Tbrler :))Gunaydin kizlar
Tartildim 61.200 ciktim
Gecen hafta 61.700
500 gr gitmis
Tbrler :))Günaydın kızlar
60.4 üm bu benim yeni rekorum
Çok çok mutluyum
Şimdi kahve içecem
Geç kahvaltı yapıp sınava gidicem
sagol. sabah görmemisim.. cocuk elimdeydi :SAfiyet olsun tatlim. Tek ogun yiyosun olur oyle
Tebrik ederim ebrucumm. Azmedince oluyormus demek ki di mi. Simit borek yesekte sorun yokonlari eritmek Icin epey ugrasiyoruz cunku
Tebriklerrrr
Sinavinda basarilarr...
Topikce masallahimiz var
Dun yediginden o tatlim. Iki gune kalmaz gider merak etme Ins.gecen hafta 60.70 kiloydum.. persembe tartildigimda 59.80 kiloydum(
bugun iftardan 1 bucuk saat önce tartildim 60.40 kilo ciktim(( yani -300 gitmis oldu (
Benim de sislik gidince karnim bosladi spor Istiyor yaniinsallah.. bide su karnim tam gitse.. mekik cekiyorum arada .. daha ne yapmam lazim tavsiyeniz varmi(
ins keske bulsamda yazsam.. aslinda düzenli yürüyebilsek belki ise yarar ama zor ..Benim de sislik gidince karnim bosladi spor Istiyor yanihic yapmadigim icin fikrim yok. Azcik daha zayiflayinca toparlamam gerekecek
Hep 65-70 arasi gezdigim icin 65 in alrina dusunce hissetcem zayiflayip inceldigimi. Simdiden basladim anlamaya. Sınır kilom.
Bi yontem bulursan yaz ltf
Evet kisin Is cocuk ev derken zorins keske bulsamda yazsam.. aslinda düzenli yürüyebilsek belki ise yarar ama zor ..
nette bir arastirma yapim ben :))Evet kisin Is cocuk ev derken zor
Internet yararli bazen hem de coknette bir arastirma yapim ben :))
cok sey varda gözümde büyüyor o hareketlerInternet yararli bazen hem de cok
Evet ya 8 dk.da gobek eeitme filn diyo. Sanki 8 saat gibi gozumde buyuyo. Bi de ham olarak baslamak cok zor. Beli filn sakatlamayalim; (cok sey varda gözümde büyüyor o hareketler
bende bide bel fitigi var.. mekik bile fazla cektimmi bittim benEvet ya 8 dk.da gobek eeitme filn diyo. Sanki 8 saat gibi gozumde buyuyo. Bi de ham olarak baslamak cok zor. Beli filn sakatlamayalim; (
acilimiyorBoyle bi link var ama izlmdm daha.
Kkda biri paylasmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?