Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba kizlar ,

1,5 ay once diyetisyene gitmistim ozaman tartilmistim 75.200 idim..sonra ailem geldi yedim ictim bugun tartildim taaammmm 75,200 yine....ne almisim ne vermisim kilo....evet baslangic kilom 75.200 olarak basliyorum....bu arada kabizlik var...

Günaydın kızlar
Geçen hafta : 70.4
Bu hafta ;70.3
Giden ; 100 gr
Topigimize nazar degdi heralde
3 kisi sabitiz.
Adaa kabizliga cozum bulursan soyle lutfen 4gun oldu ya

Gün kurusu kayısıları suuyun içine at kaynat pure haline getir içinde tarçın atıp iç,

A101 de mest form cayi çok iyi, kabızlık kiloyu çok etkiliyor cnm biran önce kurtulursun

Gün kurusu kayısıları suuyun içine at kaynat pure haline getir içinde tarçın atıp iç,

A101 de mest form cayi çok iyi, kabızlık kiloyu çok etkiliyor cnm biran önce kurtulursun
Mest cayini deneyim bakim cnm sagol.
Ya insan bi geegin siskin bi garip oluyor.
Haftaya guzel sonuclar aliriz ins.
Simdi ev islerine dalayim. Oruc degilken.
C.suyu filan orucken mahveder beni yoksa.

Bende dalayim işlere
Yarin iş yerinde bi ark doğum günü var çocuğunun ona katilcam aslında katilmaycaktim ama eşim git bulun ortamlarda diyince gideyim barı dedim

Ne alsam ki

Günaydın
Yinede şükür kimse kilo almamış bende iftara yakın tartılcam inş unutmazsam :))

banada suni sanci vermişlerdi ama dogum yapinca 9kilom gitti cnm

Mrb kizlar
Sabah kahvaltim 1 haslanms yumurta
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri

Az once de 1 dilim kabak tatlisi yedim valla
Bu arada tartildim kilom :76.0

Açlık otu WC için iyi geliyor
Sinemski gibi bağışıklık yapmıyor ama
Bende yeni iciyotum sayilir

Emzirirken bitki cayi Icilmez diye biliyorum...
Yok canım rezene falan içiliyor hemde süt olsun diye. Gerçekten de süt yapıyo. Kimyon çayı içiliyor eğer bebekte gaz varsa. Hamileyken kısıtlı bitki çayı.

banada suni sanci vermişlerdi ama dogum yapinca 9kilom gitti cnm
Yok canım ya beni şişirdi ardından kan kaybım fazla oldu diye bayağı da serum taktılar. Hamileyken şişmemiştim ama doğumda şiştim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…