- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
canım ben de tam tersi hiç irademe güvenmedim hayatım boyunca .bu en iyi halim yani :)YA kızlar süpersiniz valla, bense tükendim
Nedir bu halim hiç Anlamıyorum ben irademde övünen bir insandım,neden şimdi bir yol tutturamıyorum anlamıyorum moralim çok bozuk benim için en kolay diyet yolu da buydu neden yapamıyorum bilmiyorum...çok üzgünüm her anlamda ,niyetim sizin moralinizi motivasyonunuzu düşürmek değil sadece biraz desteğe ihtiyacım var sanıyorum bir küçük ilham parçası ,minnacık motivasyon
Aynen kendimi bir Pelteye benzetmeye başladım Ne kadar düzenli aktif bir Hayatım vardı inanamazsınız hiç bir spor yapmamam bile günde 14 bin adım atardım ekstra spor yapardım. 6 dan sonra ağzıma bir şey sürmezdim.açıkça Görülüyor ki ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum ancak yapacak iradem kalmamış,buraya gelip motive olmaya çalışıyorum işte sanırım işe yarıyor bir kere kendimle gurur duymaya başladığım an ben bu işin peşini Bırakmam,çok teşekkür ediyorum sana yediklerimi de yazacağım evet
Canım ben en geç 5te yiyorum. Bebeğim üç aylık olacak nerdeyse. Sütümde hafif bi azalma fark ettim ama sıvıyı bol bol tüketerek telafi etmeye çalısıyorum. Emzirdiğim için zaten yatağa girdiğimde karnım gurulduyo oluyohamileyken toplam kaç kilo almıştın ki? Senin bebiş ne kadarlık hem :)
Yumurtali bir sahurun sabahindan gunaydinnnn
Yumurta yerine ne yiyebilirim ki.
Ben de yiyemiycm yakinda.
Yazilanlari okudum. Herkesin bi hikayesi var. Diyet basari oykulerini oku derimforestgump
Baskalari yapiyorsa biz neden yapmayalim. Sık sık yaz buraya...
günaydın kızlar,
Beni özlediniz mi?
Bu hafta biraz koşturmaca vardı...
Dün sabah yarım kandil simiti
öglen tam tahili ekmege sandoviç öğlen
Akşam da aynı sandoviçi eşmle paylaştık
Bugün sabah
Karışık poğaça miniklerden 2-3 tane yedim
Öğlene allah yoldan çıkarmasın.
Gelelim kaçamaklara,
Çarşamba günü öğlen iskender yedim nasılsa yoldan çıktım diye akşamda çukalata ve browni abur cuburlar havada ucustu.
Bu utancta olsa gerek yazamadım fazla.
Ama akşamları yürümüye devam ettim.
Gelim bu kaçamak bütün haftayı götürdü. Dün tarıya çıktığımda +400 gördüm ya.... Ben yaptım siz yapmayın
kızlar geç saatte yenen meyveden zarar gelir mii sizce?
ya ben hasta olmiyim biraz vitamin olsun diye yiyorum da bazen.bence meyve geçsaate bırakılmamalı
kan şekerini oynatır acıktırır
geçsaatte acıkıyorsak süt içmek en mantıklısı
en azından sadece 1 gün abarttım şimdi akşamları ağırlıklı çukuatayı kestim.dün çınlattık kulaklarınıı ,
bende öyleyim işte nasılsa bozdum diyeti diyip yiyorumm
işin kötü tarafı abur cuburu yiyincede mutlu olmuyormki bi şişk,nlik bitkinlik yapıyor insanda
gelenler gider en kısa zamandaaa
valla onu ilk kez duydum da ben fittingo diye bir yere üyeyim memnunum.weight watchers diyeti kızlar bu diyeti biliyormusunuz
puanlama ile yapılıyor herşeyi yiyebiiyorsunuz
en azından sadece 1 gün abarttım şimdi akşamları ağırlıklı çukuatayı kestim.
2 gündür ingiliz karbonatı kullanıyorum vücud asit attğımı farkettim.
bakalım kiloya yansıyacak mı göreceğiz.
Valla şimdi de beni o korku sardı hamile kalırsam veremem ... Haklısın kendine inanmak Herşeyin Anahtarı ,Süpersin seni tebrik ediyorumaynaya bak bu ben miyim de.. degisecegim dersin artik inan :)
ömrümde hic diät yapmadim.. hamile kaldigimda kilo alirsam ben veremem iradem yok azim yok derdim... dogum yaptim bi kac ay sonra aynaya bakiyorum ama kendimden hic hosnut degildim.. bi gün dedim ben daha 6 dan sonra yemicem.. cips cikolata asitli icecekler makarna bunlari biraktim.. yapamam dedim yapiyorum.. 65 le hamile kaldim.. 77 yle doguma girdim.. suan 59.7 kiloyum.. ben gibi insan bunu yaptiysa herkes yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?