Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Afiyet olsun. Yürüyüş çok iyi keşke hergün yapabilsem gecem bi saate yakın yürüdüm bende :)
saol canım.evet yürüyüş çok iyi geliyor hem can sıkıntımı alıyor hem de kilomu:)hava azcık iyi gibi diye fırsat bildim .
düzenli yapabilsek keşke imkan olsa da:)

.bu arada kızlar ben işten 5 te çıkıyorum. eve varmam yemeğe oturmam en erken 5 : 30 oluyor yaa

merhaba kızlar ,

sabah
2 yk light peynir
4 yeşil zeytin
1 kırmızı biber
yarım domates ve salatalık
3 adet kızarmış form light ekmek

öğle
yeşil çay
2 yk bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt

akşam
salata hazırlayacam bol salata yemeyi planlıyorum

kızlar günde bir havuç salatanın içine rendelesem kilo yapar mı havuç yemeyin diyorlar yaaa.. bende kara lahana ile havuç salatasına bayılıyorum ))) çok tok tutuyor

birazdan 45 dakika yürüyüş yapacam spora uzun bir aradan sonra başlıyorum 45 dakika yapayım ilk hafta sonra artırırım...

havucu çigden yiyebilirisn 1 tane filan
şeker oranı çok uüksek oldugu içn diyetlerde sınırlı yiyin diyorlar,

pişmiş havucun gi yükseldigi içn pek iyi degil
hele bizim gibi pkolullar için hiç degil

afiyet olsun. ben salata yiyince hep havuc rendelerim.. havucsuz salata yemem bi sikinti olmadi suana kadar

sınüzlrden gözede vuruyordur. valla bilirim berbat geçmiş olsun bebişe geçirme bari
bende onu dusunuyorum zaten.. zaten hafif öksürügü bide grip var onunda.. insallah daha kötü olmaz .. dr a götürdüm burda ilac vermiolar kücük cocuklara ..

bende onu dusunuyorum zaten.. zaten hafif öksürügü bide grip var onunda.. insallah daha kötü olmaz .. dr a götürdüm burda ilac vermiolar kücük cocuklara ..
Gecmis olsun tatlim
O uykusuzluk filn derken bunyen zayif mi kaldi ki. Et sut meyve ye kendine gel. Kiyamiym ya sen de gurbettesin yaa

Kizlar bayaa kaynatmissiniz

Gecmis olsun tatlim
O uykusuzluk filn derken bunyen zayif mi kaldi ki. Et sut meyve ye kendine gel. Kiyamiym ya sen de gurbettesin yaa

Kizlar bayaa kaynatmissiniz
cok sagol.. bana gurbet gibi gelmiyor burda dogup büyüdügüm icin

45 dakika yuruyus yaptim ohhh çok iyi geldi...duş aldim salatamı hazirladim ..saat 17.00 gibi yerim ...

biraz midem büyümüş gibi cok acikiyorum )) biraz zorlanacak gibiyim...

afiyet olsun. ben salata yiyince hep havuc rendelerim.. havucsuz salata yemem bi sikinti olmadi suana kadar
Benimde bi arkadasim aksamkari sadece kara lahana ,turp ve havuc salatasi yapip yemis uzerine bazen tavuk gogus haslamis uzerine dogramis bazende balik ilave etmis..3 ayda 15 kilo vermis ..yuruyus disarda 1 saat yapmis...sabah normal kahvalti yapmis ekmeksiz tabii ogle cok az yemeklerden almis ve yogurt yemis.

45 dakika yuruyus yaptim ohhh çok iyi geldi...duş aldim salatamı hazirladim ..saat 17.00 gibi yerim ...

biraz midem büyümüş gibi cok acikiyorum )) biraz zorlanacak gibiyim...

sıcak su iç ada bastırıır

birde semo ile görüşüyomusun nerelerde bu kız niye gelmiyo

cok sagol.. bana gurbet gibi gelmiyor burda dogup büyüdügüm icin

Pardon. Senin adina sevindim o zaman. Ben oruca devam. Iftari bekliyrm.
Menum ayni barbunya az, tursu ve corba. 3 gundir sistim. Kabiz mi oldum ne soylemesi ayip deeler ya oyle iste; (
Evde aci cehre var ama ac karnina yeniliyo.
Oruc oruc onu yersem bayilmayim sonra

Allahım kabul etsin inşallah. Hmm turşu Yenirdi :)) bol bol suyla gecer belki kabizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…