- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Canım yaa ben seni şimdi hatırladım. Sende geç doğum yapmıştın dimi? 40 haftan bittikten sonra. Hatta konu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam.banada suni sanci vermişlerdi ama dogum yapinca 9kilom gitti cnm
Anladim cnm ben de denesem mi acaba?Açlık otu WC için iyi geliyor
Sinemski gibi bağışıklık yapmıyor ama
Bende yeni iciyotum sayilir
Tesekkur ederim cnm:)Tebrik ederim
Canim , bunyeden bunyeye degisir mi bilmiyorum sma bana en iyi gelen yesil cay ac karnina bir buyuk bardak yesil cay icip ustunede ilik bi su ictigimde kabizlik problemi coxuluyor....ben nar yiyince kabizlik yasiyorum nar yemistim gecen gun hala onun etkisini yasiyorum.Topigimize nazar degdi heralde
3 kisi sabitiz.
Adaa kabizliga cozum bulursan soyle lutfen 4gun oldu ya
Sagol cnm.Canim , bunyeden bunyeye degisir mi bilmiyorum sma bana en iyi gelen yesil cay ac karnina bir buyuk bardak yesil cay icip ustunede ilik bi su ictigimde kabizlik problemi coxuluyor....ben nar yiyince kabizlik yasiyorum nar yemistim gecen gun hala onun etkisini yasiyorum.
Birde rezene de coook iyi geliyor kabizliga....bugun aktardan zerdacal ve zencefil aldim bu karisimi duymustum metabolizmayi hizlandirici cay yspacam ...
Hemen bi bakayim canimSagol cnm.
Aktarin yolu gozuktu:)
Amerikan diyeti var su anda aktif bi topik oraya da baksana cnm bi
Ben de gelemem skntıya ama deniycm Ins.Hiim biliyorum bu diyeti , karbonhidrat hesaplayarak zayiflamaya benziyor ben yspamamistim kostur kostur mutfak tartisi bile almistim.. hesaplamalar bana uymuyor yapamıyorum)))
rezene icebilirsin bi zarari yok :)Valla ben emzirirken kirk gun boyunca rezene cayi icmistim yaa
amin sagol :)Buna sukreder olduk. Hayirlisi
Allah kabul etsin orucunu
Canim , masallah 10 kiloya yakin kilo vermissin ne kadar surede verdin tam olarak ne zaman basladin diyete....kesinlikle yemediklerin neler veeee kiyafetlerindeki degisiklikleri anlatsana...anlat kiii gaza gelelimmmmkimseler yok takilayim tek basima :))
Tebrik ederim sekerim sekerimselamlar.. iftarimi yaptim listeyide yaptim geldim :))
iftarda sulu köfte
pilav ve yogurt yedim
1 tane cennet hurmasi cay ve suya devam..
gecen hafta 59,70 kiloydum.. bu hafta 59,30 kiloyum.. 400 gramcik gitmis yine sadece
ben 9 cu ayin basinda basladim.. 6 dan sonra yemedim..hamur isleri, makarna, asitli icecekler, cikolata abur cuburlar yani yemedim.. tabi kacamaklarim oldu ama eskisi gibi yemiyorum.. ilk basladigimda ip te atliyordum cok ise yariyor ama ayaklarim agriyordu .. buraya geldigimdede 65 kilosundan sonra bu topikte gitti.. kiyafetleri söyle diyeyim hamile kalmadan önceki olmayan pantolonlarim bile artik rahatlikla oluyor bana ..mutluyum ama 2 kilo daha vermek istiyorum.. disardan cok iltifatlar almaya basladim.. nasil verdin cok iyisin sanki cocuk dogurmadin gibi ucuyorum ozaman :)) ama hamileykende bacakarim falan hic kilo almamisti benim.. karin bölgem bide yanlar..Canim , masallah 10 kiloya yakin kilo vermissin ne kadar surede verdin tam olarak ne zaman basladin diyete....kesinlikle yemediklerin neler veeee kiyafetlerindeki degisiklikleri anlatsana...anlat kiii gaza gelelimmmm))
cok tskler :)Tebrik ederim sekerim sekerim
Liste icin ellerine saglik.
Darisi basima.benim ilk hedefim 65 sonra 59 ama hep biseyler sebep oluyor birakiyorum diyeti...oruc tutarak iyi kilo vermistim ama geri aldim...ben 9 cu ayin basinda basladim.. 6 dan sonra yemedim..hamur isleri, makarna, asitli icecekler, cikolata abur cuburlar yani yemedim.. tabi kacamaklarim oldu ama eskisi gibi yemiyorum.. ilk basladigimda ip te atliyordum cok ise yariyor ama ayaklarim agriyordu .. buraya geldigimdede 65 kilosundan sonra bu topikte gitti.. kiyafetleri söyle diyeyim hamile kalmadan önceki olmayan pantolonlarim bile artik rahatlikla oluyor bana ..mutluyum ama 2 kilo daha vermek istiyorum.. disardan cok iltifatlar almaya basladim.. nasil verdin cok iyisin sanki cocuk dogurmadin gibi ucuyorum ozaman :)) ama hamileykende bacakarim falan hic kilo almamisti benim.. karin bölgem bide yanlar..
insallah daha birakmazsin.. insan verince bakiyorki zayif olmak ne güzel giydigin yakisiyor. insallah hep beraber verecegiz burdaDarisi basima.benim ilk hedefim 65 sonra 59 ama hep biseyler sebep oluyor birakiyorum diyeti...oruc tutarak iyi kilo vermistim ama geri aldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?