- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
HoşgeldinKızlar merhaba,
Daha önce bu topiğin müdavimiydim
6 dan sonra yemeyerek 15 kilo vermiştim ,son kalan bir kaç kilomu vermek için de yol arkadaşları ararken bu topiği bulmuştum ,ve o zamanki arkadaşlar (hatırlayamıyorum ne yazık ki ) bana çok yardımcı olmuşlardı ve başarmıştım.şimdi sağlıksız beslenmelerinin ve hareketsiz yaşamımın sonucunda 5 kilo almışım. Vee buradayım yine birbirimize yardımcı olsak kilolarımızdan kurtulsak ya
benim bildigim senin anlattigina göre simit oluyor yanlar.. göbek altiyla ayni hizadaBakip duruyorum.
Kimsecikler ugramamis be yaa
Kizlar bi sey sorucm.
Bu gobek deliginin altinin hizasi yanlar ne oluyor. Simit desem degil sanki. Simit gobek hizasina denmiyor mu?
süpermiş ,böyle aynı hedeflere sahip yol arkadaşları süper oluyor ,birlikte tekrar başarırız inşallahHoşgeldin
Bende dün aynı gerekçeyle buraya geri dönüş yaptım
Benimde vermem gereken bi 5kilo var.
hoşbuldukOhh afiyet olsun. Rabbim kabul etsin Ins. Ben de severim fasulye mis
Bugun ins uyuyabilirsin.
Oncelikle hg
Burda tam destek hep destek
Guzel kilo vermissin.
5 kilocugu da beraber veririz ins
hoşbulduk canım,inşallah.her şeyin başı azim kararlılık gerisi kolay ,azmini artıracak pes etmemeni sağlayacak yol arkadaşları lazım bir de e burası da en uygun yermerhana hosgeldin.. insallah hep birlikte basaracagiz istedigimiz kiloya düsmeye :)
Ayyen iyi bunu buldum.. tuttugu yerler yandan fiskirdimi simit oluyor iste
Elma Icin gec bi saat olmus tatlim.Bugün ki menü
sahur bir domates peynir ekmek 2dilim kocaman bi kase yoğurt
iftar bi kase çorba ciğer sote ayran bol salata ekmek yok ama porsiyonu büyük tutum galiba
22 hararet bastı bir yeşil elma
Elmayı yememek mi lazımdi
Ebruss tanistim simitle memnun olmadim ama vucudum sekillenirken farkettim. Eski seklini tanimazdan geliyomgünaydın kızlar,
dün akşam yürüyüş yapmadım. Aralık ayı bizim evin erkeklerin doğum günüleri olduğundan şimdide oğkumun cumartesi kutlayacaz. Verdiği hediye siparişlerinin peşindeyim. Valla hasta mı olucam bilmem dün akşam yarım kilo mandilana yemişimdir.Dururamasm kendimi havadan herhalde çokda kendimi mutsuz hiseddiyorum.
Sabah daha bir şey yemedim işe zor yetişdim. O yüzden yiyicek yok.
Bu arada sınıfcı ona simit deniyo. Hani yediğimiz var ya bolca he zamanla oyle sekil alıyor.O kilo verdikçe şekle giriyo ama sana onerim yanları çalıştır.
Ayy yazik sana arkadasim. En azindan dinlen bari gunduz. Yemene Icmene dikkat et. Meyve sebze ye.Herkese günaydi tek tek okuyamadim yazilari üzerimde kirginlik var gece yine uyumadim. Adette oldum oruc a ara Vermis oldum henüz kahvalti yapmadim bol bol limonlu cay icerim herhalde
Bozmak diye bi sey yok. Ertesi ogun ya da gun telafi edeceksin. Ben oyle yapiyorum. Birakmak yok devamkızlar ya dün akşam bozdum bilee diyeti.saat 7 de yedim üstelik
umarım devam ederim canım yaa.Bozmak diye bi sey yok. Ertesi ogun ya da gun telafi edeceksin. Ben oyle yapiyorum. Birakmak yok devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?