Yok canim semo ile gorusmuyorum dogum yapti kayiplara karistisıcak su iç ada bastırıır
birde semo ile görüşüyomusun nerelerde bu kız niye gelmiyo
Canim bisey soracam oruc ile daha iyi kilo verdin yoksa normal diyet yaparak kilo vermek daha mi kolay yarin kandil bende baslayayim diyorumAnacigimin tursusu bitti. Kendim yaptim Ilk defa. Sevmedim. Hazir tursuyu da sevmiyorum ama npym.
Salata yapmycm usendim
Sen ne yiyon bakimm hastayim diye ac durma
Yok canim semo ile gorusmuyorum dogum yapti kayiplara karistines nerelerde haberinvar mi
Tatlim sahurda kacamak olmuyo haliyleCanim bisey soracam oruc ile daha iyi kilo verdin yoksa normal diyet yaparak kilo vermek daha mi kolay yarin kandil bende baslayayim diyorum
a söylediğin iyi oldu kandil olduğunu bilmiyordumCanim bisey soracam oruc ile daha iyi kilo verdin yoksa normal diyet yaparak kilo vermek daha mi kolay yarin kandil bende baslayayim diyorum
Yarin bi kandille baslayayim oruca insallah borclarimla devam edeyim ben ramazanda iyi kilo vermistim ustelik iftarda ekmek yemistim sma hic sahur yapmsmistim...Tatlim sahurda kacamak olmuyo haliyleaksam da ekmek yemiyorum gene 5 ten sonra yemeyince kilo veriliyor.
Tutmadigim zamanlar agir geliyor midemin agrisi tutuyor. Ogle yemegi cay kahve derken hic agiz bos durmuyor.
Beraber tutmak iyi oluyor gel valla
ya sana bir tarif vereyim ilk kez yedik ama süper olmustu. Ankaradan gelin yapmış göndermiş. Pet şişeye canakkale biberleri varya onları 10 cm olarak kesmiş doldurmuş. Zeytinyağ limon koymuşlar birde içinde bolca kesilmiş sarımsakvardı 1 haftada oluyormuş. Ama sık sık içini sallayacakmışsın. Tuzu da olmadığından sevdim. Ama bnim oğlan bayıldı gece gündüz nerdeyse o yedi. Belki bilen vardır. Ama tavsiye ederim.Anacigimin tursusu bitti. Kendim yaptim Ilk defa. Sevmedim. Hazir tursuyu da sevmiyorum ama npym.
Salata yapmycm usendim
ya sana bir tarif vereyim ilk kez yedik ama süper olmustu. Ankaradan gelin yapmış göndermiş. Pet şişeye canakkale biberleri varya onları 10 cm olarak kesmiş doldurmuş. Zeytinyağ limon koymuşlar birde içinde bolca kesilmiş sarımsakvardı 1 haftada oluyormuş. Ama sık sık içini sallayacakmışsın. Tuzu da olmadığından sevdim. Ama bnim oğlan bayıldı gece gündüz nerdeyse o yedi. Belki bilen vardır. Ama tavsiye ederim.
bu turşu gibi değil tam kahvaltılık ekmek arasına koncak birşey oluyor.ama Çanakkale biberini bulabilirmiyiz obaşka bu mevsimde. Pazar yüzüde görmüyoz.bayılırım biber turşusuna bende çanakkale biberi nasıl oluyor
deneyim bende
bu turşu gibi değil tam kahvaltılık ekmek arasına koncak birşey oluyor.ama Çanakkale biberini bulabilirmiyiz obaşka bu mevsimde. Pazar yüzüde görmüyoz.
Bilmem mi bunu ama ekmekli yiycenki off. Ya da simdi et, tavuk yaninda ekmeksiz de gider. Ama bu mevsimde biber olmaz. Seradir ancaya sana bir tarif vereyim ilk kez yedik ama süper olmustu. Ankaradan gelin yapmış göndermiş. Pet şişeye canakkale biberleri varya onları 10 cm olarak kesmiş doldurmuş. Zeytinyağ limon koymuşlar birde içinde bolca kesilmiş sarımsakvardı 1 haftada oluyormuş. Ama sık sık içini sallayacakmışsın. Tuzu da olmadığından sevdim. Ama bnim oğlan bayıldı gece gündüz nerdeyse o yedi. Belki bilen vardır. Ama tavsiye ederim.
Canım sen Sütlü Şehriye çorbası içsene. Bol karabiberli. En azından sinüslerin açılır.bende onu dusunuyorum zaten.. zaten hafif öksürügü bide grip var onunda.. insallah daha kötü olmaz .. dr a götürdüm burda ilac vermiolar kücük cocuklara ..
Tatlim sahurda kacamak olmuyo haliyleaksam da ekmek yemiyorum gene 5 ten sonra yemeyince kilo veriliyor.
Tutmadigim zamanlar agir geliyor midemin agrisi tutuyor. Ogle yemegi cay kahve derken hic agiz bos durmuyor.
Beraber tutmak iyi oluyor gel valla
a söylediğin iyi oldu kandil olduğunu bilmiyordum
Ay ben de tutmak istiyorum ,yarın kandil diye ve borçlarım için,kaçamakta yapılmaz doğruYarin bi kandille baslayayim oruca insallah borclarimla devam edeyim ben ramazanda iyi kilo vermistim ustelik iftarda ekmek yemistim sma hic sahur yapmsmistim...
Tutalim yarin hep beraberAy ben de tutmak istiyorum ,yarın kandil diye ve borçlarım için,kaçamakta yapılmaz doğru
Ben annendeydim balik yedim salata yedim :)Anacigimin tursusu bitti. Kendim yaptim Ilk defa. Sevmedim. Hazir tursuyu da sevmiyorum ama npym.
Salata yapmycm usendim
Afiyet olsun:)Ben annendeydim balik yedim salata yedim :)
Sütlük nasil oluyor ben bilmiyorumCanım sen Sütlü Şehriye çorbası içsene. Bol karabiberli. En azından sinüslerin açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?