Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

hiç zerdaçal tadını bile bilmem. zencefil bağısıklık için iyi geliyor. yap baharatlar sonuç itibari ile metebolizma canlandırır.ama yogurt ev yapımı olursa daha iyi olur. bakteri farkı yani
bende yogurt yiyorum belki omu ise yariyor .. evde kendim mayaliyorum :)

gecen hafta 60.7 kg .. bugun tartildim 59.8 kg yani -900 gram gitti

gecen hafta 60.7 kg .. bugun tartildim 59.8 kg yani -900 gram gitti
Ctsye kadar gider daha. Masallah kiz
icratta var aslında bende yokd egil ama
en kıs kestirmede boşluyorum eskiden hiç böyle degildim
Soyle tam bi hafta yapicksn tek bir kacamksz bak nasil gidiyo kilo.
Senin yapindan da kaynakli yanlis anlama da hep bildigini okuyon
Hosgorune daynrak yzdm. Burdaki onerileri de dene arada. Cunku sadece kendi bildiginle sonuc bu.
Bin biliyosan da birine danis demisler o anlamda tatlim

sınıfçı sen benim kaçamaksız haftalarımı hatırlamıyorsun sanırım ???

emin ol ben izin gibi hergün simit yesem kilo alırım
benim verememem sebebim şu bünyem diyete çok alışık , hangi yöntemi denersem deneyim bünyem çözmüş işi
monti diyetindne karatayına hepsini yaptım , glisemin endeksten tutta dukan krebine kadar bilgim var..

koskoca yazı dondurma ve kapuz yemeden geçirmişligim var , burdaki öneriler derken ben burada bir öneri göremiyorum

Senin bilinc altinda bu var zaten. Millet sunu yiyo bunu yiyo.
Ben simit yiyorum ama 4aksamdir nerdeyse hic yemiyorum.
Oneri yoksa herkes menum su diye yazsin ciksin. Madem ihtiyacin yok bilgilisin. Herkes yolunda gitsin.
Ben yazmm o konuda bi sey.
Gerginlik istemem ama fikrim bu

yazdıklarımı nasıl okudun bilmiyorum ama benim öneriye ihtiyacım yok demedim

ben burda bir öneri göremiyorum dedim !!!

ayrıcada evet bilgiliyim bu konuda ama ukalık yapmam hiç bir zaman ,

ayrıca benim bilinç altımda insanları yemesi olsaydı 35 kiloyu deviremezdim buna emin ol

Arkadaşlar gerginlik olmasın ltf yol arkadaşıyız burda.

3-5 kilo verince maşallah herkes diyetisyen kesiliyor başımıza
Herkes derken ? Ltf herkesi aynı kefeye koymayalım .. Bende o herkes içine dahil ediliyorum öyle bişey yapmadığım halde.
Ayrıca burda birbirimize yardımcı olmak içîn burdayız ben kimsenin burda bilmişlik tasladığını görmedim yapmayın böyle ltf huzursuzluk olmasın

Burada bana soz hakki dogdu!!
Birincisi burada kim kilo vermis almis kimseyi baglamiyor. Paylasiyoruz ki motive olalim diye. Yorum yapiyoruz ki bizim goremedigimiz bi noktayi bi baskasi gorur diye. Rahatsiz oln varsa acikca soyler yorum yapilmaz bu kadar net.
Ikincisiben her seyi biliyorum ama sonuc alamiyorum. Ee demek ki bi yerde hata var. Uyarmak niye sorun oluyor?
Ucuncusu burda birbirimizden etkileniyoruz yeme icme topigi mi burasi. Ben diyrm yiyorum beni durdurun diye...
Ayrica imayi sevmem. Millet yiyo kilo veriyo ne demek!!

Herkesin bunyesi farkli. Diyet psikolojisi anlarim. Insan kendine eder en buyuk kotulugu. Kimseye sarmanin alemi yok. Bu yemeye davetiye cikarir sadece.
Bana gelince daha da motive olirum. Sorun yok.
Basinizi agrittiysam affola...
Saygilarimla...
Tavrimdan rahatsiz olan varsa ltf acikca ywzsin...

hepinize başarılar,bir daha bu sayfaya bir şey yazmayacagım....
ne alaka laf atiliyor cvp veriliyor ve cekip gidiyorsun.. neyse herkes kendi bilir canim herkesin kendi özgürlügü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…