Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bugün oruç tutamadim başağrısindan
sabah kahvalti domates peynir salatalık 2 dilin ekmek
öğle bir porsiyon köfte ve 1.5 dilim ekmek
akşam bir kase yoğurt içine pulbiber ve nane
ins akşam başka kaçamak yapmam

Yeni gelenler de hosgelmisleer
Neler yiyorsunuz?
Menu yazin.
Paylasim ve motivasyon onemli. Burda cok guzel arkadasliklar olustu
Dreaam nerdesin kiz?
Geldim bayılacam sporda yaptım. Karnımı folyoya sardım işe yararmı bilmem :))
İftara güzel bi menemen yedim yanında cok az pide bide çay oh miss :))

Suyu bende herkese tavsiye ediyorum, eskiden çok sevmezdim içmeyi ama uzun süredir alışkanlık yaptım. En az 3 litre icilecekkk kocaman bir bardağım var yarım litrelik.6 bardak kesin içiyorum, bazen 8 oluyor...susamıyorum aslında ama görev haline geldi artık içiyorum.
Ben yaza çok fit girmiştim, ama temmuz gibi kortizon tedavisine başlamak zorunda
kalmıştım, sanırım onunda etkisiyle aldım bi 5kilo.yazın dondurma falanda çok yedim ama hergün 1saat yüzdüm.yediğimi yaktım mutlaka ama dediğim gibi kortizon beni bozdu :) Kasım da bıraktım ilacı, artık hazırım açlık oyunlarına :)
Kızlar size bir tavsiye...aç karnına sabah ılık limonlu su içmek ve kahvaltıda mutlaka 1 portakal yeyin...C VİTAMİNİ ilk öğünde çooook önemli

Ben bu arada akşam yemeği yemedim ama saat 18de 1portakal 1 elma yedim.,1saat geciktim ama birazdan bi 45 dakika zumba yapmayı planlıyorum. ..bu cumartesi 63 olursam, öbür cumartesi hedef 61..

Masallah çok güzel gitmiş en 3 gün sürekli tartılip umutsuzluga kapılıyorum tek hatam tartının pilini mi çıkarsam
Ben de tartiliyorum ama tam pes edecekken kilo verme oluyor. Arada odul devam Icin onemli tatlim.
Aksam az yersen acikirsin.
Geldim bayılacam sporda yaptım. Karnımı folyoya sardım işe yararmı bilmem :))
İftara güzel bi menemen yedim yanında cok az pide bide çay oh miss :))
Afiyet olsun masallah
Dinlen gari
Ben bu arada akşam yemeği yemedim ama saat 18de 1portakal 1 elma yedim.,1saat geciktim ama birazdan bi 45 dakika zumba yapmayı planlıyorum. ..bu cumartesi 63 olursam, öbür cumartesi hedef 61..
Tum gun ne yedin o da onemli...

Kizlar a herkes iruc tutuyo cahilligimi mazur gorun ama diyet icin mi yutuyosunuz acaba
Hayir tatlim. Borclarimiz var. Iftar vakti de 5 gibi oldugu Icin uygun oluyor. Nefsimize hakim olup borclarimuzdan kurtulurken kilolardan da kurtuluyoruz
Burda birbirimize vesile olduk kisacasi. Maneviyatin onune gecemez hic bir durum benim icin.

Hayir tatlim. Borclarimiz var. Iftar vakti de 5 gibi oldugu Icin uygun oluyor. Nefsimize hakim olup borclarimuzdan kurtulurken kilolardan da kurtuluyoruz
Burda birbirimize vesile olduk kisacasi. Maneviyatin onune gecemez hic bir durum benim icin.
Masallah canim size ben o kadar uzun sure tutamazdim herhalde

Peki oruc kilo vermenizi hizlandirdi mi
Oruc tutarken de kendine hakim olursan gidiyor kilo.
Sabah ve ogle ikiser dilim ekmek yiyodum ben. Simdi sahurda bi dilim anca yiyorum. Bi suru etken var tabi.
Eeken uyuyup erken uyaniyorum. Calisiyorum. Suyumu icmeyi ihmal etmiyorum.
Cok ac kalmak beni yavaslatiyo.
Doyacak sekilde her yemekten yiyorum ama tatli yok.

Masallah canim size ben o kadar uzun sure tutamazdim herhalde
Benim yillardir birikti. Ben de tutamam diye diye bugune geldim.
Yeme disiplini olusunca cesaretlendim. Allah'im bugune kismet etmis
Ara verirsem birakirim diye isin ucunu birakmiyorum. Hedef koydum kendime ins tutabilirim.

ben bi kusur isledim yine vurun dövün beni ( bi tane halka tatlisi yedim nerelere gidem ben (

Benim yillardir birikti. Ben de tutamam diye diye bugune geldim.
Yeme disiplini olusunca cesaretlendim. Allah'im bugune kismet etmis
Ara verirsem birakirim diye isin ucunu birakmiyorum. Hedef koydum kendime ins tutabilirim.
Ne zamandır oruç tutuyorsun? Benimde borcum çok. .Hatta çooook desem daha iyi olur..Bugün başlasam 2 yıl sürer
Ucunu bende bıraktım artık. .

Ne zamandır oruç tutuyorsun? Benimde borcum çok. .Hatta çooook desem daha iyi olur..Bugün başlasam 2 yıl sürer
Ucunu bende bıraktım artık. .
Benim de cooook borcum.
Bi yerden baslamak lazim di mi?
1 ay diyet yptim sonra basladim. 1aydir da oruc.
Arada 1 gun ve regli arasi. Sonra devam. Benim ilk gunler bas agrisi filan oluyor. Alismam zor oluyor. Mecbur kalmadikca ara vermiyorum.

Benim de cooook borcum.
Bi yerden baslamak lazim di mi?
1 ay diyet yptim sonra basladim. 1aydir da oruc.
Arada 1 gun ve regli arasi. Sonra devam. Benim ilk gunler bas agrisi filan oluyor. Alismam zor oluyor. Mecbur kalmadikca ara vermiyorum.
Inşallah bende başlarım bir gün, ben açlıktan çok etkilenmiyorum aslında, nerdeyse 2 yıldır diyetlerle boğuştuğum için artık alıştım. .sabah kahvaltı yapmaya bayılıyorum. .ondan vazgecebilirim belki zorlasam birde günde 4kez ilaç alıyorum, onu ayarlayabilirsem aslında olur heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…