- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Ayy canim yaa yazarken de cekiniyodum bakk ; (Âmin. Bende isterim mantıbeni can evimden vurdun kac zamandır canım çekiyor yiyemiyorum (
Anacığının ellerine sağlık. Afiyet olsun biraz daha gitsin kilom yicem hic afetmicem o mantıyı :))Ayy canim yaa yazarken de cekiniyodum bakk ; (
Gel de yiyek kuzuumm.
Anacigim gondermisti son posetim
Tek ogun yiyosun normal bi porsiyon yiyebilirsin aslinda ama celmeyim aklini durAnacığının ellerine sağlık. Afiyet olsun biraz daha gitsin kilom yicem hic afetmicem o mantıyı :))
Valla bilmiyorum şuan onu düşünüyorumTek ogun yiyosun normal bi porsiyon yiyebilirsin aslinda ama celmeyim aklini durben de yapmis oldum artik. Oruc olduguma veriyorum artik.
Sebze de aldim. Pisirrim bu hafta kismetse.
Senin ne var menude ?
Koltuga arkani yaslamadan uc kisma otur arkaya tam yatmadan ayaklarini bol bol akdir indir dur ornek bir resim bulursam ejleyeyimYoğurt tüketiyorum. Sopalıyı denicem cok sağol. Koltuktakını anlamadım
Ne guzel yakinda olmasi...Merhba kizlar. Anacigimi gordum geldim.
Bugunku menum annemlere giderken borek alayim dedim sevdigim bir padtahanede aldim. Sozde ispanakli ama bir kuruydu yiyemdim. Oglen ise hadi aksam diyelim. Misir ekmegi tazr kenarlarindan yedim biber tursusu ve yogurt bugun daha yemembyogurt yerim
Rabbim sifa versin anacigina. Rabbim basimizdan eksik etmesin Ins.Ya anam hasta ya onu gorunce pek bir istahta kalmiyor. Bide kizlari uzun zamandir gormuyordum kisaca anamin ordaki arkDaslarim masallah ya hepsi coluk cocuk var hepside tig gibi kendime uyuz oldum. Hep cocuk dogurdumun arkasina siginiyorum. Sanki buzaga dogurdum yaaaa. Bitsin su kilolar bende SIKIR-sIKIR GIYINEYIM...
Cok az kalmis kizzSagol canim. Yag evet daha vericem ilk hedef 58 sonra 55
tskler zahmet oldu :) annenize gecmis olsun allahim sifasini versin insEvet ekledim bunlari cesitlendiirebilirsin hemde televizyon seyrederken aklina geldikce yap en zor alt karin kaslarini calistiriyor
Calismiyorsa nasil versin?arkadaslar bir sorum var.. bilginiz varsa beni aydinlatirmisiniz..
ceyiz hazirliginda olan kisiye zekat düsermi..?
evde 3 kisi calisiyor kendisi haric??
yanlis yazdim sanirim .. kendisine zekat düsüyormu?? yani ona verilebilirmi diye :))Calismiyorsa nasil versin?
Miras durumu filan varsa kiz ya da erkekse hepsi durumu degistirir.
Konunun ehli birine sormak lazim derim tatlim.
Anladimmyanlis yazdim sanirim .. kendisine zekat düsüyormu?? yani ona verilebilirmi diye :))
baktimda ceyizle ilgili bisey bulamadim.. evde 3 kisi calisiyorsa düsmüyor dendi.. ama ceyiz icin icine girdimi dusermi onu bilemiyorum cok terreddütte kaldim.. esimin kardesi oluyor kendisi bakalm ins bilen cikarAnladimm
Ilmihal ya da internette arastir tatlim.
Akrabalik durumu da onemli.
Yanlis yonlendirme olmasin. Onemli bi konu cunku.
Saggol allah hasta olan herkese tez zamanda sifa verir insallah.tskler zahmet oldu :) annenize gecmis olsun allahim sifasini versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?