Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ben de 20 dk yürüdüm öğle arası
Benim hiçbir spor yapmadan yaktığım günlük kalori 1388 kalori çıktı
nasıl ya ama vücut hiç bir şey yapmasak da kendisi yakıyomuş az kk de bi yazı vardı orda da diyordu ki '30 dk dan az hareket eden 31 50 yaş arası kadınlar 1800 kcal harcar'

Uykuda da yakıyoruz ya normal hareketli kişi en az 1500 yakar bu duruma göre ama biz metabolizmamızı bozduysak biraz düzen değişir ( şok diyetlere bulaşmamak lazım)

Uykuda da yakıyoruz ya normal hareketli kişi en az 1500 yakar bu duruma göre ama biz metabolizmamızı bozduysak biraz düzen değişir ( şok diyetlere bulaşmamak lazım)
yani 1 kg yağ yakmak için 7200 kalori harcamak gerrekiyor. Ben akşamları yürüyüyorum ortalama 40 dakika tmpolu 7849 adım atmışım ve 4,87 km 210 kalori yakmışım.
hergün yürüsem 34 günde anca 1 kg veririm. ki diyet yapmayıp almam gereken kalori 1200 olarak hesaplarsak

uyku da dahil 2000 kcal yakıyorsak günde 1200 kcal alıyor ve 100 kcal hareketle yakıyorsak
2000-1200-100 : 700 kcal günlük werdiğimiz kalori miktarıdır. bu hesaba göre
10 günde 1 kiloya yakın gitmiş olmaz mı

uyku da dahil 2000 kcal yakıyorsak günde 1200 kcal alıyor ve 100 kcal hareketle yakıyorsak
2000-1200+100 : 700 kcal günlük werdiğimiz kalori miktarıdır. bu hesaba göre 10 günde yaklaşık 1 kilo vermemiz gerekmez mi

Kızlar merhaba, kişiler değişmiş burda ben geçen sene veya bu senenin başlarında falan burdaydım..17den sonra yemeyenlerdendim..
Doğum sonrası 7 civarı bi kiloyla başlamıştım ,net rakamları hatırlamıyorum ama 60 olmuştum ,hedefim 57-58 herzaman ama uzun süredir olamıyorum. Pazartesi tüm cesaretimi toplayıp tartıya çıktım...iiisssyaaaaan
65.2...iki günde suyu attık şükür, bugün itibariyle 63.8im...
Bugün de spora başlayım..Haftalık kilo takibi yapıyormusunuz kızlar?

7 yazmışım 73 kilo yazacaktım (doğum sonrası kilom)

Sen veremiyor musun ben kaçamak yapmasam kalori aşımı yapmasam sporu da Düzenli yapsam haftada 2-3 kilo arası veriyorum ama son kilolar da zor gidiyor diyolar ya hiç dikkat edemiyorum diyet olayından da çok sıkıldım artık:-(

yok ben şimdiye kadar en fazla haftada yarım kilo verdim. ama şu da var ben yediklerime çookk dikkat edebilen biri değilim mutlaka kaçamaklarım oluyor yani.belki o yüzdendir
şu an işi en sıkı tuttuğum döneme girdim bakalım bu ne kadar sürecek
şimdiden başladım acaba akşam yemeğe dışarıya mı çıksak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…