Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Iftara
Fırında tavuklu patatesli türlü
Bir kase yoğurt
Yarım cennet hurması
Yeşil çay su

Herkesin orucu kabul olsun inş

Yaaa millet nasil ay aksamlari sadece salata yiyip baska hicnisey yemeden durabiliyorlar. Yani soyle ogle benim hafif bisey yiyorum spor yapiyorum malum esim gelince ana yemek yiyorum yaaa ogle iyi yiyecem aksam salata olacak ama ogle yemek hazirlamaya cok useniyorum....ben eminim kiii aksamlari sadece salata yiyen baska bisey yemiyen mutlaka kilo verir...

bencede verililir... salataya ton baligi tavuk yada baska seylerle tatlandirilir ama her aksam da ben sahsen yiyemem :S baslangiclarda arada bir salatayla gecistiriyordum daha yapamiyorum .. doyulmuyor cunku

3 gundur lavaboya cikamiyorum
2 gundur aci cehreden yedim ama bana misin demiyor. Yarin kesin fazla cikarim. Off off
Yarin npcm karar veremedim. Oruc tutsam mi 1 gun ara versem mi.
Esimle khv etmeyi ozledim. Ev isleri de var.

3 gundur lavaboya cikamiyorum
2 gundur aci cehreden yedim ama bana misin demiyor. Yarin kesin fazla cikarim. Off off
Yarin npcm karar veremedim. Oruc tutsam mi 1 gun ara versem mi.
Esimle khv etmeyi ozledim. Ev isleri de var.
Kayısı çayı içsen fayda etmezmi? Sen daha iyi bilirsin ama ara vererek bitmez hiç ne kadar kaldı bilmiyorum senin ama dişini sık istersen bitince rahat olacaksın istediğiniz gibi beraber kahvaltı edersiniz

Bende 61.5 ile hamile kalmıştım canım sanırım 73 ile doğuma gittim. Eve geldiğimde 72.5 olmuştum :) suni Sancı verdikleri için çok şişmiştim ama ilk haftada 65e inmiştim. O ara biraz yemeyi kaçırdım tekrar 68 oldum. Şimdi 4-5 kilo kadar verdim çok şükür bu diyetle. Aslında benimde boyum 1.70 kilolu durmuyorum ama kendim rahat edemiyorum. Bende çok acıkıyorum yatana kadar ama kendimi bitki çayıyla falan oyalıyorum. Birde sadece anne sütü veriyorum bebeğime. Onun için hep emzirme modundayım yani

Kayısı çayı içsen fayda etmezmi? Sen daha iyi bilirsin ama ara vererek bitmez hiç ne kadar kaldı bilmiyorum senin ama dişini sık istersen bitince rahat olacaksın istediğiniz gibi beraber kahvaltı edersiniz
Amaninn sayfamiz gerilerde kalmis bulamadimm...
Borc cok cnm azaltmayi hedefledim.
Khvyi h.ici ben calisiyorum h.sonu da esim denk gelmiyo bi de kabizlik fena yapti beni. Sabah aci cehre yedim ac karnina bakalim. Bitki caylarim bitmis.
Su kabizlik sorunu bugun cozylur ins.
Iyice gerildim.
Sonra orucuma devam ins.
Bu arada kilom sabit
Cakildim kaldim ilk defa
Gecen hafta 64.1 bu hafta da 64.1

Emzirirken bitki cayi Icilmez diye biliyorum...

Gunaydin kizlar
Tarti gununve benim tarti calismiyor 2 gundur kocamla ugrastik ama nafile yeni pil aldik oda fayda etmedi. Baska pil alip tekrar deneycem ya yeni aldim tartiyi kesin kilo vermis olmam gerek ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…