Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Cokk guzel menu Adacimm
Spor konusunda seni tebrik ediyorum...
Sagol canim evde 1 saat spor yaptim bugun ..35 dakika yurudum.25 dakikada uzay yuruyus aletiyaptim iyi geldi...zaten sabahta 11 de cikmistim disari 1 de donduk kizimla bayagi efor sarfettim gibi.. birazda kacamak yaomasam iyi olacak bu hafta kilo bildirimle baslangic yapacam tekrar sizinle...

Bende bi ara tavugu cok seviyordum sagolsun esim tavuktan beni soguttu ayy yeme bilmem ne iyyyy diye diye kendime bile ysparken tiksinmeye basladim...tavuk yemek cesitlerini artirmaliyim ...

Akşam yatarken yarın yiyeceğim şeyleri düşünerek yatıyorum. Resmen saat sayıyorum yarın olsa da yesem diye. Kızım da sağolsun tüm gece emiyor sık sık. Sabaha aç kurtlar gibi uyanıyorum resmen.
selam cnm bişey sorabilirmiyim en geç saat kaçta yemek yiyorsun? sutunde azalma oldumu? bende emziriyorum vrrmem gereken 10 kilom var.birde bebegin kaç aylik?

Eve yeni geldim sinifci, KV dem ıspanaklı pide yaptırmış büyük bardağa sıcak su doldurup içine sirke attim icicem simdi

Geldim
Kahvaltı
Sucuklu Tost
Bor bardak çay

Öğlede fırsat olmadı

Akşam
Poğaca , patates salatası, cok kücük bi dilim pasta

Yarında inş tekrar orucuma başlicam çıkmam daha dışarı :)))

Yumurta yiyemiyorum ben artık kızlar
Yarinda yemekte patlıcanlı patatesli borek tarhana çorbası var baya kh li yanı

Sabahta peynir zeytin süt yiyim barı hiç kahvaltı yapmayınca olmuyot

YA kızlar süpersiniz valla, bense tükendim
Nedir bu halim hiç Anlamıyorum ben irademde övünen bir insandım,neden şimdi bir yol tutturamıyorum anlamıyorum moralim çok bozuk benim için en kolay diyet yolu da buydu neden yapamıyorum bilmiyorum...çok üzgünüm her anlamda ,niyetim sizin moralinizi motivasyonunuzu düşürmek değil sadece biraz desteğe ihtiyacım var sanıyorum bir küçük ilham parçası ,minnacık motivasyon

Merhaba
Cok tanıdık geldi yazdikdiklarin
Zamanında herkes irademe hayran kalırdı
Tatlıdan tuzluya herşeyi yapar agzima surmezdim, minicik aralara sporu sıkıstirirdim ,

İrademi bi kaybettim gidiş o gidiş bulup getirene aşk olsun ama yeme yemeyi doğuruyor , bunun sonu yok , her gün yatın baslarim demekten bende yorgun dustumm
Ama illaki olucak inancını kaybetme

Hergun buraya yaz yenilerini yardımcı oluruz en temiz yol bu inanki
Aynen kendimi bir Pelteye benzetmeye başladım Ne kadar düzenli aktif bir Hayatım vardı inanamazsınız hiç bir spor yapmamam bile günde 14 bin adım atardım ekstra spor yapardım. 6 dan sonra ağzıma bir şey sürmezdim.açıkça Görülüyor ki ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum ancak yapacak iradem kalmamış,buraya gelip motive olmaya çalışıyorum işte sanırım işe yarıyor bir kere kendimle gurur duymaya başladığım an ben bu işin peşini Bırakmam,çok teşekkür ediyorum sana yediklerimi de yazacağım evet

aynaya bak bu ben miyim de.. degisecegim dersin artik inan :)
ömrümde hic diät yapmadim.. hamile kaldigimda kilo alirsam ben veremem iradem yok azim yok derdim... dogum yaptim bi kac ay sonra aynaya bakiyorum ama kendimden hic hosnut degildim.. bi gün dedim ben daha 6 dan sonra yemicem.. cips cikolata asitli icecekler makarna bunlari biraktim.. yapamam dedim yapiyorum.. 65 le hamile kaldim.. 77 yle doguma girdim.. suan 59.7 kiloyum.. ben gibi insan bunu yaptiysa herkes yapabilir

selam cnm bişey sorabilirmiyim en geç saat kaçta yemek yiyorsun? sutunde azalma oldumu? bende emziriyorum vrrmem gereken 10 kilom var.birde bebegin kaç aylik?
Canım ben en geç 5te yiyorum. Bebeğim üç aylık olacak nerdeyse. Sütümde hafif bi azalma fark ettim ama sıvıyı bol bol tüketerek telafi etmeye çalısıyorum. Emzirdiğim için zaten yatağa girdiğimde karnım gurulduyo oluyo hamileyken toplam kaç kilo almıştın ki? Senin bebiş ne kadarlık hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…