Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Of yine beynimden kulağımdan ateş fışkırıyor :)) bazi insanlar cok zor

Kızlar bende nerdeyse 1 haftadır yapıyorum bu diyeti. Iki buçuk ay önce doğum yaptım. İnşaAllah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :)

Gunaydinnnn
Citir kizlarr
Of yine beynimden kulağımdan ateş fışkırıyor :)) bazi insanlar cok zor
Olur oyle arada. Dolu cunku o tiplerden..!
Kızlar bende nerdeyse 1 haftadır yapıyorum bu diyeti. Iki buçuk ay önce doğum yaptım. İnşaAllah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :)
Gel katil bize yiye ice zayifla tatlimm

Hoşgeldin :) kilonu ve hedefini yazarsan listeye eklerim :)

ya arkadaşlar ben de bunu uygulamak istiyorum ama şartlar ne acaba ? yani sadece 5 ten sonra yememek ve hayatımdan zararlı yiyecekleri çıkarmak yeterli olur mu sizcee

ya arkadaşlar ben de bunu uygulamak istiyorum ama şartlar ne acaba ? yani sadece 5 ten sonra yememek ve hayatımdan zararlı yiyecekleri çıkarmak yeterli olur mu sizcee
abur cuburu, asitli icekeleri makarna falan yyemiyorum.. dikkat etmeye calisiyorum tabi herkesde nasil etki eder bilemiyorum..

abur cuburu, asitli icekeleri makarna falan yyemiyorum.. dikkat etmeye calisiyorum tabi herkesde nasil etki eder bilemiyorum..
ben de öyle düşünüyorum abur cubur yok.arada da yapabildiğim kadar yürüyüş.bi de akşam çok acıkırsam birkaç kayısı yiyim diyorum hepimize kolay gelsin o zaman

Uyumusum kizlar.
Yemegi anca yetistirdim
Ben et yedim sahurda sadece.
Manti yedim ya telafi
Aksama da corba, yogurtlu ispanak ve salata. Birqz da ayva yerim belki pek severim

İyi akşamlar kızlar
Ben dün akşam misafirlikteydik 2250 kalori yedim en az ve saat 7 de yemeğe başladık bu bana +600 ödem getirdi bugün ben de niyetliydim Allâh kabul etsin hepimizin oruçlarını
İftar menü
30 gr süzme peynir
5 zeytin 10 gr acuka 100 gr turşu 100 gr haşlanmış karnabahar 30 gr yoğurt 2 adet yulaf kepeğinden kıymalı börek (dukan börek)
301 kalori

Amin cnm. Rabbim oruclarimizi kabuleetsin ins.Menun harika otesi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…