Canim fiyati 300 tl ..hani bu belediye parklarindada oluyor ya bacaklari makas gibi hareket ettiriyorsun ondan...ben onceleri belediyenin yaptigi yerlerde spor yapiyordum bu aleti coook kullaniyordum...ama bulundugum ilde boyle hizmet yok bu yuzden bende eve alet aliyorumselam kızlar ada ne güzels por süper bişşiy ya ben hala icrata geçemedim benimde üst bacaklar ve iç bacakalrımçok kötü
bu uzay yürüyüş aleti ne kadara aldın ?
Zatenbi geldim hersey ust uste geliyor. Neyse atlatmissin cok sukur...başıma agrı çıktı bizim büyük büyük patrona bilet almıştım
gerizekalı firmaa çok yanlışkemsiş benimde klontrol etmeye vaktim oktu , adam gitmiş hava alanına eee bilet bilet yok valla rezil oldum başıma bi agrı girdi ne yediigmide anlamadım bugün...
sonra ötekinin bilmemm ne evragı tee 2012 yılına ait evragı ara tara zar zor buldum iki gündür
çok sinir oldum yaa,
Ay canim keske olsa da yapsak ya .bi yerlerden bulursan bilmek isterimAyyy şöyle bi kür olsada ictikce zayiflasak coook mu sey istiyorum....)))
Kizlar istah azaltici bir kur biliyormusunuz bu aralar cook ihtiyacim var gibi...diyete adapte olmaya çalışıyorum.
Sunu biliyorum canim yesil nane kaynatup suyunu icince biraz istah kesiyor denedim...tavsiye ederim istersen limonda ilave edebilirsin...Ay canim keske olsa da yapsak ya .bi yerlerden bulursan bilmek isterim
Evlendigimden beri kiz kiza Ilk eglence gibi oldu. Daha da zoroooo eglenceden geldin demek ne kadan güzel
eşimin iş yeride eglece düzenliyor cuma akşamı ama eşsiz
gerçi ne giycemki bu kilolalrla öyleoldugu daha iyi sanki
Evlendigimden beri kiz kiza Ilk eglence gibi oldu. Daha da zor
Epeydir giyinip kusanmiyomusum onu anladim
Bu arada aksam ogunumu de yedim.
Hadi bakalim hayirlisi:)
Ins yaza dugunde giyersin o renk.arada bir gerekiyor amaa , valla giyim benim içinde dert dur bakalım yılbaşında ne giycez kaldı şurda 1 hafta arkadaşlarla dışarı çıkıcaz,
geçen yılda seneye yılbaşına zayıf olup elbise giycem kırmızı demiştim ama hayall olduu
Bi birakirsam o yol yalan olur. Kendimi biliyorum. Bu kiloda Iyi gozukuyrm diye ustune eklemisim heryil. O yuzden 5li rakamlara Iinip (buyuk bir azim ve sabirla insSen yine baya ol katettinn sinifci
Yol alamayanlar var ben deniz mesela
Bi birakirsam o yol yalan olur. Kendimi biliyorum. Bu kiloda Iyi gozukuyrm diye ustune eklemisim heryil. O yuzden 5li rakamlara Iinip (buyuk bir azim ve sabirla ins)
Sabitleyip korumak istiyorum.
Iste kulak asmamak lazim. Bazen kilo aldigini ya da veedigini fark edemeyebiliyor Insanlar. Kiyafetler de esnek olabiliyor. Fotograflara bakinca daha iyi anliyor insan.Bu evime taşındığında 64 kilo idim erkes AA çok iyisin filan diyordu bi baktım 74 olmusum 4 ayda oluş o oluş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?