sagol dün gece cok zor gecti zaten uyumadi.. tez gecse acilariHer dis omrumden omur goturmustu oglumda. Jel Ise yarar. Yesil sogan havuc vee kemirsin bebis
Rabbim kolaylik versin cnm; (
Ben zaten 6 gibi khv yapiyodum. Simdi 5 gibi khv ypym. Sahur niyetineInşallah bende başlarım bir gün, ben açlıktan çok etkilenmiyorum aslında, nerdeyse 2 yıldır diyetlerle boğuştuğum için artık alıştım. .sabah kahvaltı yapmaya bayılıyorum. .ondan vazgecebilirim belki zorlasam birde günde 4kez ilaç alıyorum, onu ayarlayabilirsem aslında olur heralde..
Yavrum benim dis gece tutar zaten; (sagol dün gece cok zor gecti zaten uyumadi.. tez gecse acilarialt disler böyle degildi üstler daha kötü sanirim
kizim uyuyunca anca islerimi yapiyorum zor uyurum yani :)) gececek insallah. senin kactane cocugun vardi?Yavrum benim dis gece tutar zaten; (
Yipratir ikinizi de. Gunduz uyursa sen de uyu. Bitkin dusme...
Sağol,Ben zaten 6 gibi khv yapiyodum. Simdi 5 gibi khv ypym. Sahur niyetine
Gecmis olsun. Nedir rahatsizligin?
Once saglik tabii; (
Gecmis olsun.. saglik en önemlisi ilac yerken oruc zor tutulurSağol,
Doğum sonrası oğlum 6 aylık falanken eklem romatizması başladı, 1 yıldır uğraşıyorum. .Allah a şükür birkaç aydır iyiyim ama ilaçlar devam...
Amin diyorum o zamanBenim yillardir birikti. Ben de tutamam diye diye bugune geldim.
Yeme disiplini olusunca cesaretlendim. Allah'im bugune kismet etmis
Ara verirsem birakirim diye isin ucunu birakmiyorum. Hedef koydum kendime ins tutabilirim.
Vicdan azabi cekiyorsun ya bi dahaki sefer dikkat etmeni saglarben bi kusur isledim yine vurun dövün beni( bi tane halka tatlisi yedim nerelere gidem ben (
insallah .. aylardir ugrasiyorum kilo almiyim yeter .Vicdan azabi cekiyorsun ya bi dahaki sefer dikkat etmeni saglar
1 tanecik 5 yasinda. Rabbim bagislasin evlatlarimizi.kizim uyuyunca anca islerimi yapiyorum zor uyurum yani :)) gececek insallah. senin kactane cocugun vardi?
Aman sagligina dikkat et. Yedigin ictigini iyi ayarla. Rabbim sifa versin ins.Sağol,
Doğum sonrası oğlum 6 aylık falanken eklem romatizması başladı, 1 yıldır uğraşıyorum. .Allah a şükür birkaç aydır iyiyim ama ilaçlar devam...
allah bagislasin cümlemizinkini insallah.. daha dusunuyormusun ?1 tanecik 5 yasinda. Rabbim bagislasin evlatlarimizi.
Aman sagligina dikkat et. Yedigin ictigini iyi ayarla. Rabbim sifa versin ins.
Bakacak kimsemiz yokallah bagislasin cümlemizinkini insallah.. daha dusunuyormusun ?
allahim hayirlisini nasip etsin insallahBakacak kimsemiz yok
Memleket uzhayirlisini nasip etsin allahim iakta.
Biraz daha buyusun kismetse ins.
Tek kalmasin
Doğum sonrası dedin de benim de doğum sonrası ağrılar başladı sonra ankilozan spondilit teşhisi koyuldu sizinki nedirSağol,
Romatoid artrit...aynısı sayılır. .bildiğim kadarıyla seninki omurilikde iltihap değil mi?Doğum sonrası dedin de benim de doğum sonrası ağrılar başladı sonra ankilozan spondilit teşhisi koyuldu sizinki nedir
Gecmis olsun kizlarrOlaya bak yaaa
2.5 yıldır şikayetlerim var 4 aydır teşhis koyuldu ilaç kullanıyorum
özel hastane ye kalsa 10 da geçer di sadece fizik tedavi yazmayı biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?