Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Herkese gunaydinnnn
Sahura kalkamadim uyuyup kalmisim
Nazar ettim kendime sanirimm
Neyse bugun dinlenmis olurum. Yapacak bisey yok.
Bugun dikkat ederim ins.
Cozutmayim da emegim cope gitmesin:)

kızlar günaydın,
Dün akşam bayağı kaynatmıssınız...
Dün eşimin doğum günü idi ve kayınvaldem döktürmüş. Ben sadece biraz patates salatası ve minik pogacalar yapmış ondan yedim adet sayamadım o sebebten sabah yürüdüm ve ıslandım........

Sınıfçıı tatil güzeldir. Hem vucudu alıştırınca kilo vermen yavaşlar şaşırtmışolursun
Dream geçmiş olsun.

Sahurum
29 gr peynir 5 zeytin yaklaşık 1 buçuk yumurta 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği 1 çay kaşığı fındık ezmesi 1 çay kaşığı sarelle
422 kalori
Akşama
Fırında sebzeli balık
Salata
Üzüm suyu konservesi ( kalori hesabıma göre içecem)
Ara öğün yerine
50 mekik 50 squat 200 ağırlıkla ya simitleri eritme hareketi 10 dk plates hareketleri aklıma gelen ( bunları saat 11, 00 -15.00-20.00) de yapacam inşaAllah

Kızlar bu arada bi akrabam diyetisyene gitti
1600 kalorilik diyet vermiş
Boy 1.45 kilo 56.6 ölçmüş 45 dk yürüme vermiş sadece ilk gün -600 gitti dedi daha 3. Gününde gelişmeleri yazarım
Biz buna göre az yiyoruz ben yine yiyorum da bazı arkadaşlar çok az yiyorlar

canım ya benim günlük kalori limitim 1200 tabi bunu kendim kafama göre koydum.buna göre hesabım ve metabolizmam beni yanıltmazsa ayda 3 kilo vermem lazım.
ama daha yeni başladım 1 hafta bile olmadı.
işe yarar umarım.
aslında diyetisyene gitmek en iyisi de benim şu an maddi durumum el vermiyor.çünkü hem aç kalmadan veriyorsun hem de sağlığından gitmiyor.

Programlarda bana 1400 kalori veriyor ben de 1200 e kendimi sınırlıyorum
O da devlete gidiyor diyetisyene ücretsiz verdikleri liste genelde aynı zaten

günaydin herkese..
uykusuz ve yorgunum..
iftara ne yaparim daha bilmiyorum.. önce bi toparlanayim :))

Olaya bak yaaa
2.5 yıldır şikayetlerim var 4 aydır teşhis koyuldu ilaç kullanıyorum
özel hastane ye kalsa 10 da geçer di sadece fizik tedavi yazmayı biliyorlar
Oo uzun çekmişsin, benim doğumdan 1 ay sonra falan ufak ufak göstermeye başladı kendini, sonra kayboldu gibi.bebek 6 aylıkken taşındık ve o dönem tekrar belirtiler başladı, 1ay ortopedi ve genel arasında gittim geldim, antibiyotikler falan bir sürü bilinçsiz ilaçlar verildi.birgun başka bir hastaneye ortopediye gittim ve doktora direk dedim, benim sorunum ortopedik olmayabilir lütfen beni asıl gitmem gereken yere yönlendirin dedim.adamda biliyormuş tesadüf konuyu, direk romotoloji ye git, zaman kaybetme dedi. Ankaradayım şansıma, önce özele gidip pişman oldum, şimdi Hacettepe
deyim.
Romatoloji hakkında birçok doktorunda haberi yok.sen 2 buçuk senede öğrenmişsin ama 10 yıl bi haber sürünenler var.ilac tedavisi başlanmazsa ilerliyor ve eklemler hasar görüyor. Hastanede elleri ayakları yamulmuş okadar çok hasta gördüm ki psikolojim bozulmuştu.
Bu arada çok uzattım biliyorum, burda yazmamda doğru değil konuyu dağıtmamak açısından,

Sagol tatlim.
Ailelerin yakin olmasi guzel
Sefan olsunn
Benim menude de balik var
günaydin herkese..
uykusuz ve yorgunum..
iftara ne yaparim daha bilmiyorum.. önce bi toparlanayim :))
Ah kuzumm dinlen sen; (

Hasta olan kizlar rabbim acil sifa versin ins.

Bugun soguk hava nobetciydim de.
Yemem iyi oldu bence. Herseyde bi hayir var suphesiz.
Sabah borek gibi bi sey yedim bi dilim
Ara minik elma tek parca eti form
Ogle 2 parca kucuk but ve minik patates.
Aksama da balik, salata ve brokoli ile kapatirim ins
Vucudum sasirmistir. Hatta nevri donmustur bence. Haha:)

Bende ist dayım şanslıyım ama devlete gitmek zor calisincada vakit olmuyor bundan sonra dikkat edicez artık bu rahatsızlıklarla yanlış yere bel fıtığı ameliyati bile olan var

bisey olmaz herseyde vardir bi hayir... afiyet olsun :)
bende aksam olmasini bekliyorum uyumak icinn :)

Kızlar merhaba,
Daha önce bu topiğin müdavimiydim
6 dan sonra yemeyerek 15 kilo vermiştim ,son kalan bir kaç kilomu vermek için de yol arkadaşları ararken bu topiği bulmuştum ,ve o zamanki arkadaşlar (hatırlayamıyorum ne yazık ki ) bana çok yardımcı olmuşlardı ve başarmıştım.şimdi sağlıksız beslenmelerinin ve hareketsiz yaşamımın sonucunda 5 kilo almışım. Vee buradayım yine birbirimize yardımcı olsak kilolarımızdan kurtulsak ya

merhana hosgeldin.. insallah hep birlikte basaracagiz istedigimiz kiloya düsmeye :)

iftara..
patatesli taze fasulye
yogurt yerim yaninda
biraz da aci biber yerim :) yarim dilim ekmek belki yerim
Ohh afiyet olsun. Rabbim kabul etsin Ins. Ben de severim fasulye mis
Bugun ins uyuyabilirsin.
Oncelikle hg
Burda tam destek hep destek
Guzel kilo vermissin.
5 kilocugu da beraber veririz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…