- 15 Aralık 2015
- 213
- 718
- 18
65cm önce moralini düzelt gerisi gelir kacamak yaptığın zaman hemen su ic ılık olsun[/haklısın işte moral önemli.
ben strese sıkıntıya girince tok da olsa yiyenlerdenim.zaten benim asıl sorunum bu.
bu yüzden yüksek tutmaya çalışıyorum canım
Ben de sezeryanlıyım ben 60 ı da sadece çıkarken görmüştüm ilk kez indim o yüzden de zor gidiyor artık 72 ile evlendim 74 le hamile kaldım doğum sonrası 85 tim -25 benim için mucize ;-)ben sezeryan oldugum halde 55 kiloyadüstum su sayesinde spor yapmadım ama cocukların pesinde kostum
İnşaALLAH verirsin canım almak çok kolayda vermesi zor stresli olunca ben de yemeğe saldırıyorumben de sezeyanla 1 doğum yaptım ve çok su içerim ama sonuç işte bu.
ama dediğim gibi en büyük sorunum sıkıntı streste çok yiyorum
bundan sonra dikkat etsem de versem bari
ben hep ılık su ıctım daha fazla terletıyo
aminnn isteyen herkes versin inşallahhhİnşaALLAH verirsin canım almak çok kolayda vermesi zor stresli olunca ben de yemeğe saldırıyorum
işte asıl sorun o neden ben yapamıyorum. 1200 kalornin çok üstüne çıkmıyorum. Hesapta 2 öğün tüketiyorum. Toplasan 1000 kaloridir hadi yanlış hesap yaptım diyelim 1200 olsa benim yine vermem gerekir değilmi.? aksaklık nerde acaba?uyku da dahil 2000 kcal yakıyorsak günde 1200 kcal alıyor ve 100 kcal hareketle yakıyorsak
2000-1200-100 : 700 kcal günlük werdiğimiz kalori miktarıdır. bu hesaba göre
10 günde 1 kiloya yakın gitmiş olmaz mı
canım bildiğim kadarıyla uyku düzeni ve yemek saatlerine dikkat etmen özellikle erken sattlerde kahvaltıyı aksatmaman önemli faktörler.bunlara dikkat ediyor musunişte asıl sorun o neden ben yapamıyorum. 1200 kalornin çok üstüne çıkmıyorum. Hesapta 2 öğün tüketiyorum. Toplasan 1000 kaloridir hadi yanlış hesap yaptım diyelim 1200 olsa benim yine vermem gerekir değilmi.? aksaklık nerde acaba?
Burdayim sekerrsınıfcıı nerdesin iyimisin?
Masallah çok güzel gitmiş ben 3 gün sürekli tartılip umutsuzluga kapılıyorum tek hatam tartının pilini mi çıkarsamBurdayim sekerr
Anamm burasi canlanmis diye sevine sevine msjlari okuyodum kizz
Iftarimi yaptim.
Iki kucuk but, minik bir patates azcik makarna ve salata.
Yiyince kendime geldim.
Bugun ben diyete baslayali tam 2 ay olmus. 72 ile basladim. 64.5 olmusum
Oruca baslayali da 1 ay olmus.
Devam ins.
Ebrucumm calisiyosun ya ondan diyet sekteye ugruyo. Sebze et yesen. Tig gibi olursun kisa surede. Ama diyorum ya senin sartlarinda yapabileceginin en iyisi masallah. Az gitsin de gitsin sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?