Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kahvalti kol boregi 1 porsiyon.aksama dogru 1 haslanmis yumurta 2 kibrit kutusu buyuklugunde tulum peyniri
Aksam da yarim elma 1 mandalina
Az once sade nescafe ictim

Kizlar bende baslamak istiyorum gercekten 17 den sonra zayıflamak mümkün mu? 10 kilo vermem lazim nekadar surede veririm lütfen yardimci olun

Kızlar bugün bakliyat yapayım dedim barbunya pilaki yaptım 300 gr(2-2,5 kepçe=1 tabak) 974 kalori ya sinir oldum tek iyi yanı saat 3 te yedim yoğurt Salata felan derken 1710 kalori olmuş ((

Okadar olması mümkün değil hangi programdan kullaniyorsun ?

Birde sınıfıcinin dediği gibi bakliyatlar proteinde içeriyor

Okadar olması mümkün değil hangi programdan kullaniyorsun ?

Birde sınıfıcinin dediği gibi bakliyatlar proteinde içeriyor
Canım fat secret kullanıyorum oradan baktım inanamadım diyetkoliğe de baktım o da öyle başka bakmadım miktar olarak az da olsa tartıda ağır geliyor bakliyat
+200 gördüm bu sabah (1695) kalori demekki kilo aldırıyormuş yanlışlarımı göreyim de ona göre hareket edeyim

Kizlar bende baslamak istiyorum gercekten 17 den sonra zayıflamak mümkün mu? 10 kilo vermem lazim nekadar surede veririm lütfen yardimci olun
Hoş geldin eğer ki akşamları özellikle çayın yanında bişey yeme alışkanlığın varsa yemeyerek rahat verirsin ben 85 ten düştüm ilk 10 kiloyu 1 ayda verdim 75 oldum bir süre duraklamaya girerim ben bu kiloyu korurum sonra 1 ay daha diyetle 65 oldum sonra yine duraklama bir eksi bir artı şuanda hiç görmediğim 60.2 yim yani tamamen senle alakalı vücudun bir ayda da verir 10 kiloyu 3 ayda da bu arada ben çabuk alır çabuk veririm

Bende cok aldim ve cayin yanina cok Sey Yerim 2 3 gün Dur azalttim ins veririm bende senin gibi,,,,, sen ne Tür bi diyet yaptin? ? Spor da yapiyor um ben

Herkese iyi pazarlar...
Bugun is guc oruc
Sahurda bi dilim ekmekle peynir yedim.
Dun midem kotuydu. Gezmeye gitmeden ilac aldim ama karetmedi.
Oruca alisinca boyle oluyo. Cunku herhangi bi kur filn ypmyrm neden olsun ki bu sorun.
Bugun iyiyim sukur. Aksam da taze barbunya salata ve corba ins.
Grsrz kizlar...

Sanki umrumda……….(66.8)-(toplam -2.0)……….66.8-64.8(-2000gram)
gecen haftaki kilon 64.8 mis .. hangisi dogru simdi??
Canım ben buraya yazmaya Pazartesi ya da salı başladım. Geçen haftaki tartıya yetişemedim. 64.8 Pazartesi günkü olması lazım. Geçen hafta başladım bende diyete. Başlangıç kilomda 66.8 :)

Gecmis olsun canim

Aynen aynen. Bende bıraktım çayın yanında bir şey yemeyi. Rahatladım :)

Merhaba kizlar ,

araniza yarin itibari ile dönüyorum .)) misafirlerim gitti biraz ev temizledim ...uzay yuryus aleti siparis verdim gelecek sporada başlıyorum yarin..artik hergun takipte olurum...

Merhaba kizlar ,

araniza yarin itibari ile dönüyorum .)) misafirlerim gitti biraz ev temizledim ...uzay yuryus aleti siparis verdim gelecek sporada başlıyorum yarin..artik hergun takipte olurum...
Adaa sonundaa
Ozledim kizz
Bi daha gitme yolurr

Adaa sonundaa
Ozledim kizz
Bi daha gitme yolurr
Buralardayim insallah bende ozledim sizleri )))disiplin kayboldu gitti yeniden kurmaya calisacagim insallah...bakayim herkesin kilosu nedir ??

Canim senin kilon kac oldu . Oruc ise yaradi mi ?

Buralardayim insallah bende ozledim sizleri )))disiplin kayboldu gitti yeniden kurmaya calisacagim insallah...bakayim herkesin kilosu nedir ??

Ben 52 kiloboldum. Saka bir herhalde ayniyim viraktigin yerde 61 ne yazik ki senin sondurumun ne

Destek olalim birbirimize.
Kasim 15 te baslamistim. 68dim.
En son 64.1 cumaeresi kilom
Sen aldin mi kilo?
Benim de ailem gelecek 15 tatilde o zamana kadar oruc ve diyete devam. Ne kadar giderse o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…