- 7 Temmuz 2014
- 292
- 304
- 103
ayy hep giricem buraya o zaman bırakmayın beni deeIns
Bi hafta yazAn kacip gidiyor
Devam senin elinde...
Ben2 aydir devamli burdayim Yaziyorum.
Daha eski arkadaslarda var.
İnşallah :) bu arada doğumdan sonra ilk kez adet ağrısı yaşıyorum havalar soğuk diyemi acaba ?Tatlim dogumdan sonra en az bir sene vucut ve horminlar normale d1 senede anca donuyormus.
Normalde bu kiloda daha ince gozyukursun yani.
Bi de hep 6li kilolardaysan altina dusunce vucudun sekilleniyo. Ben ony farkettim bu ara.
Hg buyur tabi.
Bi oruc tutan daha. Allah'im cok mesudumm
Ustte yazdigim gibi tatlim.
Tecrubeyle sabit
Burasi canlanmis cok guzel. Masallah
büyük ihtimalle ondandır.ayaklarını belini sıcak tutmaya çalış bir de ayıptır söylemesi wc deyken de üşütmemeye çalış.iyi gelecektirİnşallah :) bu arada doğumdan sonra ilk kez adet ağrısı yaşıyorum havalar soğuk diyemi acaba ?
Ben de 32 yasindayimpeki size bir soru sorsam?
30 yaşındayım acaba günde harcadığım kalori miktarı nedir bilen var mı kızlar??
Gecmis olsun canimİnşallah :) bu arada doğumdan sonra ilk kez adet ağrısı yaşıyorum havalar soğuk diyemi acaba ?
Ohh afiyet olsun. Ben de pek severim...günaydın kızlar,
Dün akşam valla biraz eşimden bol acılı melemen otlandım. Baktım çok lezetli yapmış anam ben 1-2 lokma yiyne kadar baktım adam tavayı sıyırıyor.
Dün akşam 40 dakikalık yürüyüşümü gerçekleştirdim.
Sabah yarım simit kadar yedim.
Öğlene kadar Allah kerim
Ben de 32 yasindayim
Bu gun icibde ki hareketine bagli.
Sen menu yaz yorum yapariz.
canım ben bilgisayar başındayım sürekli nerdeyse hiç hareket yok.arada yemek için çıkıyorum o da gidiş dönüş 6 şar dk dan 12 dk yürümüş oluyorum sadece.
haraket etmeden de vücut yakıyomuş ya onu sormak istemiştim.
Galiba ya; (acep cok az yediğinden tansiyonmu düştü. Bu akşam veya sahırda birkaç kaşık pekmez ye bence
BenGaliba ya; (
Sanki boyle yogun bi is yapcam duserim hissi var.
Pekmezi de yiyemem cok tatli.
Bugun aksama ispanak var. Ne yapsam ki yanina,
Kizlar fikir verin
Ben 31 yaşındayım fat secret kalori programı yüklü o programa göre sadece uyuduğumuz da 1400 küsür kalori yakıyoruz bunun üzerine yaptığın sporu yürüyüşleri ekleyebilirsinpeki size bir soru sorsam?
30 yaşındayım acaba günde harcadığım kalori miktarı nedir bilen var mı kızlar??
Gun icinde oturup kalkarak filan da toplamda minimum 2000 harciyoruzdur o zaman sanirim. Tesekkur ederm cvp icinBen
Ben 31 yaşındayım fat secret kalori programı yüklü o programa göre sadece uyuduğumuz da 1400 küsür kalori yakıyoruz bunun üzerine yaptığın sporu yürüyüşleri ekleyebilirsin
afiyet olsunBen bir porsiyon zeytinyagli pirasa yedim o kadar
Yatana kadar cok acikmam umarim
bence gayet iyi az bile sanki :)Sahur da 1haşlanmış yumurta 1 yeşil elma bi küçük dilim börek
iftar 6 kasık patates yemeği 2 kasık pilav bol salata ama çok yemiş hissediyorum çok şişim
Bir fincan türk kahvesi
Tesekkur ederim hepimize olsunafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?