Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba kızlar ,

saat 11 de yine kızımla dışarı çıktık 1 saat yürüdük 12 de eve geldik.

sabah menü
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
2 yk peynir
bir kırmızı biber
maydanoz ve dere otu
3 adet kızarmış form ekmek

öğle
bir dilim peynirli domatesli biberli sandeviç

akşam
fırında baget tavuk
salata

bolll su ve yeşil çay

birazdan spora başlayacağım 1 saat diye düşünüyorum ama daha fazla yapabilirim.....görüşmek üzere

bebegim 5 aylik olacak canim 10 gun sonra .boyum 166 63le gebe kalmiştim 85le doguma girdim dogumda 9 kilo gitti sonrada 9 kilo zayiflaya bildim 67 kiloyum şuan ama 58-59 olmak istiyorum 60-61e de raziyim yani:) ama ben 5ten sonra yemezsem uyuyamamki :)

Kizlar , bugun spor askina geldim )

50 dakika yürüyüş bandinda yurudum.
15 dakika uzay yuruyus aleti yaptim.
30 dakikada eliptik yaptim...

sauna esofmanlarimida giymistim kan ter icinde kaldim...iyi geldi yarin tartida agir cukabilirim cunku bu kadar spor kaslari agirlastiriyor ama olsun...hafta sonu spor yapamam ama haftanin 5 gunu spor yapacam....

Canim boyle durumlarda disardan hazir yenek soyluyorum . Ayyy biliyorum ohalsizligi hic bisey yapmama istegini...
Az yedim gene bi lac gundur bi de oruc
Okul derken. Hazir yemek soylemeye de korkuyom diyet gitck diye. Ayy psikolojim mi bozuldu ne

Ezan okunmak uzere kizlar. Yarin tarti gunu ama bugun doymak istiyorum. Halim hal degil.
Gorsrz herkese iyi aksamlar
Allah kabul etsin canim masallah darisi bana. Bu kandilde tuttum basum agridi ...cesaret edemedim. Ama vucudu terbiye etmek icin oruc sart bana...oruc tutunca spor yapamiyorum.sporu sadece gunduz kizim uyuyunca yapiyorum...oruclu iken spor yapamam diye ikilemde kaldim ne yapsam diyeeeee

benimde tartının pili bitmiş giderken alıcam..

sınıfçı , afiyet olsun cnm balık doyurur seni cnm
ada, çok spor yapmışsın maşallahh

Teşekkürler masum , valla bayagi sıkılastigimi hissediyorum ..tarti fazla gostersede sorundegil vucud sıkı olunca kiyafetlerrde beden bile fark ediyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…