- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Allah kabul etsin tatlim.. Aynen ya insan kendine vakit ayıramıyor,yeni evli Olduğum için mi bilmiyorum ama başa çıkamıyorum ,kendimle ilgilenemiyorum çok mutsuz oluyorum sonra
Tuttum canım bugün ben de ,çevremde kimse tutmasa da sizden destek almış gibi oldum
güzel ama kahvaltın yeterli olmamış bence ya
evlenmeden önce daha evde bile daha bakimliydim.. evlendim bakimliydim ama bekarken ki gibi degil.. simdi cocuk oldu sorma :)) disari ciksam yeter diyorum :))Allah kabul etsin tatlim.
Ev isleri deyince is cocuk oruc daha sayiyim mi
Rabbim saglik, huzur versin hepsi oluyor. Bazen cok iyi bazen vasat
Kendime vakit kalmiyor. Kalsa zmn uykudan yana kullnym. Pilim bitiyo cunku
Canim o ev isleri hic bitmiyor..hergun supur sil bitmiyor...dun sildim Toz aldim bugun yine off yaniiiSihirli degnek olsa keske su ev islerine bunaldim
Ins tatlim.evlenmeden önce daha evde bile daha bakimliydim.. evlendim bakimliydim ama bekarken ki gibi degil.. simdi cocuk oldu sorma :)) disari ciksam yeter diyorum :))
allahim kabul etsin oruclarinizi.. bende insallah persembe tutabilirim herhalde..
amin insallah.. benimde 20 günüm kaldi bitsede yüküm haififlese :)Ins tatlim.
Borc cok olunca birakmanin imkani yok. Bi birakirsam tam birakirim diye korkuyorum.
Yarin okul arkadaslariyla disarda olcz.
Diyet menu yaparim kendime heralde. Cumartesinin sisligini yeni attim sayilir. Haftada 2 fazla olur gibi. Bi de ailecek cikarsak batti balik yan gider hesabi olacak. Evde dur dur hepsi bi gune. Sobra epey evdeyiz heralde hayirlisi...
Bu arada rabbim dualarimizi, ibadetlerimizi kabul eylesin ins. Amin...
evet bitse zaten böle olmaz hergün ayni seyler :SCanim o ev isleri hic bitmiyor..hergun supur sil bitmiyor...dun sildim Toz aldim bugun yine off yaniii
Canım sütü kaynatıp içine tel Şehriye koy tuzunu at bir de bol bol karabiber. Aman yaparken dikkat et benim gibi taşırma :):) çok iyi geliyor sıcak sıcak iç :)Sütlük nasil oluyor ben bilmiyorum
Malesef ben de dikkat edemiyorum bu akşamda arkadaşa davetliyim bi yerden başlamam lazım motivasyonum da sıfır4gündür diyet oruç hepsi gitti
sahura kalkıp ins kaldığım yerden devam edicem
Tskler ilk defa böyle bisey duydum :)Canım sütü kaynatıp içine tel Şehriye koy tuzunu at bir de bol bol karabiber. Aman yaparken dikkat et benim gibi taşırma :):) çok iyi geliyor sıcak sıcak iç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?