insallah :)kutlarım. ama bunu lütfen koru.....
bende yogurt yiyorum belki omu ise yariyor .. evde kendim mayaliyorum :)hiç zerdaçal tadını bile bilmem. zencefil bağısıklık için iyi geliyor. yap baharatlar sonuç itibari ile metebolizma canlandırır.ama yogurt ev yapımı olursa daha iyi olur. bakteri farkı yani
gecen hafta 60.7 kg .. bugun tartildim 59.8 kg yani -900 gram gittiBekleriz tatlim.
Ben de limonsuzyiyorum.
Menun gayet guzel fistik
Vavv tebrik ederim tatliskom
Yarin ins orucum eslik etcem sana.
Bu orucun etkisi bence. Kac gr gecen haftaya gore?
Koruycz Ins. tatlim.
Khv yap nefsin korelir
Masum gel kir Inadini 5lere kosalim kiz. Havamiz olur)
Ctsye kadar gider daha. Masallah kizgecen hafta 60.7 kg .. bugun tartildim 59.8 kg yani -900 gram gitti
Soyle tam bi hafta yapicksn tek bir kacamksz bak nasil gidiyo kilo.icratta var aslında bende yokd egil ama
en kıs kestirmede boşluyorum eskiden hiç böyle degildim
Ctsye kadar gider daha. Masallah kiz
Soyle tam bi hafta yapicksn tek bir kacamksz bak nasil gidiyo kilo.
Senin yapindan da kaynakli yanlis anlama da hep bildigini okuyon
Hosgorune daynrak yzdm. Burdaki onerileri de dene arada. Cunku sadece kendi bildiginle sonuc bu.
Bin biliyosan da birine danis demisler o anlamda tatlim
Ctsye kadar gider daha. Masallah kiz
Soyle tam bi hafta yapicksn tek bir kacamksz bak nasil gidiyo kilo.
Senin yapindan da kaynakli yanlis anlama da hep bildigini okuyon
Hosgorune daynrak yzdm. Burdaki onerileri de dene arada. Cunku sadece kendi bildiginle sonuc bu.
Bin biliyosan da birine danis demisler o anlamda tatlim
Veriyodun ama hatirlasınıfçı sen benim kaçamaksız haftalarımı hatırlamıyorsun sanırım ???
Veriyodun ama hatirla
Senin bilinc altinda bu var zaten. Millet sunu yiyo bunu yiyo.emin ol ben izin gibi hergün simit yesem kilo alırım
benim verememem sebebim şu bünyem diyete çok alışık , hangi yöntemi denersem deneyim bünyem çözmüş işi
monti diyetindne karatayına hepsini yaptım , glisemin endeksten tutta dukan krebine kadar bilgim var..
koskoca yazı dondurma ve kapuz yemeden geçirmişligim var , burdaki öneriler derken ben burada bir öneri göremiyorum
Senin bilinc altinda bu var zaten. Millet sunu yiyo bunu yiyo.
Ben simit yiyorum ama 4aksamdir nerdeyse hic yemiyorum.
Oneri yoksa herkes menum su diye yazsin ciksin. Madem ihtiyacin yok bilgilisin. Herkes yolunda gitsin.
Ben yazmm o konuda bi sey.
Gerginlik istemem ama fikrim bu
Senin bilinc altinda bu var zaten. Millet sunu yiyo bunu yiyo.
Ben simit yiyorum ama 4aksamdir nerdeyse hic yemiyorum.
Oneri yoksa herkes menum su diye yazsin ciksin. Madem ihtiyacin yok bilgilisin. Herkes yolunda gitsin.
Ben yazmm o konuda bi sey.
Gerginlik istemem ama fikrim bu
Basarilar dilerim...ayrıca benim bilinç altımda insanları yemesi olsaydı 35 kiloyu deviremezdim buna emin ol
Herkes derken ? Ltf herkesi aynı kefeye koymayalım .. Bende o herkes içine dahil ediliyorum öyle bişey yapmadığım halde.3-5 kilo verince maşallah herkes diyetisyen kesiliyor başımıza
ne alaka laf atiliyor cvp veriliyor ve cekip gidiyorsun.. neyse herkes kendi bilir canim herkesin kendi özgürlügühepinize başarılar,bir daha bu sayfaya bir şey yazmayacagım....
sanirim alingan bi günde.. bu kadar alginganlik neye anliyamadim.. S sinifci355 arkadasimiz kötü bisey söylemedi burdamasumm bana göre kırıcı konusuyorun. Ortada senin üzerine alınacağın ve bukadar tepki verdiğin konuyu algılayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?