afiyet olsun.. allahim kabul etsin insallah..4 kisi miyiz oruc tutan?
Rabbim kabul etsin ins
Bana az yemek yaramiyo. Biliyodum iyice emin oldum.
Aksam corba yogurtlu ispnak salata ve 1 dilim kepek ekmek yedim. Azar azardi ama tabagi bitiremedim.
Daha kendime gelemedim yaa
Amin tatlim Ins.afiyet olsun.. allahim kabul etsin insallah..
sahurunu iyi yap yarina.. zaten okulda calisiyorsun enerjik ol :)
cok güzel afiyet olsun insallah sahurda.. bendemi iftara menemen yapsam canim cekti :))Sahura menemen yaptim. Peynir filan 1 dilim ya da 2 dilim ekmekle yiycm ins. Iyi beslenmeliyim. Saglik cook onemli.
Baasimda bi agirlik. Ins eekenden utuyabilirim.
benimde 2 gün öğleden sonra öyle bi başağrısı başlıyor bünye alışamadı herhalde susuz da kalıyor geçer insSahura menemen yaptim. Peynir filan 1 dilim ya da 2 dilim ekmekle yiycm ins. Iyi beslenmeliyim. Saglik cook onemli.
Baasimda bi agirlik. Ins eekenden utuyabilirim.
Amin tatlim. Doyurucu, besleyici bi de bagirsaklara Iyi geliyor yap sen decokgüzel afiyet olsun insallah sahurda.. bendemi iftara menemen yapsam canim cekti. :))
evet saglik en önemli sey allahim herkese saglik versin ins
Ben az yedim biliyorum. Benim bunye alisik saglam yemeyebenimde 2 gün öğleden sonra öyle bi başağrısı başlıyor bünye alışamadı herhalde susuz da kalıyor geçer ins
sanki ramazan topiği oldu dimi. doktor yasaklamasa bende tutayım diyeecem canım çekti valla.4 kisi miyiz oruc tutan?
Rabbim kabul etsin ins
Bana az yemek yaramiyo. Biliyodum iyice emin oldum.
Aksam corba yogurtlu ispnak salata ve 1 dilim kepek ekmek yedim. Azar azardi ama tabagi bitiremedim.
Daha kendime gelemedim yaa
ben sormuştum canım çok teşekkür ederimGünaydın canlar
Kk da sağlıklı beslenme bölümünde günlük kalori ihtiyacını ve ne kadar yaktığını hesaplayabiliyorsunuz arkadaş soruyordu ordan bakabilir
Afiyet olsun.Gunaydinn kizlarr
Topigi ben kapattim ben acayim.
Teneffusten yetistim buraya
Her yer gevrek, tost ve bilumum khvlik kokuyor her gun
Sukur bugun doydum kalin da giydim.Usumuyorum. Ojul buz gibi oluyor.
Yine diyorum rabbim kimseyi aclikla sinamasin ins. Amin.
Rica ederim canım inşaAllah istediğin cevapları bulabilirsinben sormuştum canım çok teşekkür ederim
Afiyet olsungünaydın
ben de kahvaltıda 1,5 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusundan az fazla peynir yedim 1 bardak da süt içtim
Yürüyüse kacmaz o 60 kiloGünaydın kızlar,
Akşam soğuk moğuk demedim yine yürüdüm.
Akşam baktım dayanamadım biraz kavrulmuş fındık götürdüm.
Sabah tartıda 61.1 gördüm. Kızlar bu hafta kesinle 60 ı görmeliyim.Haftaya reglim geliyor.
ama sabahleyin pogaca yedim
öğlene burdaki sosyete pazarına acele acele.
orda gözleme yapıyorlar gözleme yerz.
teşekkür ederimAfiyet olsun
Afiyet olsun. Hoskiran nedir ki?Dün akşam 40 gr bitter çikolata yedim kendime hakim olamadım kaç gündür spor yapmıyordum Yatmadan önce jillian tüm vücut çalıştıran 55 dk lık video su var onu yaptım çok yorucuydu ama mükemmel çalıştırıyor
Sahur Kahvaltım
1 yumurta 5 zeytin 19gr kaşar 30 gr peynir 10 gr acuka 50 gr rus salatası 50 gr hoşkıran kavurması 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği 3 çay kaşığı bal sodalı ayran (pulbiber zerdeçal zencefilli)
497 kalori dolu dolu yedim yine çok yiyorum ya oruçlu olduğumda gözüm doymuyor :-(
Ye cnm ye afiyet olsun. Ben mantilari gotururken kili veriyodum. Ekmegi kestim sebze yedim tîk yok.Dün akşam 40 gr bitter çikolata yedim kendime hakim olamadım kaç gündür spor yapmıyordum Yatmadan önce jillian tüm vücut çalıştıran 55 dk lık video su var onu yaptım çok yorucuydu ama mükemmel çalıştırıyor
Sahur Kahvaltım
1 yumurta 5 zeytin 19gr kaşar 30 gr peynir 10 gr acuka 50 gr rus salatası 50 gr hoşkıran kavurması 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği 3 çay kaşığı bal sodalı ayran (pulbiber zerdeçal zencefilli)
497 kalori dolu dolu yedim yine çok yiyorum ya oruçlu olduğumda gözüm doymuyor :-(
Benim sinif sogukAfiyet olsun.
Amin insallah. Isinmiyormu okullar cokmu soguk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?