Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Anacigimin tursusu bitti. Kendim yaptim Ilk defa. Sevmedim. Hazir tursuyu da sevmiyorum ama npym.
Salata yapmycm usendim
Sen ne yiyon bakimm hastayim diye ac durma
Canim bisey soracam oruc ile daha iyi kilo verdin yoksa normal diyet yaparak kilo vermek daha mi kolay yarin kandil bende baslayayim diyorum

Canim bisey soracam oruc ile daha iyi kilo verdin yoksa normal diyet yaparak kilo vermek daha mi kolay yarin kandil bende baslayayim diyorum
Tatlim sahurda kacamak olmuyo haliyle aksam da ekmek yemiyorum gene 5 ten sonra yemeyince kilo veriliyor.
Tutmadigim zamanlar agir geliyor midemin agrisi tutuyor. Ogle yemegi cay kahve derken hic agiz bos durmuyor.
Beraber tutmak iyi oluyor gel valla

Tatlim sahurda kacamak olmuyo haliyle aksam da ekmek yemiyorum gene 5 ten sonra yemeyince kilo veriliyor.
Tutmadigim zamanlar agir geliyor midemin agrisi tutuyor. Ogle yemegi cay kahve derken hic agiz bos durmuyor.
Yarin bi kandille baslayayim oruca insallah borclarimla devam edeyim ben ramazanda iyi kilo vermistim ustelik iftarda ekmek yemistim sma hic sahur yapmsmistim...

Anacigimin tursusu bitti. Kendim yaptim Ilk defa. Sevmedim. Hazir tursuyu da sevmiyorum ama npym.
Salata yapmycm usendim
Sen ne yiyon bakimm hastayim diye ac durma
ya sana bir tarif vereyim ilk kez yedik ama süper olmustu. Ankaradan gelin yapmış göndermiş. Pet şişeye canakkale biberleri varya onları 10 cm olarak kesmiş doldurmuş. Zeytinyağ limon koymuşlar birde içinde bolca kesilmiş sarımsakvardı 1 haftada oluyormuş. Ama sık sık içini sallayacakmışsın. Tuzu da olmadığından sevdim. Ama bnim oğlan bayıldı gece gündüz nerdeyse o yedi. Belki bilen vardır. Ama tavsiye ederim.

bayılırım biber turşusuna bende çanakkale biberi nasıl oluyor
deneyim bende

bu turşu gibi değil tam kahvaltılık ekmek arasına koncak birşey oluyor.ama Çanakkale biberini bulabilirmiyiz obaşka bu mevsimde. Pazar yüzüde görmüyoz.

bana pazar uzakk am gitmeye çalışıyorum da kışın ne alcaz pazardan diy kaç hhaftadır gitmiyorum
bi deneyim bende bu tarifi

siz bulgur yiyorsunuz dimi , yarın mantarlı bulgur var azcık yiycem bende

Bilmem mi bunu ama ekmekli yiycenki off. Ya da simdi et, tavuk yaninda ekmeksiz de gider. Ama bu mevsimde biber olmaz. Seradir anca

Adacim ben sahur yapmk zorundayim okulda zihnim durur
Bi de iftar erken 5ten sonra da yemiyoruz. Sahur sart gibi ama dream sahursuz tutuyor.

ebru bu çanakkale biberi kırmızı olanmış kırmızı biberrr

ben bunu közleyip yapıyordum

bende onu dusunuyorum zaten.. zaten hafif öksürügü bide grip var onunda.. insallah daha kötü olmaz .. dr a götürdüm burda ilac vermiolar kücük cocuklara ..
Canım sen Sütlü Şehriye çorbası içsene. Bol karabiberli. En azından sinüslerin açılır.

a söylediğin iyi oldu kandil olduğunu bilmiyordum

Yarin bi kandille baslayayim oruca insallah borclarimla devam edeyim ben ramazanda iyi kilo vermistim ustelik iftarda ekmek yemistim sma hic sahur yapmsmistim...
Ay ben de tutmak istiyorum ,yarın kandil diye ve borçlarım için,kaçamakta yapılmaz doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…