sabah kahvaltini cok SIKI sekilde yapsan.. öglede hafif seyler.. aksamda doyuracak seyler yesen acikmazsin bi sekilde öyle dene yapmaya
Alisirsin ilk zaman olur oyle.Kızlar hadin hep beraber kızınbana hak ettim çünkü. Akşama kadar sıkıntı yoktu ilk günüm rahat geçiyordu takiii yarınki sınavı anlamadığımı anlayana kadar stres yaptım ve 4 tane hazır kurabiye bir tane muz ve bir tane de cennet elması yedim çok pişman oldum sonra da daha ilk günden tutamadım boğazımı
Hadi ins yaa...Sinifciben bugun 3 fincan kekik içtim kaynatıp inanılmaz bir agrim var her yerim agriyor goguslerim sisti en geç hafta sonu olurum diye dusunuyorum
Yok artik demeden edemiycm. Iyi ki diyettesin sekerim. O diziyi yasakliyom sanaAksam yemeden duramiyirum kizlar ya buaksam kara sevdayibizlerken bir paket kremali biskuvi yedim pesine 3 kase cekirdek aksam menumde berbaetti zateen 3 tabak yemek of cok iyiydim ya motivem bitti
Bitmesin bitmesin orada ki çırpı gibi kız var ya onu gör iyice motive et kendiniAksam yemeden duramiyirum kizlar ya buaksam kara sevdayibizlerken bir paket kremali biskuvi yedim pesine 3 kase cekirdek aksam menumde berbaetti zateen 3 tabak yemek of cok iyiydim ya motivem bitti
Cumartesi gunu sekerimKızlarrrr günaydın. Nasılsınız sizde ven gibi tutamadınız dimi kendinizisizi gidi siziler hadin yeni bir gün yeni bir azim hep beraber.
Bu arada kilo bildirimi hangi gün oluyor
Iyi sukur.Heççç yemekten geldim işbaşındayım. sen nasılsın.
Valla anlamadım gırtlağa bir sahip olamıyorum 1 gün tutuyorum 2 . gün yine saldırıyorum. Allahtan yürüyüş yapıyorum da ekleyip ekleyip gitmiyor.Iyi sukur.
Ben de yemek dusunuyom
Az yemeye basladim biraz artirsam ditorum.
Sen de nasil durumlar?
Yuruyus kurtariyor seni.Valla anlamadım gırtlağa bir sahip olamıyorum 1 gün tutuyorum 2 . gün yine saldırıyorum. Allahtan yürüyüş yapıyorum da ekleyip ekleyip gitmiyor.
Bende başlamak istiyorum yürüyüşe bi türlü başlayamıyorum.Valla anlamadım gırtlağa bir sahip olamıyorum 1 gün tutuyorum 2 . gün yine saldırıyorum. Allahtan yürüyüş yapıyorum da ekleyip ekleyip gitmiyor.
Getir gotur Islerine bak, belki ise yararKızlar yardım help help. Bugün kardeşimin doğum günü. Bizde süpriz yemekli kutlanacak mış. Karısı büyük bir pasta yaptırmış getirmiş annemle bizde yemekleri yapıcaz nasıl tutucam ben kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?