Oo senin menu hafifin hafifi tatliskoÇorba
Bol limonlu salata
Soslu makarna vardı ama agzıma sürmedim.
Adetim yaklaştı ekmeğe nutella sürüp az bişeycik yedim. Kayısı çayımı içtim birazdanda yeşil çay icerim
Aslında hiç yiyesim yoktu. Ama mecbur yedim bugun üstümde bi tuhaflık var nedenseOo senin menu hafifin hafifi tatlisko
Ben de ekmeksiz yemeye caliscm bu hafta bakalim.
Masallah bize ayol
Regli oncesi kirginlik olabilir. Aman grip felan olma da.Aslında hiç yiyesim yoktu. Ama mecbur yedim bugun üstümde bi tuhaflık var nedense
Yok canımRegli oncesi kirginlik olabilir. Aman grip felan olma da.
15 gun onceden regli olcm diye yemenin anlami yok bazilari gibi
Masallah
Sen de gor sekerrYok canımKoptum sen çok yaşa emi
Oruca ara verince bi odul yakisir bence.burda simdi Noel Bayrami var.. ne sekerler var offff ... pamuk sekeri en sevdigim.. elma sekeri.. daha bissürü... ama yemiyorum. yeni waffle ci acildi orayada gidesim var bi ara gidecem..
zor gelmeye basladi ama kisin iyi olur disari fazla cikilamiyor :))
kendi kendime b sacmaliyim :))
ya benim boyum kisa 1.60...Oruca ara verince bi odul yakisir bence.
Devam etmek icin gerekli diyorum.
Ic dokme yeri burasi. Sacmalamak ne demek est.
Ben de cok yapiyorum
Yazayım canım 66.8 ile başladım bugün 64.8 şimdilik 60 hedefim :) daha sonra 55 için şansımı zorlicam :)Hoşgeldin :) kilonu ve hedefini yazarsan listeye eklerim :)
Canım ben daha önceden kalori diyeti 15 kilo vermiştim o zaman benimde yanlarım gitmiş belim incelemişti. Tabi şu bel inceltme egzersizini de yapıyordum. Şuanda benimde sadece hafif göbeğim ve yanlarım var. Onlara uğraşıyorum. Yeni doğum yaptığım için hemen toparlanamadımya benim boyum kisa 1.60...
ama heryer zayif bi karnim bide yanlar hafif kaldi keske bi sihir olsa.. onlar hic gitmicek gibi geliyor bana..
giden arkadaslarin varmi acaba??
Bende 6 bucuk ay önce doğum yaptım. Kilo olarak gitti fakat yan ve az göbek duruyorCanım ben daha önceden kalori diyeti 15 kilo vermiştim o zaman benimde yanlarım gitmiş belim incelemişti. Tabi şu bel inceltme egzersizini de yapıyordum. Şuanda benimde sadece hafif göbeğim ve yanlarım var. Onlara uğraşıyorum. Yeni doğum yaptığım için hemen toparlanamadım
HoşgeldinBeni de alın aranıza
bi süredir okuyorum mesajlari gördüm ki oruç tutanlar var bende doğumdan kalan borclari tutmaya başladım
ins kilolar da gidecek
153 boy 69.7 başladım
ne zaman tartı günü
Bende 61,5 ile hamile kalmıştım ama tabi o zaman daha sıkıydı vücut. Şimdi ister istemez hemen sıkılaşmıyor deBende 6 bucuk ay önce doğum yaptım. Kilo olarak gitti fakat yan ve az göbek duruyor
Tatlim dogumdan sonra en az bir sene vucut ve horminlar normale d1 senede anca donuyormus.ya benim boyum kisa 1.60...
ama heryer zayif bi karnim bide yanlar hafif kaldi keske bi sihir olsa.. onlar hic gitmicek gibi geliyor bana..
giden arkadaslarin varmi acaba??
Hg buyur tabi.Beni de alın aranıza
bi süredir okuyorum mesajlari gördüm ki oruç tutanlar var bende doğumdan kalan borclari tutmaya başladım
ins kilolar da gidecek
153 boy 69.7 başladım
ne zaman tartı günü
Ustte yazdigim gibi tatlim.Bende 61,5 ile hamile kalmıştım ama tabi o zaman daha sıkıydı vücut. Şimdi ister istemez hemen sıkılaşmıyor de
Insgünaydın arkadaşlar
benim için dikkat etmeye başladığım 1 gün geride kaldı.yaza kadar hedefimize ulaşabiliriz umarım .sizinle motive oldum devam ederse tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?