Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

65cm önce moralini düzelt gerisi gelir kacamak yaptığın zaman hemen su ic ılık olsun

ben sezeryan oldugum halde 55 kiloyadüstum su sayesinde spor yapmadım ama cocukların pesinde kostum

ben de sezeyanla 1 doğum yaptım ve çok su içerim ama sonuç işte bu.
ama dediğim gibi en büyük sorunum sıkıntı streste çok yiyorum
bundan sonra dikkat etsem de versem bari

yemekten önce ve sonra 2 bardak su bende ise yaradı ama tabıkı moral önemli ben uzulursem yemek yiyemem

ateste biraz ılıtılmıs su daha fazla yağ yakıyor terlemeye yardım ediyor ben boyle yatım

uyku da dahil 2000 kcal yakıyorsak günde 1200 kcal alıyor ve 100 kcal hareketle yakıyorsak
2000-1200-100 : 700 kcal günlük werdiğimiz kalori miktarıdır. bu hesaba göre
10 günde 1 kiloya yakın gitmiş olmaz mı
işte asıl sorun o neden ben yapamıyorum. 1200 kalornin çok üstüne çıkmıyorum. Hesapta 2 öğün tüketiyorum. Toplasan 1000 kaloridir hadi yanlış hesap yaptım diyelim 1200 olsa benim yine vermem gerekir değilmi.? aksaklık nerde acaba?

canım bildiğim kadarıyla uyku düzeni ve yemek saatlerine dikkat etmen özellikle erken sattlerde kahvaltıyı aksatmaman önemli faktörler.bunlara dikkat ediyor musun

tabi şirkete gelince yerim ama sabah lakar kalmaz sade nescafe içerim ayılamıyorum. Oğlen yemek saati belli zaten akşamda fazla yemiyorum.

sınıfcıı nerdesin iyimisin?
Burdayim sekerr
Anamm burasi canlanmis diye sevine sevine msjlari okuyodum kizz
Iftarimi yaptim.
Iki kucuk but, minik bir patates azcik makarna ve salata.
Yiyince kendime geldim.
Bugun ben diyete baslayali tam 2 ay olmus. 72 ile basladim. 64.5 olmusum
Oruca baslayali da 1 ay olmus.
Devam ins.

Ebrucumm calisiyosun ya ondan diyet sekteye ugruyo. Sebze et yesen. Tig gibi olursun kisa surede. Ama diyorum ya senin sartlarinda yapabileceginin en iyisi masallah. Az gitsin de gitsin sorun yok

Yeni gelenler de hosgelmisleer
Neler yiyorsunuz?
Menu yazin.
Paylasim ve motivasyon onemli. Burda cok guzel arkadasliklar olustu
Dreaam nerdesin kiz?

Masallah çok güzel gitmiş ben 3 gün sürekli tartılip umutsuzluga kapılıyorum tek hatam tartının pilini mi çıkarsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…