Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yarın kuzenleirmle buluşcam , önce çocukları anneme bırakıcam ordan avm ye gidip bir kaç parça bişiy almam lazım iş yerine yeni müdür geldi
kumaş giycem gömlek filan klasik giyim istiyor prezentabıl olcakmışımm ba ba ba diyesim geldi...

ordanda kuzenler gününe gidicem, bi kebapçıya gidicez diyete uygun birşeyler yerim yüksek ihtimal

pazarda iş güç temzilik bitti hafta sonu

Kumas giyerken zor oluyo ayakkabisi utusu uyumu.
Bizde eskisi kadar sıkı degil. Kot bile giyiliyor. Benden 15 yas buyuk insanlar skiney midir nedir oyle paca pantolon giyiyolar. Ben kalin bacakli olunca genc yasta giymedim hic.
Bi tane dar paca almistim. Ilk defa giyiyorum. Insan mahrum kaliyo. Ekmeksiz kebap iyi bence. Ekstra sossuz. Ya da izgara guzel olur.

sabah
minik bir elma
limonlu ılık su

kahvaltı
3 minik sosis
1 dlm kaşar
2 burgu peynir
7 zeytin

öglen
2dlm peynirli börek (küçüktü dilimler)
tavuklu şehriye çorbası 1 kase

akşam
15 fındık
1 dlm ezine peynir
2 salatalı

2 lt su

Merhaba
Kızlar şimdi benim menüm berbat
Ama aranıza dün katıldım beni mazur görün olur mu
Iki öğün Yaptım bugün
Kahvaltı
1 simit domates Salatalık biraz peynir 4 zeytin
Akşam
1 kıymalı pide ve ayran

Havası var yeni kordinator ya biraz öyle gitsin bakalım, benim ust bacaklar felaket

Ben de aksam bir ilk yasadim ve yemek yemedim:)
Yagsiz coban salata ve az da yogurt yedim.
Burda destek olmamiz onemli benim icin. O yuzden tesk edrm kizlar yazdiklariniz motive ediyor

Ben kalori hesabı yapıyorum şunu gördüm ki kaloriyi aşmadığın sürece istediğini ye bence menün iyi

İftar menüm
100 gr taze fasülye
50 gr rus salatası
50 gr katmer
2 dukan ıspanaklı börek
119 gr tavuk göğsü tatlı
Toplam 1097 kalori bugünlük
21.30 da jillian tüm vücut çalıştıran 55 dk lık videosunu yaptım
Saat 15.30 gibi 20 dk bölgesel çalıştım
En az 2 lt su

Gunaydinnnn
Ilk kilo bildirimi benden en citir topigin mudavimleri
Gecen hafta 65.1
Bu hafta 64.1 giden (-1000gr)
Toplam 7.900 gr
Oley oley oley☆☆

Oglusum her zamanki gibi eekenden uyandi. Ben de acim uyuyamazdim zaten
Insan disini sıkmanin karsiligini gorunce cok mutlu oluyor.
Kac yildir 65 ve ustu oldugum icin vucudumun sekillendigini 65 in altinda farkediyorum. Burdaki herke tesekkur ediyorum destek ve motivasyon icin.
Cok bidi bidi yaptim biliyorum
Sabah iki dilim kepek ekmek ve 2 yumurtali khv yaptim. Oglen saldirmayim ikramlara...
Ins guzel eksili bi liste olusur bugun

Tebrik ederim sınıfıcim
Darısı basıma diyorum inş ben ve bütün tonbiklere bende erkenden uyandimm

Gecen hafta 70.1 dim sanırım

Başlangıç ;73
Geçen hafta ;70.1
Bu hafta ;70.4
Gelen +300

Bu evime tasindigimda RAM senin kilondaydim sinifci 2013 haziranda

Ocakta ise 74 olmuştum oluş o oluş bir daha inemedim (( şimdi pantolon alırken nasıl moralim bozulcak dur bakalim

Bu evime tasindigimda RAM senin kilondaydim sinifci 2013 haziranda

Ocakta ise 74 olmuştum oluş o oluş bir daha inemedim (( şimdi pantolon alırken nasıl moralim bozulcak dur bakalim
Ben uzun zamandir ust aliyodum hep. Pantolin ve etek mecburi bi kac parcadan baska alamiydm. Sinir oluyodum.
Gecen sene burda 65 I gorup sartlardan dolayi birakmistim. Bu sene azmettim ins.
En son dogumdan sonra inmistim zaten. 59 u gormustum. 21 kilo veemistim. Ondan sonra 3, 5 alip veedim. Takmiyodum. Ama yazin 72 yi gorup almaya devam ettikce pes dedim. Bi de ani dugunlee oldu. Ben sis patlyck gibiydim. Azcik topukluyu tasiyamadim dusun. O beni tasiyamadi daha dogrusu; ( topuklu giymeye basladim ve ayaktayim hep dusun rahatim sukur.
Sabahci olmak cok zordu benim icin ama + ya donusturmeye cabaliyorum.
Ac olunca eeken ve zinde uyanabiliyorum. Gecen sene uyaninca ayaklarimin ustune basamiyodum. Cok genciz yaa yazik degil mi kendimize ediyoruz.
Uzun yaziyorum cunku herkes ayni seyi yasiyor biliyorum.
Eziyet etmeden de kilo veeilirmis onu goruyorum. Burasi tabi cok buyuk etken

Günaydın Dün sahura kalkamadım
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 60.2 ( bu benim yeni rekorum)
-200
Sabah Kahvaltım
5 zeytin süzme peynir acuka 10 gr sarelle 30 gr katmer 2 dukan börek yarım haşlanmış yumurta 10 gr kaşar peyniri
365 kalorilik Kahvaltım

Kızlar bende yazamadım ne zamandır. Diyete geçen Çarşamba başlamışım.
Başlangıç: 66.8
Geçen hafta: 65.8
Bu hafta: 64.3 (-1500 gram bu hafta)
Toplam giden: -2500 gram.
Sanırım ben hala doğum şişliklerimi atıyorum o yüzden böyle hızlı gitmiş. Tabi bir de emziriyorum. Kilo azaldıkça verme hızı da yavaşlıyor tabi.

Bir de yediklerimizi yazmamızı isteyenler olmuş ama ben yurtdışında yaşıyorum. Mesela her türlü yiyeceği bulamayabiliyorum. Okuyunca da canım çekiyo maalesef benim gibi olanlar için yazmıyorum. Geçen halka tatlısını okudum hala canım çekiyor ne yazık ki Zeytin peynir gibi şeyler yazılır ama ben genelde öyle kahvaltı yapmıyorum. Şimdi ben bunları neden yediklerimi yazmadığımı açıklamak için yazdım.

Bu arada Yusuf'un annesi gibi bende kalori hesabı yaparak her şeyi yiyorum. Daha öncede kalori diyetiyle 2 ayda 15 kilo vermiştim.

T
Tbrlker cok iyi gitmis :)

Tbrler :)

Bende yurtdisindayim halka tatlisi bütün türk yerlerinde var siz nerde yasiyorsunuz?
Bu arada tbrler iyi kilo gitmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…