Allah kabul etsin cnmMerhaba
sahur 1 yumurta 1 kase yoğurtekmek 1 kivi
bu hafta 2. Orucum biraz salladım olsun haftaya ins daha iyi olacak
tsk ederim.. bi sekilde oluyor korkma bende korktum ama yersizmis korkmam :)Valla şimdi de beni o korku sardı hamile kalırsam veremem ... Haklısın kendine inanmak Herşeyin Anahtarı ,Süpersin seni tebrik ediyorum
Kizlar merhabalar
Ben cok halsizim biraz uzanayim dedim yok.
Aksama yemk ypck halim de yok
Npcm bilmym
kahvaltı istemezsen bi konserve de açabilirsin pratik olurKizlar merhabalar
Npcm bilmym
bebegim 5 aylik olacak canim 10 gun sonra .boyum 166 63le gebe kalmiştim 85le doguma girdim dogumda 9 kilo gitti sonrada 9 kilo zayiflaya bildim 67 kiloyum şuan ama 58-59 olmak istiyorum 60-61e de raziyim yani:) ama ben 5ten sonra yemezsem uyuyamamki :)Canım ben en geç 5te yiyorum. Bebeğim üç aylık olacak nerdeyse. Sütümde hafif bi azalma fark ettim ama sıvıyı bol bol tüketerek telafi etmeye çalısıyorum. Emzirdiğim için zaten yatağa girdiğimde karnım gurulduyo oluyohamileyken toplam kaç kilo almıştın ki? Senin bebiş ne kadarlık hem :)
Sagolasin oglum durmadi disari ciktik.off kadın omak zor zanaat dostumm,
hemen pratik biiyler hazırlasan ya kahvaltılık yerisniz yat dinlen bence
Evet menemen yapcktm cikmasaydikkahvaltı istemezsen bi konserve de açabilirsin pratik olur
Canim boyle durumlarda disardan hazir yenek soyluyorum . Ayyy biliyorum ohalsizligi hic bisey yapmama istegini...Kizlar merhabalar
Npcm bilmym
Ayyy menemende ekmeksiz yenmiyorkii balik guzel secim Olmus afiyet olsun..Sagolasin oglum durmadi disari ciktik.
Balik siparis verdik. Sagolsun esim yetisti imdada.
Evet menemen yapcktm cikmasaydik
Az yedim gene bi lac gundur bi de orucCanim boyle durumlarda disardan hazir yenek soyluyorum . Ayyy biliyorum ohalsizligi hic bisey yapmama istegini...
Oyle oluyor disardan yiyince diyet falan kalmiyor ama bi gunde amaaaaannn diyorum ben ...Az yedim gene bi lac gundur bi de oruc
Okul derken. Hazir yemek soylemeye de korkuyom diyet gitck diye. Ayy psikolojim mi bozuldu ne
Allah kabul etsin canim masallah darisi bana. Bu kandilde tuttum basum agridi ...cesaret edemedim. Ama vucudu terbiye etmek icin oruc sart bana...oruc tutunca spor yapamiyorum.sporu sadece gunduz kizim uyuyunca yapiyorum...oruclu iken spor yapamam diye ikilemde kaldim ne yapsam diyeeeeeEzan okunmak uzere kizlar. Yarin tarti gunu ama bugun doymak istiyorum. Halim hal degil.
Gorsrz herkese iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?