Sagol canim evde 1 saat spor yaptim bugun ..35 dakika yurudum.25 dakikada uzay yuruyus aletiyaptim iyi geldi...zaten sabahta 11 de cikmistim disari 1 de donduk kizimla bayagi efor sarfettim gibi.. birazda kacamak yaomasam iyi olacak bu hafta kilo bildirimle baslangic yapacam tekrar sizinle...Cokk guzel menu Adacimm
Spor konusunda seni tebrik ediyorum...
Bende bi ara tavugu cok seviyordum sagolsun esim tavuktan beni soguttu ayy yeme bilmem ne iyyyy diye diye kendime bile ysparken tiksinmeye basladim...tavuk yemek cesitlerini artirmaliyim ...Iftara corba tavuk yogurt tursu yemeyi dusunuyorum. Bulgur pilavindan yerim azcik. Yemesem kh diyeti gibi olacak ama npym. Sabah da tavuk benzeri bisey yedim.
Sen nptn masum??
Neraber oruc tuttugumuz kizlar vardi @yusufunannesi @Ayse1233 tam hatirlymdm niki.
Biraktilar mi acaba diyeti
Bende bi ara tavugu cok seviyordum sagolsun esim tavuktan beni soguttu ayy yeme bilmem ne iyyyy diye diye kendime bile ysparken tiksinmeye basladim...tavuk yemek cesitlerini artirmaliyim ...
selam cnm bişey sorabilirmiyim en geç saat kaçta yemek yiyorsun? sutunde azalma oldumu? bende emziriyorum vrrmem gereken 10 kilom var.birde bebegin kaç aylik?Akşam yatarken yarın yiyeceğim şeyleri düşünerek yatıyorum. Resmen saat sayıyorum yarın olsa da yesem diye. Kızım da sağolsun tüm gece emiyor sık sık. Sabaha aç kurtlar gibi uyanıyorum resmen.
Nptn pideyle ImtihaniEve yeni geldim sinifci, KV dem ıspanaklı pide yaptırmış büyük bardağa sıcak su doldurup içine sirke attim icicem simdi
Hele sukur gelebildin kizzGeldim
Kahvaltı
Sucuklu Tost
Bor bardak çay
Öğlede fırsat olmadı
Akşam
Poğaca , patates salatası, cok kücük bi dilim pasta
Yarında inş tekrar orucuma başlicam çıkmam daha dışarı :)))
Evet devam Inş. Evdede dururum artık :)) oruçlu olmayınca dışarı fazla cıktım , artık bitene kadar evdeyim inşHele sukur gelebildin kizz
Oruc arkadasim devam ins.
Nptn pideyle Imtihani
Geldim
Kahvaltı
Sucuklu Tost
Bor bardak çay
Öğlede fırsat olmadı
Akşam
Poğaca , patates salatası, cok kücük bi dilim pasta
Yarında inş tekrar orucuma başlicam çıkmam daha dışarı :)))
YA kızlar süpersiniz valla, bense tükendim
Nedir bu halim hiç Anlamıyorum ben irademde övünen bir insandım,neden şimdi bir yol tutturamıyorum anlamıyorum moralim çok bozuk benim için en kolay diyet yolu da buydu neden yapamıyorum bilmiyorum...çok üzgünüm her anlamda ,niyetim sizin moralinizi motivasyonunuzu düşürmek değil sadece biraz desteğe ihtiyacım var sanıyorum bir küçük ilham parçası ,minnacık motivasyon
Hergun buraya yaz yenilerini yardımcı oluruz en temiz yol bu inanki
Aynen kendimi bir Pelteye benzetmeye başladım Ne kadar düzenli aktif bir Hayatım vardı inanamazsınız hiç bir spor yapmamam bile günde 14 bin adım atardım ekstra spor yapardım. 6 dan sonra ağzıma bir şey sürmezdim.açıkça Görülüyor ki ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum ancak yapacak iradem kalmamış,buraya gelip motive olmaya çalışıyorum işte sanırım işe yarıyor bir kere kendimle gurur duymaya başladığım an ben bu işin peşini Bırakmam,çok teşekkür ediyorum sana yediklerimi de yazacağım evetMerhaba
Cok tanıdık geldi yazdikdiklarin
Zamanında herkes irademe hayran kalırdı
Tatlıdan tuzluya herşeyi yapar agzima surmezdim, minicik aralara sporu sıkıstirirdim ,
İrademi bi kaybettim gidiş o gidiş bulup getirene aşk olsun ama yeme yemeyi doğuruyor , bunun sonu yok , her gün yatın baslarim demekten bende yorgun dustumm
Ama illaki olucak inancını kaybetme
aynaya bak bu ben miyim de.. degisecegim dersin artik inan :)Aynen kendimi bir Pelteye benzetmeye başladım Ne kadar düzenli aktif bir Hayatım vardı inanamazsınız hiç bir spor yapmamam bile günde 14 bin adım atardım ekstra spor yapardım. 6 dan sonra ağzıma bir şey sürmezdim.açıkça Görülüyor ki ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum ancak yapacak iradem kalmamış,buraya gelip motive olmaya çalışıyorum işte sanırım işe yarıyor bir kere kendimle gurur duymaya başladığım an ben bu işin peşini Bırakmam,çok teşekkür ediyorum sana yediklerimi de yazacağım evet
Canım ben en geç 5te yiyorum. Bebeğim üç aylık olacak nerdeyse. Sütümde hafif bi azalma fark ettim ama sıvıyı bol bol tüketerek telafi etmeye çalısıyorum. Emzirdiğim için zaten yatağa girdiğimde karnım gurulduyo oluyoselam cnm bişey sorabilirmiyim en geç saat kaçta yemek yiyorsun? sutunde azalma oldumu? bende emziriyorum vrrmem gereken 10 kilom var.birde bebegin kaç aylik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?