber kızın bana hak ettim çünkü. Akşama kadar sıkıntı yoktu ilk günüm rahat geçiyordu takiii yarınki sınavı anlamadığımı anlayana kadar stres yaptım ve 4 tane hazır kurabiye bir tane muz ve bir tane de cennet elması yedim çok pişman oldum sonra da daha ilk günden tutamadım boğazımı

Sinifciben bugun 3 fincan kekik içtim kaynatıp inanılmaz bir agrim var her yerim agriyor goguslerim sisti en geç hafta sonu olurum diye dusunuyorum

kızlAr hasta oldum o yüzden yazamadım kac gündür

menü karışık dı bugün yazmassam daha iyi sanki :|

Aksam yemeden duramiyirum kizlar ya buaksam kara sevdayibizlerken bir paket kremali biskuvi yedim pesine 3 kase cekirdek aksam menumde berbaetti zateen 3 tabak yemek of cok iyiydim ya motivem bitti

Gunaydinn herkesee.
Kizlar yazmayinca ben biliyorum kesin kacamak yapiyolar diye
Tartiya az kaldi hanimlarr!!
Alisirsin ilk zaman olur oyle.
Sinifciben bugun 3 fincan kekik içtim kaynatıp inanılmaz bir agrim var her yerim agriyor goguslerim sisti en geç hafta sonu olurum diye dusunuyorum
Hadi ins yaa...
Aksam yemeden duramiyirum kizlar ya buaksam kara sevdayibizlerken bir paket kremali biskuvi yedim pesine 3 kase cekirdek aksam menumde berbaetti zateen 3 tabak yemek of cok iyiydim ya motivem bitti
Yok artik demeden edemiycm. Iyi ki diyettesin sekerim. O diziyi yasakliyom sana ordaku kizin bacagi benim kolumdan ince yaaaa. Biz yiyelim o kırıtsın kendine gel kardess.
Ben orucum ruyamda unutup bozuyorum. Nasil uzuluyorum. Tam da sevdigim seyler vardi
Ilk hedefime cok az kaldi sabir
Sahurda bi dilim ekmek yumurtali kahvalti. Zor yedim.

Burayi bos birakmayinn haa

Kızlarrrr günaydın. Nasılsınız sizde ven gibi tutamadınız dimi kendinizi sizi gidi siziler hadin yeni bir gün yeni bir azim hep beraber.

Bu arada kilo bildirimi hangi gün oluyor

Bitmesin bitmesin orada ki çırpı gibi kız var ya onu gör iyice motive et kendini

ben bir test daha yapıcam eczaneden istedim heryeirme agrı vuruyor, gece bir kalktım yanıyorum valla
2 mandaina yedim minik bir çikolata yeidm gofretli , hararet 1500 bende şu reglim gelene kadar yemeyi düzene sokamıycam anlaşıldı

Iyi sukur.
Ben de yemek dusunuyom
Az yemeye basladim biraz artirsam ditorum.
Sen de nasil durumlar?
Valla anlamadım gırtlağa bir sahip olamıyorum 1 gün tutuyorum 2 . gün yine saldırıyorum. Allahtan yürüyüş yapıyorum da ekleyip ekleyip gitmiyor.

Valla anlamadım gırtlağa bir sahip olamıyorum 1 gün tutuyorum 2 . gün yine saldırıyorum. Allahtan yürüyüş yapıyorum da ekleyip ekleyip gitmiyor.
Yuruyus kurtariyor seni.
Anacigimla konustuk.Memleketten biseyler gondercek. Bu sueu siparis)
Ayy saydikca icim gitti.
Benim en istahli oldugum donem ama frenliyorum kararliyim.
Bugun doyarak kalkicam

Kızlar yardım help help. Bugün kardeşimin doğum günü. Bizde süpriz yemekli kutlanacak mış. Karısı büyük bir pasta yaptırmış getirmiş annemle bizde yemekleri yapıcaz nasıl tutucam ben kendimi

Bende başlamak istiyorum yürüyüşe bi türlü başlayamıyorum.

Getir gotur Islerine bak, belki ise yarar ya da bugunlukte ye. Ama her gun bisey cikar bozmak icin. Arada bi odul olsa neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…