Geldim bayılacam sporda yaptım. Karnımı folyoya sardım işe yararmı bilmem :))Yeni gelenler de hosgelmisleer
Neler yiyorsunuz?
Menu yazin.
Paylasim ve motivasyon onemli. Burda cok guzel arkadasliklar olustu
Dreaam nerdesin kiz?
Ben de tartiliyorum ama tam pes edecekken kilo verme oluyor. Arada odul devam Icin onemli tatlim.Masallah çok güzel gitmiş en 3 gün sürekli tartılip umutsuzluga kapılıyorum tek hatam tartının pilini mi çıkarsam
Afiyet olsun masallahGeldim bayılacam sporda yaptım. Karnımı folyoya sardım işe yararmı bilmem :))
İftara güzel bi menemen yedim yanında cok az pide bide çay oh miss :))
Tum gun ne yedin o da onemli...Ben bu arada akşam yemeği yemedim ama saat 18de 1portakal 1 elma yedim.,1saat geciktimama birazdan bi 45 dakika zumba yapmayı planlıyorum. ..bu cumartesi 63 olursam, öbür cumartesi hedef 61..
Hayir tatlim. Borclarimiz var. Iftar vakti de 5 gibi oldugu Icin uygun oluyor. Nefsimize hakim olup borclarimuzdan kurtulurken kilolardan da kurtuluyoruzKizlar a herkes iruc tutuyo cahilligimi mazur gorun ama diyet icin mi yutuyosunuz acaba
Masallah canim size ben o kadar uzun sure tutamazdim herhaldeHayir tatlim. Borclarimiz var. Iftar vakti de 5 gibi oldugu Icin uygun oluyor. Nefsimize hakim olup borclarimuzdan kurtulurken kilolardan da kurtuluyoruz
Burda birbirimize vesile olduk kisacasi. Maneviyatin onune gecemez hic bir durum benim icin.
Oruc tutarken de kendine hakim olursan gidiyor kilo.Peki oruc kilo vermenizi hizlandirdi mi
Benim yillardir birikti. Ben de tutamam diye diye bugune geldim.Masallah canim size ben o kadar uzun sure tutamazdim herhalde
Orucsun ve tek ogun yiyosun sana torpil geciyom bugunlukben bi kusur isledim yine vurun dövün beni( bi tane halka tatlisi yedim nerelere gidem ben (
Ne zamandır oruç tutuyorsun? Benimde borcum çok. .Hatta çooook desem daha iyi olur..Bugün başlasam 2 yıl sürerBenim yillardir birikti. Ben de tutamam diye diye bugune geldim.
Yeme disiplini olusunca cesaretlendim. Allah'im bugune kismet etmis
Ara verirsem birakirim diye isin ucunu birakmiyorum. Hedef koydum kendime ins tutabilirim.
bildigimiz normal boyut iste.. of ya gitti spor bosa :)Orucsun ve tek ogun yiyosun sana torpil geciyom bugunluk
Ins kucuk bi halkadir:)
Ben de yarim ayva yidimm
Benim de cooook borcum.Ne zamandır oruç tutuyorsun? Benimde borcum çok. .Hatta çooook desem daha iyi olur..Bugün başlasam 2 yıl sürer
Ucunu bende bıraktım artık. .
Her dis omrumden omur goturmustu oglumda. Jel Ise yarar. Yesil sogan havuc vee kemirsin bebisbildigimiz normal boyut iste.. of ya gitti spor bosa :)
cocuk durmuyor agliyor disinden napsam
Inşallah bende başlarım bir gün, ben açlıktan çok etkilenmiyorum aslında, nerdeyse 2 yıldır diyetlerle boğuştuğum için artık alıştım. .sabah kahvaltı yapmaya bayılıyorum. .ondan vazgecebilirim belki zorlasam birde günde 4kez ilaç alıyorum, onu ayarlayabilirsem aslında olur heralde..Benim de cooook borcum.
Bi yerden baslamak lazim di mi?
1 ay diyet yptim sonra basladim. 1aydir da oruc.
Arada 1 gun ve regli arasi. Sonra devam. Benim ilk gunler bas agrisi filan oluyor. Alismam zor oluyor. Mecbur kalmadikca ara vermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?