Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

4 kisi miyiz oruc tutan?
Rabbim kabul etsin ins
Bana az yemek yaramiyo. Biliyodum iyice emin oldum.
Aksam corba yogurtlu ispnak salata ve 1 dilim kepek ekmek yedim. Azar azardi ama tabagi bitiremedim.
Daha kendime gelemedim yaa
afiyet olsun.. allahim kabul etsin insallah..
sahurunu iyi yap yarina.. zaten okulda calisiyorsun enerjik ol :)

Sahura menemen yaptim. Peynir filan 1 dilim ya da 2 dilim ekmekle yiycm ins. Iyi beslenmeliyim. Saglik cook onemli.
Baasimda bi agirlik. Ins eekenden utuyabilirim.

Sahura menemen yaptim. Peynir filan 1 dilim ya da 2 dilim ekmekle yiycm ins. Iyi beslenmeliyim. Saglik cook onemli.
Baasimda bi agirlik. Ins eekenden utuyabilirim.
cok güzel afiyet olsun insallah sahurda.. bendemi iftara menemen yapsam canim cekti :))
evet saglik en önemli sey allahim herkese saglik versin ins

cokgüzel afiyet olsun insallah sahurda.. bendemi iftara menemen yapsam canim cekti. :))
evet saglik en önemli sey allahim herkese saglik versin ins
Amin tatlim. Doyurucu, besleyici bi de bagirsaklara Iyi geliyor yap sen de
benimde 2 gün öğleden sonra öyle bi başağrısı başlıyor bünye alışamadı herhalde susuz da kalıyor geçer ins
Ben az yedim biliyorum. Benim bunye alisik saglam yemeye yoksa oruca da diyete de alistim. Ilk gunler agri benim de olur. Bol su Ic. Susuzluktan da olur.

Gunaydinn kizlarr
Topigi ben kapattim ben acayim.
Teneffusten yetistim buraya
Her yer gevrek, tost ve bilumum khvlik kokuyor her gun
Sukur bugun doydum kalin da giydim.Usumuyorum. Ojul buz gibi oluyor.
Yine diyorum rabbim kimseyi aclikla sinamasin ins. Amin.

4 kisi miyiz oruc tutan?
Rabbim kabul etsin ins
Bana az yemek yaramiyo. Biliyodum iyice emin oldum.
Aksam corba yogurtlu ispnak salata ve 1 dilim kepek ekmek yedim. Azar azardi ama tabagi bitiremedim.
Daha kendime gelemedim yaa
sanki ramazan topiği oldu dimi. doktor yasaklamasa bende tutayım diyeecem canım çekti valla.

Günaydın kızlar,
Akşam soğuk moğuk demedim yine yürüdüm.
Akşam baktım dayanamadım biraz kavrulmuş fındık götürdüm.
Sabah tartıda 61.1 gördüm. Kızlar bu hafta kesinle 60 ı görmeliyim.Haftaya reglim geliyor.

ama sabahleyin pogaca yedim
öğlene burdaki sosyete pazarına acele acele.
orda gözleme yapıyorlar gözleme yerz.

Dün akşam 40 gr bitter çikolata yedim kendime hakim olamadım kaç gündür spor yapmıyordum Yatmadan önce jillian tüm vücut çalıştıran 55 dk lık video su var onu yaptım çok yorucuydu ama mükemmel çalıştırıyor
Sahur Kahvaltım
1 yumurta 5 zeytin 19gr kaşar 30 gr peynir 10 gr acuka 50 gr rus salatası 50 gr hoşkıran kavurması 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği 3 çay kaşığı bal sodalı ayran (pulbiber zerdeçal zencefilli)
497 kalori dolu dolu yedim yine çok yiyorum ya oruçlu olduğumda gözüm doymuyor :-(

Afiyet olsun.
Amin insallah. Isinmiyormu okullar cokmu soguk?

Yürüyüse kacmaz o 60 kilo

Afiyet olsun. Hoskiran nedir ki?

Ye cnm ye afiyet olsun. Ben mantilari gotururken kili veriyodum. Ekmegi kestim sebze yedim tîk yok.
Vucut aclik gorunce direniyo bence.
Zaten kalori sayiyosun daha ne...
Afiyet olsun.
Amin insallah. Isinmiyormu okullar cokmu soguk?
Benim sinif soguk
Orucum ve normalse de usurum ondan cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…