amin ins.Saggol allah hasta olan herkese tez zamanda sifa verir insallah.
Kizlar allah kabul etsin
Sagol arkadasim. AminSaggol allah hasta olan herkese tez zamanda sifa verir insallah.
Kizlar allah kabul etsin
Olur oyle arada. Dolu cunku o tiplerden..!Of yine beynimden kulağımdan ateş fışkırıyor :)) bazi insanlar cok zor
Gel katil bize yiye ice zayifla tatlimmKızlar bende nerdeyse 1 haftadır yapıyorum bu diyeti. Iki buçuk ay önce doğum yaptım. İnşaAllah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :)
Hoşgeldin :) kilonu ve hedefini yazarsan listeye eklerim :)Kızlar bende nerdeyse 1 haftadır yapıyorum bu diyeti. Iki buçuk ay önce doğum yaptım. İnşaAllah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :)
canım yaa sadece abur cuburdan uzak kalıp bi de akşam 5 ten sonra yemeyerek mi veriyorsun yoksa ekstra diyet gibi bi şey de uyguluyor musunGunaydin kizlar
Tartildim 61.200 ciktim
Gecen hafta 61.700
500 gr gitmis
Deneyip gormek gerekir. Herkesin bunyesi farkli.ya arkadaşlar ben de bunu uygulamak istiyorum ama şartlar ne acaba ? yani sadece 5 ten sonra yememek ve hayatımdan zararlı yiyecekleri çıkarmak yeterli olur mu sizcee
abur cuburu, asitli icekeleri makarna falan yyemiyorum.. dikkat etmeye calisiyorum tabi herkesde nasil etki eder bilemiyorum..ya arkadaşlar ben de bunu uygulamak istiyorum ama şartlar ne acaba ? yani sadece 5 ten sonra yememek ve hayatımdan zararlı yiyecekleri çıkarmak yeterli olur mu sizcee
hos buldum canım.umarım bende de işe yararDeneyip gormek gerekir. Herkesin bunyesi farkli.
Bu arada hg
ben de öyle düşünüyorum abur cubur yok.arada da yapabildiğim kadar yürüyüş.bi de akşam çok acıkırsam birkaç kayısı yiyim diyorum hepimize kolay gelsin o zamanabur cuburu, asitli icekeleri makarna falan yyemiyorum.. dikkat etmeye calisiyorum tabi herkesde nasil etki eder bilemiyorum..
Afiy et olsun Allâh kabul etsinUyumusum kizlar.
Yemegi anca yetistirdim
Ben et yedim sahurda sadece.
Manti yedim ya telafi
Aksama da corba, yogurtlu ispanak ve salata. Birqz da ayva yerim belki pek severim
Amin cnm. Rabbim oruclarimizi kabuleetsin ins.Menun harika otesi cnm.İyi akşamlar kızlar
Ben dün akşam misafirlikteydik 2250 kalori yedim en az ve saat 7 de yemeğe başladık bu bana +600 ödem getirdi bugün ben de niyetliydim Allâh kabul etsin hepimizin oruçlarını
İftar menü
30 gr süzme peynir
5 zeytin 10 gr acuka 100 gr turşu 100 gr haşlanmış karnabahar 30 gr yoğurt 2 adet yulaf kepeğinden kıymalı börek (dukan börek)
301 kalori
Amin canım ben kahvaltıyı çok seviyorum kahvaltı diyeti mi yapsam iftar sahurAmin cnm. Rabbim oruclarimizi kabuleetsin ins.Menun harika otesi cnm.
Olabilir beslenme disiplinini saglamak onemli olan. Canin ne Istiyorsa hafifinden yemekAmincanım ben kahvaltıyı çok seviyorum kahvaltı diyeti mi yapsam iftar sahur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?