ablacim sende bir sorun ben göremedim.. onun alinganligimi üstünde yoksa kilo veremedigi icin stresemi giriyor bilemiyorum ama tavri cok yanlis. sonucta burda kimse kimseye tavir yapmiyor.. birde herkesi zan altina sokuyor yok herkes diyetisyenmis bilmem ne cok yanlis.. ayni dedigin gibi herkesin bünyesi farkli. bozmayin moraliniziBurada bana soz hakki dogdu!!
Birincisi burada kim kilo vermis almis kimseyi baglamiyor. Paylasiyoruz ki motive olalim diye. Yorum yapiyoruz ki bizim goremedigimiz bi noktayi bi baskasi gorur diye. Rahatsiz oln varsa acikca soyler yorum yapilmaz bu kadar net.
Ikincisiben her seyi biliyorum ama sonuc alamiyorum. Ee demek ki bi yerde hata var. Uyarmak niye sorun oluyor?
Ucuncusu burda birbirimizden etkileniyoruz yeme icme topigi mi burasi. Ben diyrm yiyorum beni durdurun diye...
Ayrica imayi sevmem. Millet yiyo kilo veriyo ne demek!!
Herkesin bunyesi farkli. Diyet psikolojisi anlarim. Insan kendine eder en buyuk kotulugu. Kimseye sarmanin alemi yok. Bu yemeye davetiye cikarir sadece.
Bana gelince daha da motive olirum. Sorun yok.
Basinizi agrittiysam affola...
Saygilarimla...
Tavrimdan rahatsiz olan varsa ltf acikca ywzsin...
Ben sunlari sunlari biliyorum diyen kendi, sonuc alamayan yedigini hice sayan kendi. Sonra millet diyetisyen kesiliyoablacim sende bir sorun ben göremedim.. onun alinganligimi üstünde yoksa kilo veremedigi icin stresemi giriyor bilemiyorum ama tavri cok yanlis. sonucta burda kimse kimseye tavir yapmiyor.. birde herkesi zan altina sokuyor yok herkes diyetisyenmis bilmem ne cok yanlis.. ayni dedigin gibi herkesin bünyesi farkli. bozmayin moralinizi
biz buralardayiz kendi bilir :)Ben sunlari sunlari biliyorum diyen kendi, sonuc alamayan yedigini hice sayan kendi. Sonra millet diyetisyen kesiliyokendi kendini curutuyo.
Ne deyim bu kadar da fazla
Ohh afiyet olsun. Insan ozluyor. Nefsin de koreldi miss.bu arada cok güzel bi kahvalti yaptim.. beyaz ve kasar peynirli maydanozlu omlet.. hepsini bitiremedim..
salatalik, domates , zeytin, bi cay kasigi bal, bi cay kasigi nutella sekersiz cay oh mis :))
ins valla oruc iyi oluyor hic yemeyi özelmiyorum .. bi kahvaltiyi özlüyorum :) biz öyle gidersek oooo ooo rüzgar pamuk gibi ucurcak bizi masallah hepmize :)) basaracagiz istedigimiz kiloya gelmeyiDream00 yarin orucum ins.
Yarin okulda fasil var ama olsun
Aksam da sebzeli et biraz brokoli ve pul biberli yogurt yedim. Kendime geldim sukur.
Eski bi esofmanimi giydim dardi iyi oldu artik bollascak ins. Baska yolu yok
yapmiyorum ... yaptimmi mideme tas oturuyor sanki dayanamiyorum öyle.. bide daha uyuyamiyorum.. cocuk zaten bu ara ayakta uyumam sart :)Ohh afiyet olsun. Insan ozluyor. Nefsin de koreldi miss.
Sen sahur da yapmiyon di mi
Hay agzina saglik sekerimins valla oruc iyi oluyor hic yemeyi özelmiyorum .. bi kahvaltiyi özlüyorum :) biz öyle gidersek oooo ooo rüzgar pamuk gibi ucurcak bizi masallah hepmize :)) basaracagiz istedigimiz kiloya gelmeyi
borclar azalinca insanin ici huzur doluyor.Hay agzina saglik sekerim
Emek olmadan hic bi sey olmaz. Motivasyon sart. Bak burda borclarimizi da odutoruz sebep olduk birbirimize. Ne mutlu. Ben de tutmak icin can atiyom. Saglikli hissediyorum.
Uykunu al tabi. Ben yiyorum okula enerji lazim. Oruc tutuyorum ama cocuklarla verimli olmam lazim. Eve gelince dinlnym. Yapcak bisey yok
^ceyrek ekmek derken? bildigimiz türkiye ekmeginin ceyregimi?akşam çeyrek ekmek,yarım tabak yeşil fasulye,yoğurt yedim.ufffffff ne yapsam bilemiyorum.durmuyor boğazım
Simdi bi velimle konustum. 2.cocugum da size dussun diyorborclar azalinca insanin ici huzur doluyor.
allah kolaylik versin. cok güzel bir meslegin var bissürü cocugun var ne güzel.. nerde ögretmenlik yapiyorsun?
tam buğdayekmeği cnm^ceyrek ekmek derken? bildigimiz türkiye ekmeginin ceyregimi?
oyyyyyy sınıfcımSimdi bi velimle konustum. 2.cocugum da size dussun diyor
Izmir'deyiz. Sagol guzel dileklerin icin.
Dur deyince sıknti oluyoo baciiiitam buğdayekmeği cnm
ama masanınüstüne düşen kırıntıları bile aldım yedim
biraz hatta çoooooooooook moralim bozuk şu anda bir koca çikolata yiyesim var
bana durrrrrr deyin bacılar
aman sakin yeme.. mümkünse aksam ekmekte yeme..tam buğdayekmeği cnm
ama masanınüstüne düşen kırıntıları bile aldım yedim
biraz hatta çoooooooooook moralim bozuk şu anda bir koca çikolata yiyesim var
bana durrrrrr deyin bacılar
Ayy tam meyveaini alacakken. Ins atanirain tatlim. En son norm fazlalari Icin tercih hakki sunulmustu burda.oyyyyyy sınıfcım
ben d sınıfcıyım tam 1.sınıfımı okumaya geçirdim,norm fazlası oldum
ilçe milli eğitime alındım
çoooook moralim bozuk
sevilen ögretmen olmak cok güzel bisey :)Simdi bi velimle konustum. 2.cocugum da size dussun diyor
Izmir'deyiz. Sagol guzel dileklerin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?