Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

başıma agrı çıktı bizim büyük büyük patrona bilet almıştım
gerizekalı firmaa çok yanlışkemsiş benimde klontrol etmeye vaktim oktu , adam gitmiş hava alanına eee bilet bilet yok valla rezil oldum başıma bi agrı girdi ne yediigmide anlamadım bugün...

sonra ötekinin bilmemm ne evragı tee 2012 yılına ait evragı ara tara zar zor buldum iki gündür
çok sinir oldum yaa,

selam kızlar ada ne güzels por süper bişşiy ya ben hala icrata geçemedim benimde üst bacaklar ve iç bacakalrımçok kötü
bu uzay yürüyüş aleti ne kadara aldın ?
Canim fiyati 300 tl ..hani bu belediye parklarindada oluyor ya bacaklari makas gibi hareket ettiriyorsun ondan...ben onceleri belediyenin yaptigi yerlerde spor yapiyordum bu aleti coook kullaniyordum...ama bulundugum ilde boyle hizmet yok bu yuzden bende eve alet aliyorum)))

Zatenbi geldim hersey ust uste geliyor. Neyse atlatmissin cok sukur...

Ayyy şöyle bi kür olsada ictikce zayiflasak coook mu sey istiyorum....)))

Kizlar istah azaltici bir kur biliyormusunuz bu aralar cook ihtiyacim var gibi...diyete adapte olmaya çalışıyorum.

Ayyy şöyle bi kür olsada ictikce zayiflasak coook mu sey istiyorum....)))

Kizlar istah azaltici bir kur biliyormusunuz bu aralar cook ihtiyacim var gibi...diyete adapte olmaya çalışıyorum.
Ay canim keske olsa da yapsak ya .bi yerlerden bulursan bilmek isterim

zaiflamaya yardimci olan bir icecekmis .. ben denemedim ama paylsayim dedim.. denemek isteyen olur belki

Eklentiler

• 10151788_757649094379895_2656264693236474610_n.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 35
Merhabalar kizlarr
Eglenceden geldim ama kafam sisti
Alisik degil bunye. Azicikta oynadim kalori gitmistir belki.
Oglen bi parca tavuk 2 kasik pilav bi kasik yogurt bi dilim brovni gibi bisey yedim.
Aksam yemesem iyi olur zaten midem oructan sonra cok kotu oluyor

Masum gecmis olsun ve kolay gelsin.
Ada ben doymadigim zamanlarda haslanmis tavuk yerim girip cikip
Ama sen sevmiyon.
Sevdigin bi protein bul

oooo eglenceden geldin demek ne kadan güzel
eşimin iş yeride eglece düzenliyor cuma akşamı ama eşsiz
gerçi ne giycemki bu kilolalrla öyleoldugu daha iyi sanki

1 yumurta
2 burgu peynir 3 küpkaşar
4zeytin
2 ceviz

öglen
2 kase dügün çorbası
tere-turp
(fırın makarna vardı yemedim)

akşam
az önce kabak yemegi yedim 4-5 kaşık mercimek te vardı içinde
1 lt su

suyu çoka z içiyorum

oooo eglenceden geldin demek ne kadan güzel
eşimin iş yeride eglece düzenliyor cuma akşamı ama eşsiz
gerçi ne giycemki bu kilolalrla öyleoldugu daha iyi sanki
Evlendigimden beri kiz kiza Ilk eglence gibi oldu. Daha da zor
Epeydir giyinip kusanmiyomusum onu anladim

Bu arada aksam ogunumu de yedim.
Hadi bakalim hayirlisi :)

Evlendigimden beri kiz kiza Ilk eglence gibi oldu. Daha da zor
Epeydir giyinip kusanmiyomusum onu anladim

Bu arada aksam ogunumu de yedim.
Hadi bakalim hayirlisi :)

arada bir gerekiyor amaa , valla giyim benim içinde dert dur bakalım yılbaşında ne giycez kaldı şurda 1 hafta arkadaşlarla dışarı çıkıcaz,

geçen yılda seneye yılbaşına zayıf olup elbise giycem kırmızı demiştim ama hayall olduu

Ins yaza dugunde giyersin o renk.
Ben biraz daha bekleyim diyom 5 li rakamlar mesela
Simdi alirsam havaya girerim belki. Firsatim yok zaten. Olursa da bi kac parca alirim. Ayy ben hedefe ulasana kadar bahar yaz glck. Kismet bakalim.
Iyice kendime iskence edeyim giyinemeyim de bana ders olsun

Sen yine baya ol katettinn sinifci
Yol alamayanlar var ben deniz mesela
Bi birakirsam o yol yalan olur. Kendimi biliyorum. Bu kiloda Iyi gozukuyrm diye ustune eklemisim heryil. O yuzden 5li rakamlara Iinip (buyuk bir azim ve sabirla ins )
Sabitleyip korumak istiyorum.

Aa nerdesiniz kizlar?
Ne yiyip ne ictiniz bakem.
1 gun gezmeye gittim ortalikta kimsecikler yok
Ben mi kacirdim yazdiniz da

Bi birakirsam o yol yalan olur. Kendimi biliyorum. Bu kiloda Iyi gozukuyrm diye ustune eklemisim heryil. O yuzden 5li rakamlara Iinip (buyuk bir azim ve sabirla ins )
Sabitleyip korumak istiyorum.

Bu evime taşındığında 64 kilo idim herkes AA çok iyisin filan diyordu bi baktım 74 olmusum 4 ayda oluş o oluş

Bu evime taşındığında 64 kilo idim erkes AA çok iyisin filan diyordu bi baktım 74 olmusum 4 ayda oluş o oluş
Iste kulak asmamak lazim. Bazen kilo aldigini ya da veedigini fark edemeyebiliyor Insanlar. Kiyafetler de esnek olabiliyor. Fotograflara bakinca daha iyi anliyor insan.
Bi de ben diyetteyim demiyorum. Millet yedigime ictigime bakmiyo. Rahat olunca yeme de sorun olmuyo.
Vericz ins. Sabirla diyeti unutarak biraz planli hareket ederek.
Burdaki motivasyin etkili gercekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…