Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Anacığının ellerine sağlık. Afiyet olsun biraz daha gitsin kilom yicem hic afetmicem o mantıyı :))
Tek ogun yiyosun normal bi porsiyon yiyebilirsin aslinda ama celmeyim aklini dur ben de yapmis oldum artik. Oruc olduguma veriyorum artik.
Sebze de aldim. Pisirrim bu hafta kismetse.
Senin ne var menude ?

Tek ogun yiyosun normal bi porsiyon yiyebilirsin aslinda ama celmeyim aklini dur ben de yapmis oldum artik. Oruc olduguma veriyorum artik.
Sebze de aldim. Pisirrim bu hafta kismetse.
Senin ne var menude ?
Valla bilmiyorum şuan onu düşünüyorum

Merhba kizlar. Anacigimi gordum geldim.
Bugunku menum annemlere giderken borek alayim dedim sevdigim bir padtahanede aldim. Sozde ispanakli ama bir kuruydu yiyemdim. Oglen ise hadi aksam diyelim. Misir ekmegi tazr kenarlarindan yedim biber tursusu ve yogurt bugun daha yemembyogurt yerim

Evet ekledim bunlari cesitlendiirebilirsin hemde televizyon seyrederken aklina geldikce yap en zor alt karin kaslarini calistiriyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-13-16-17-12.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 29
Ne guzel yakinda olmasi...
Acikmaz misin sekerimm?

Ya anam hastaya onu gorunce pek bir istahta kalmiyor. Bide kizlari uzun zamandir gormuyordum kisaca anamin ordaki arkDaslarim masallah ya hepsi coluk cocuk var hepside tig gibi kendime uyuz oldum. Hep cocuk dogurdumun arkasina siginiyorum. Sanki buzaga dogurdum yaaaa. Bitsin su kilolar bende SIKIR-sIKIR GIYINEYIM...

Rabbim sifa versin anacigina. Rabbim basimizdan eksik etmesin Ins.
Iyi sana da gaz olmus
Gidecek ins o kilolar. Er ya da gec

Evet ekledim bunlari cesitlendiirebilirsin hemde televizyon seyrederken aklina geldikce yap en zor alt karin kaslarini calistiriyor
tskler zahmet oldu :) annenize gecmis olsun allahim sifasini versin ins

tarhana corbasi
yarim dilim ekmek
sebzeli bulgur pilavi
az biseyde kabak yedim :s

iki tane bisküvi :))
kayisi yesil cay icmeye devam suda icmeye devam

arkadaslar bir sorum var.. bilginiz varsa beni aydinlatirmisiniz..
ceyiz hazirliginda olan kisiye zekat düsermi..?
evde 3 kisi calisiyor kendisi haric??

arkadaslar bir sorum var.. bilginiz varsa beni aydinlatirmisiniz..
ceyiz hazirliginda olan kisiye zekat düsermi..?
evde 3 kisi calisiyor kendisi haric??
Calismiyorsa nasil versin?
Miras durumu filan varsa kiz ya da erkekse hepsi durumu degistirir.
Konunun ehli birine sormak lazim derim tatlim.

Calismiyorsa nasil versin?
Miras durumu filan varsa kiz ya da erkekse hepsi durumu degistirir.
Konunun ehli birine sormak lazim derim tatlim.
yanlis yazdim sanirim .. kendisine zekat düsüyormu?? yani ona verilebilirmi diye :))

Anladimm
Ilmihal ya da internette arastir tatlim.
Akrabalik durumu da onemli.
Yanlis yonlendirme olmasin. Onemli bi konu cunku.
baktimda ceyizle ilgili bisey bulamadim.. evde 3 kisi calisiyorsa düsmüyor dendi.. ama ceyiz icin icine girdimi dusermi onu bilemiyorum cok terreddütte kaldim.. esimin kardesi oluyor kendisi bakalm ins bilen cikar
sagol cevabin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…