Teşekkürler masum , valla bayagi sıkılastigimi hissediyorum ..tarti fazla gostersede sorundegil vucud sıkı olunca kiyafetlerrde beden bile fark ediyor....
Şuan nasılsın? İyisindir inşallahKizlar merhabalar
Ben cok halsizim biraz uzanayim dedim yok.
Aksama yemk ypck halim de yok
Npcm bilmym
Hayranım senin spor azmine. Bende bi kaç gündür yine aksattim ip atlamayıTeşekkürler masum , valla bayagi sıkılastigimi hissediyorum ..tarti fazla gostersede sorundegil vucud sıkı olunca kiyafetlerrde beden bile fark ediyor....
Gozumun onu Işıdı valla sagolasin.Şuan nasılsın? İyisindir inşallah
Ip atlamakta cok iyi canim..gecen sene bende ip atliyordum bu sene hic baslamadim bende gunluk 100 kere atlayayim sporuma ilave...Hayranım senin spor azmine. Bende bi kaç gündür yine aksattim ip atlamayı
Sende iyiki varsin canim...spor yapiyorumda ahhh su kacamaklarimda olmasaaaaaGozumun onu Işıdı valla sagolasin.
ada81 spor konusunda da senin masallahin var. Bas agrisi ilk giunler benimde oluyor. O yuzden devamli tutmaya calisiyorum.
Kizlar iyi ki varsiniz♡♡
bencede verililir... salataya ton baligi tavuk yada baska seylerle tatlandirilir ama her aksam da ben sahsen yiyemem :S baslangiclarda arada bir salatayla gecistiriyordum daha yapamiyorum .. doyulmuyor cunkuYaaa millet nasil ay aksamlari sadece salata yiyip baska hicnisey yemeden durabiliyorlar. Yani soyle ogle benim hafif bisey yiyorum spor yapiyorum malum esim gelince ana yemek yiyorum yaaa ogle iyi yiyecem aksam salata olacak ama ogle yemek hazirlamaya cok useniyorum....ben eminim kiii aksamlari sadece salata yiyen baska bisey yemiyen mutlaka kilo verir...
Kayısı çayı içsen fayda etmezmi? Sen daha iyi bilirsin ama ara vererek bitmez hiç ne kadar kaldı bilmiyorum senin ama dişini sık istersen bitince rahat olacaksın istediğiniz gibi beraber kahvaltı edersiniz3 gundur lavaboya cikamiyorum
2 gundur aci cehreden yedim ama bana misin demiyor. Yarin kesin fazla cikarim. Off off
Yarin npcm karar veremedim. Oruc tutsam mi 1 gun ara versem mi.
Esimle khv etmeyi ozledim. Ev isleri de var.
Bende 61.5 ile hamile kalmıştım canım sanırım 73 ile doğuma gittim. Eve geldiğimde 72.5 olmuştum :) suni Sancı verdikleri için çok şişmiştim ama ilk haftada 65e inmiştim. O ara biraz yemeyi kaçırdım tekrar 68 oldum. Şimdi 4-5 kilo kadar verdim çok şükür bu diyetle. Aslında benimde boyum 1.70 kilolu durmuyorum ama kendim rahat edemiyorum. Bende çok acıkıyorum yatana kadar ama kendimi bitki çayıyla falan oyalıyorum. Birde sadece anne sütü veriyorum bebeğime. Onun için hep emzirme modundayım yanibebegim 5 aylik olacak canim 10 gun sonra .boyum 166 63le gebe kalmiştim 85le doguma girdim dogumda 9 kilo gitti sonrada 9 kilo zayiflaya bildim 67 kiloyum şuan ama 58-59 olmak istiyorum 60-61e de raziyim yani:) ama ben 5ten sonra yemezsem uyuyamamki :)
Amaninn sayfamiz gerilerde kalmis bulamadimm...Kayısı çayı içsen fayda etmezmi? Sen daha iyi bilirsin ama ara vererek bitmez hiç ne kadar kaldı bilmiyorum senin ama dişini sık istersen bitince rahat olacaksın istediğiniz gibi beraber kahvaltı edersiniz
Emzirirken bitki cayi Icilmez diye biliyorum...Bende 61.5 ile hamile kalmıştım canım sanırım 73 ile doğuma gittim. Eve geldiğimde 72.5 olmuştum :) suni Sancı verdikleri için çok şişmiştim ama ilk haftada 65e inmiştim. O ara biraz yemeyi kaçırdım tekrar 68 oldum. Şimdi 4-5 kilo kadar verdim çok şükür bu diyetle. Aslında benimde boyum 1.70 kilolu durmuyorum ama kendim rahat edemiyorum. Bende çok acıkıyorum yatana kadar ama kendimi bitki çayıyla falan oyalıyorum. Birde sadece anne sütü veriyorum bebeğime. Onun için hep emzirme modundayım yani
Nedir bu cektigimiz ayolGunaydin kizlar
Tarti gununve benim tarti calismiyor 2 gundur kocamla ugrastik ama nafile yeni pil aldik oda fayda etmedi. Baska pil alip tekrar deneycem ya yeni aldim tartiyi kesin kilo vermis olmam gerek ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?