Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ablacim sende bir sorun ben göremedim.. onun alinganligimi üstünde yoksa kilo veremedigi icin stresemi giriyor bilemiyorum ama tavri cok yanlis. sonucta burda kimse kimseye tavir yapmiyor.. birde herkesi zan altina sokuyor yok herkes diyetisyenmis bilmem ne cok yanlis.. ayni dedigin gibi herkesin bünyesi farkli. bozmayin moralinizi

[QUOTE"Dream00, post: 44012333, member: 626959"]sanirim alingan bi günde.. bu kadar alginganlik neye anliyamadim.. S sinifci355 arkadasimiz kötü bisey söylemedi burda[/QUOTE]

Benim Icim rahat tatlim.
Genel olarak yazilanlari hatirlarsan anlarsin. Kimseye bahane bulmanin geregi yok.

Ben sunlari sunlari biliyorum diyen kendi, sonuc alamayan yedigini hice sayan kendi. Sonra millet diyetisyen kesiliyo kendi kendini curutuyo.
Ne deyim bu kadar da fazla

bu arada cok güzel bi kahvalti yaptim.. beyaz ve kasar peynirli maydanozlu omlet.. hepsini bitiremedim..
salatalik, domates , zeytin, bi cay kasigi bal, bi cay kasigi nutella sekersiz cay oh mis :))

Dream00 yarin orucum ins.
Yarin okulda fasil var ama olsun
Aksam da sebzeli et biraz brokoli ve pul biberli yogurt yedim. Kendime geldim sukur.
Eski bi esofmanimi giydim dardi iyi oldu artik bollascak ins. Baska yolu yok

bu arada cok güzel bi kahvalti yaptim.. beyaz ve kasar peynirli maydanozlu omlet.. hepsini bitiremedim..
salatalik, domates , zeytin, bi cay kasigi bal, bi cay kasigi nutella sekersiz cay oh mis :))
Ohh afiyet olsun. Insan ozluyor. Nefsin de koreldi miss.
Sen sahur da yapmiyon di mi

Dream00 yarin orucum ins.
Yarin okulda fasil var ama olsun
Aksam da sebzeli et biraz brokoli ve pul biberli yogurt yedim. Kendime geldim sukur.
Eski bi esofmanimi giydim dardi iyi oldu artik bollascak ins. Baska yolu yok
ins valla oruc iyi oluyor hic yemeyi özelmiyorum .. bi kahvaltiyi özlüyorum :) biz öyle gidersek oooo ooo rüzgar pamuk gibi ucurcak bizi masallah hepmize :)) basaracagiz istedigimiz kiloya gelmeyi

ins valla oruc iyi oluyor hic yemeyi özelmiyorum .. bi kahvaltiyi özlüyorum :) biz öyle gidersek oooo ooo rüzgar pamuk gibi ucurcak bizi masallah hepmize :)) basaracagiz istedigimiz kiloya gelmeyi
Hay agzina saglik sekerim
Emek olmadan hic bi sey olmaz. Motivasyon sart. Bak burda borclarimizi da odutoruz sebep olduk birbirimize. Ne mutlu. Ben de tutmak icin can atiyom. Saglikli hissediyorum.
Uykunu al tabi. Ben yiyorum okula enerji lazim. Oruc tutuyorum ama cocuklarla verimli olmam lazim. Eve gelince dinlnym. Yapcak bisey yok

borclar azalinca insanin ici huzur doluyor.
allah kolaylik versin. cok güzel bir meslegin var bissürü cocugun var ne güzel.. nerde ögretmenlik yapiyorsun?

tam buğdayekmeği cnm
ama masanınüstüne düşen kırıntıları bile aldım yedim
biraz hatta çoooooooooook moralim bozuk şu anda bir koca çikolata yiyesim var
bana durrrrrr deyin bacılar
Dur deyince sıknti oluyoo baciiii

Aksam ekmek yememeye calisiyorum ben. Eskiden bir ekmegi gotururdum. Doymadiysan sebze ya da yogurdu doyana kadar ye. Alisip azaltirsin porsiyonu.
Bu saatte cikolata sakinn.
Ekmegi daha kolay tolere ediyor vucut. Cikolata ekmegin de yag olarak depolanmasi demek

oyyyyyy sınıfcım
ben d sınıfcıyım tam 1.sınıfımı okumaya geçirdim,norm fazlası oldum
ilçe milli eğitime alındım
çoooook moralim bozuk
Ayy tam meyveaini alacakken. Ins atanirain tatlim. En son norm fazlalari Icin tercih hakki sunulmustu burda.
Olur ins hayirlisiyla. Her seyde var bi hayir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…