Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Destek olalim birbirimize.
Kasim 15 te baslamistim. 68dim.
En son 64.1 cumaeresi kilom
Sen aldin mi kilo?
Benim de ailem gelecek 15 tatilde o zamana kadar oruc ve diyete devam. Ne kadar giderse o kadar iyi
Benimde 6 gunluk borcum var tutacam insallah....

Evet kizlar bugun ben arkadasimla beraber alisverise ciktim ve cik memnun kaldim sonunda L bedem M gecmsim ve kazaklar ve cok guzel bele oturan bir ceket aldim cok hosuma gitti. Devam edelum kizlar daha kilo vermem lazim sonra tam alisverise cikcam

Bende cok aldim ve cayin yanina cok Sey Yerim 2 3 gün Dur azalttim ins veririm bende senin gibi,,,,, sen ne Tür bi diyet yaptin? ? Spor da yapiyor um ben
Valla canım aklına gelecek bütün popüler diyetleri uyguladım ama en fazla 3 gün sürdü en iyi çözüm 5-6 dan sonra bişey yememek ben sporu akşamları yaptım leslie 3mil 5 mil sabahları yaptığım spor ben de çok etkili olmadı ekmeği kıstım tatlı düşkünlüğü yoktur hiç ama bu aralar tatlı isteğim bitmiyor

Evet kizlar bugun ben arkadasimla beraber alisverise ciktim ve cik memnun kaldim sonunda L bedem M gecmsim ve kazaklar ve cok guzel bele oturan bir ceket aldim cok hosuma gitti. Devam edelum kizlar daha kilo vermem lazim sonra tam alisverise cikcam
Cok sevindim senin adina Ebruu
Bence s bedene cok az kaldi senin.
Ben hep diyorum birakmak yok devam
Senin de azmin ve kararliligin takdire sayan dogrusu.

Bugün
Cok sevindim senin adina Ebruu
Bence s bedene cok az kaldi senin.
Ben hep diyorum birakmak yok devam

Senin de azmin ve kararliligin takdire sayan dogrusu.
Tşkr canım en az 95 kilo olan ve 8 doğum yapmış ve göbeği hâlâ hamile gibi amcamın eşi sen bi dahaki doğumda beni de geçersin deyince o bana hırs verdi ve bi kaç kişinin hamile misin soruları oğlum 1 yaşına gelince dikkat etmeye başladım çok şükür başardım aslında şuan iyiyim ama sadece 59 kgyum demek için devam ediyorum hırs,inat...

Kusura bakmasinda o akraban kendini kandirip mutlu etmenin yolunu bulmus bence
Boyle cumleleri severim. Acitir icimizi ama donum noktamiz olur...

Bir hafta sonu daha bitti sendrom yaşıyorum vallahi ,

Ada hoşgeldin, uzay spor aleti ney bacım bide onu alak eksik kalmasın h.g bu arada, benimde bacakların migdem lombur lombbur sınır oluyorum yarin itibari ile başlıyorum lesileye :)

Bende de var uzay yürüyüşü önünde de twister ilk aldığımda yapıyordum sonra oğlum yaptırmadı duruyo kenarda sıkılıyorsun bir süre sonra bence leslie 5 mil yap sıkılırsan jillian tüm vücut çalıştıran var onu yapabilirsin sorunun bölgesel ise internetten bak dizi izlerken falan aklına gelen hareketleri yap daha zevkli hale geliyor

Dun ben hic bişiy bulamadım
Güle güle giyin ebrus

Dream00 needesin. Hasta filan olmayasin?
Geldim evde değildim çok yorgun düştüm :) mayıştım koltukta kaldım sizler neler yaptınız ?

Kahvaltı
2 yumurta
5 zeytin
Beyaz peynir
Domates
Bal
Ekmek yarısını yiyebildim
Sekersiz çay

Öğlen yiyemedim

Akşama dogru
3 açma
3-4 kaşık Erişte
Bi kac tane ceviz

Günaydın kızlar , iyi haftalar olsun inş
Açlık otu inmistim karnını çok agritti kahvaltıda yapsmadim bir yumurta az peynir yedim ciktim

Gunaydinn arkadaslar
Ben de 1 haslnmis yumurta ve 2 dilim ekmekle khv yaptim.
Guzel bi hafta olur ins.

oruç degilmisin sınıfçı

biizmde bugün bezelye, pilav yogurt varmış menüde
bi çorba gider aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…