Günaydın kızlar
Geçen hafta : 70.4
Bu hafta ;70.3
Giden ; 100 gr
Topigimize nazar degdi heraldeMerhaba kizlar ,
1,5 ay once diyetisyene gitmistim ozaman tartilmistim 75.200 idim..sonra ailem geldi yedim ictim bugun tartildim taaammmm 75,200 yine....ne almisim ne vermisim kilo....evet baslangic kilom 75.200 olarak basliyorum....bu arada kabizlik var...
Mest cayini deneyim bakim cnm sagol.Gün kurusu kayısıları suuyun içine at kaynat pure haline getir içinde tarçın atıp iç,
A101 de mest form cayi çok iyi, kabızlık kiloyu çok etkiliyor cnm biran önce kurtulursun
banada suni sanci vermişlerdi ama dogum yapinca 9kilom gitti cnmBende 61.5 ile hamile kalmıştım canım sanırım 73 ile doğuma gittim. Eve geldiğimde 72.5 olmuştum :) suni Sancı verdikleri için çok şişmiştim ama ilk haftada 65e inmiştim. O ara biraz yemeyi kaçırdım tekrar 68 oldum. Şimdi 4-5 kilo kadar verdim çok şükür bu diyetle. Aslında benimde boyum 1.70 kilolu durmuyorum ama kendim rahat edemiyorum. Bende çok acıkıyorum yatana kadar ama kendimi bitki çayıyla falan oyalıyorum. Birde sadece anne sütü veriyorum bebeğime. Onun için hep emzirme modundayım yani
Valla ben emzirirken kirk gun boyunca rezene cayi icmistim yaaEmzirirken bitki cayi Icilmez diye biliyorum...
Bu nasil bi sey canim ya duyuyorum ama arastirmadim. Zarari filan var midir ki?Sınıfci
Açlık otu alıp icsene cnm
Rezene bebeklere de veriliyor.Valla ben emzirirken kirk gun boyunca rezene cayi icmistim yaa
Buna sukreder olduk. HayirlisiGünaydın
Yinede şükür kimse kilo almamış bende iftara yakın tartılcam inş unutmazsam :))
Tamam uyardgin icin saol cnm:) 1kilo vermisimRezene bebeklere de veriliyor.
Fakat her bitki cayi icilmez.
Bu arada kilo aldin mi verdin mi belirtmemissin.
Gecen haftaki kilom:77.1Mrb kizlar
Sabah kahvaltim 1 haslanms yumurta
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
Az once de 1 dilim kabak tatlisi yedim valla
Bu arada tartildim kilom :76.0
Tebrik ederimGecen haftaki kilom:77.1
Suan ki kilom:76.0
Yok canım rezene falan içiliyor hemde süt olsun diye. Gerçekten de süt yapıyo. Kimyon çayı içiliyor eğer bebekte gaz varsa. Hamileyken kısıtlı bitki çayı.Emzirirken bitki cayi Icilmez diye biliyorum...
Yok canım ya beni şişirdi ardından kan kaybım fazla oldu diye bayağı da serum taktılar. Hamileyken şişmemiştim ama doğumda şiştim yani :)banada suni sanci vermişlerdi ama dogum yapinca 9kilom gitti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?