suan oturdum asaga. cocukta durmuyor bakip cikiyim diye geldim :)Ayy yazik sana arkadasim. En azindan dinlen bari gunduz. Yemene Icmene dikkat et. Meyve sebze ye.
Cnm benim♡suan oturdum asaga. cocukta durmuyor bakip cikiyim diye geldim :)
Ne yedin bugun menunu yaz surekli. Ben yazinca gizli yiyemiyrmumarım devam ederim canım yaa.
akşam yemesem meyveyle geçiştirsem diyorum
bugün kahvaltıda yumurtalı kavurma yedim kaşar, 2 zeytin ballı ceviz yedim ekmek de 2 dilim vardır.dün akşam da dışarda köfte yedimNe yedin bugun menunu yaz surekli. Ben yazinca gizli yiyemiyrm
Suclu gibi oluyor insan
Kizlar iftara ne ypsm. Barbunyam var taze ama yarin tarti gunu
H.sonu iyi geliyo bana bakliyat. Patlican yapsam bi de sehriye corba salata.
Tmmdir. Kendim sorup kendim cevapliyorum da:)
kaç kalori olduğunu hesaplamak bile istemedim yaabugün kahvaltıda yumurtalı kavurma yedim kaşar, 2 zeytin ballı ceviz yedim ekmek de 2 dilim vardır.dün akşam da dışarda köfte yedim
bugün öğlen de tantuni offf
bugün kahvaltıda yumurtalı kavurma yedim kaşar, 2 zeytin ballı ceviz yedim ekmek de 2 dilim vardır.dün akşam da dışarda köfte yedim
bugün öğlen de tantuni offf
Ne yedin bugun menunu yaz surekli. Ben yazinca gizli yiyemiyrm
Suclu gibi oluyor insan
desteğin için teşekkür ederim canım.inşallah yapmam bi dahaKavurmasiz cok guzel bi menu.
Kavurmayi da oglen yeseydin yumurtasiz super olurdu. Hangi besini hangi besinin yaninda ve ne zaman yedigimiz de onemli.
Alisana kadar olur boyle pes etme.
sehriye ve patlican iyi bence :) hastayim patlican yemeklerine :)Ne yedin bugun menunu yaz surekli. Ben yazinca gizli yiyemiyrm
Suclu gibi oluyor insan
evet kilolu olmak cok kötü birde fiskiyorsa :Spazar günü bi ark geldi , elimizde kahve hadi foto çekibnelim neyse çekindik çekinmez olaydım
kendimle yzüleştim valla arkadaşımda yüzü olmuş tabak gibi
göbek o biçim
benim her yer heryerde vallahi face ye koymaya utandık fotomuzu
Benzer seyleri seviyoz senle kizsehriye ve patlican iyi bence :) hastayim patlican yemeklerine :)
bi kahvalti yaptim hafif , yarim saat önce bi muz yedim.. hic istahim yok kirginliktan galiba agzima bisiy süresim yok
Benimkiler hep zayif. Biz de olcez nolmus yaza daha cok var Inspazar günü bi rk geldi , elimizde kahve hadi foto çekibnelim neyse çekindik çekinmez olaydım
kendimle yzüleştim valla arkadaşımda yüzü olmuş tabak gibi
göbek o biçim
benim her yer heryerde vallahi face ye koymaya utandık fotomuzu
Benimkiler hep zayif. Biz de olcez nolmus yaza daha cok var Ins
Bende simdilik özel bi plan yok. Hazir oruc tutmuyorken ilk yardim kursuna gideyim yarin diyorum yarin bi olsun :)Yemegimi bitiremedim tabi ekmekle yiyordum eskiden
Yarin da ev oturmasina davetliyim.
Pek alisik da degilim
Bakalim bi seyler yerim artik aksam caresine bakarim heralde
Dusunuyorum da hep ozel bi gun yemek fasli olacak hayat boyu. Rabbim saglik ve omur verdigi surece.
Onemli olan dikkat etmek sanirim. Bunu anladim. Yarin da oruc yok. Kismet. Epeydir ziyaret etmeyi istiyordum vakit ayiramiyordum. Denk geldi bu zamana.
Siz napiynz kizlar h.sonuu??
Ins gidersin tatlim.Bende simdilik özel bi plan yok. Hazir oruc tutmuyorken ilk yardim kursuna gideyim yarin diyorum yarin bi olsun :)
Evet. Yiyesim yok bi muz yedim.Ins gidersin tatlim.
Sen bufun tek khv mi yaptin?
Cok az tatlim ya. Sen bilirsin bunyeni geeci. Halsiz dusme aman diyim.Evet. Yiyesim yok bi muz yedim.
Atistiririm belki biseyler yada meyve yerimCok az tatlim ya. Sen bilirsin bunyeni geeci. Halsiz dusme aman diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?