Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Allah kabul etsin tatlim.
Ev isleri deyince is cocuk oruc daha sayiyim mi
Rabbim saglik, huzur versin hepsi oluyor. Bazen cok iyi bazen vasat
Kendime vakit kalmiyor. Kalsa zmn uykudan yana kullnym. Pilim bitiyo cunku

Allah kabul etsin tatlim.
Ev isleri deyince is cocuk oruc daha sayiyim mi
Rabbim saglik, huzur versin hepsi oluyor. Bazen cok iyi bazen vasat
Kendime vakit kalmiyor. Kalsa zmn uykudan yana kullnym. Pilim bitiyo cunku
evlenmeden önce daha evde bile daha bakimliydim.. evlendim bakimliydim ama bekarken ki gibi degil.. simdi cocuk oldu sorma :)) disari ciksam yeter diyorum :))

allahim kabul etsin oruclarinizi.. bende insallah persembe tutabilirim herhalde..

bu ara evde fazla duramiyorum.. yolcular.. dogum günleri derken vakit geciyor hemen

evlenmeden önce daha evde bile daha bakimliydim.. evlendim bakimliydim ama bekarken ki gibi degil.. simdi cocuk oldu sorma :)) disari ciksam yeter diyorum :))

allahim kabul etsin oruclarinizi.. bende insallah persembe tutabilirim herhalde..
Ins tatlim.
Borc cok olunca birakmanin imkani yok. Bi birakirsam tam birakirim diye korkuyorum.

Yarin okul arkadaslariyla disarda olcz.
Diyet menu yaparim kendime heralde. Cumartesinin sisligini yeni attim sayilir. Haftada 2 fazla olur gibi. Bi de ailecek cikarsak batti balik yan gider hesabi olacak. Evde dur dur hepsi bi gune. Sobra epey evdeyiz heralde hayirlisi...
Bu arada rabbim dualarimizi, ibadetlerimizi kabul eylesin ins. Amin...

amin insallah.. benimde 20 günüm kaldi bitsede yüküm haififlese :)

Slm kizlarr
Dun ve bugun yogunum.
Sabahtan oglene kadar 1 ufak pogaca ve ceyrek kadar simit yedim. Azcik kuru uzum bi de.
Disarda olcm. Aksam vakit olursa yazarim. Yazarum yazarim)

Canım sütü kaynatıp içine tel Şehriye koy tuzunu at bir de bol bol karabiber. Aman yaparken dikkat et benim gibi taşırma :):) çok iyi geliyor sıcak sıcak iç :)
Tskler ilk defa böyle bisey duydum :)

Günaydin herkese
Yeme saatlerim hep alt üst oldu oructan sonra. Tekrar baslasam bitsede düzenim geri gelse

merhaba kızlar ,

dün akşam başım çoook ağrıdı sanırım oruçtan dolayı..bugun tutmadım oruç normal diyete devam...

sabah
2 yk tulum peynir
1 kırmızı biber
dere otu ve maydanoz
5 adet zeytin

öğle
1 dilim tam buğdaylı ekmek
peynir

akşam patlıcan yemeği
yoğurt

birazdan spora başlayacağım bugun 1 saat yapmayı planlıyorum ... uzay yürüme spor aletimde geldi eşim akşam kuracak ...bacak araları için süper bir alet...

ben spora kaçar görüşürüz yine
)

45 dakika yürüs yaptim 20 dakikada eliptik yaptim ohhh mis gibi hafif hissediyorum kendimi...suan koca bir bardak ılık su iciyorum...ama ben bu aralar cok acikiyorum niye anlamadim..

selam kızlar ada ne güzels por süper bişşiy ya ben hala icrata geçemedim benimde üst bacaklar ve iç bacakalrımçok kötü
bu uzay yürüyüş aleti ne kadara aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…