Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canım yaa ben seni şimdi hatırladım. Sende geç doğum yapmıştın dimi? 40 haftan bittikten sonra. Hatta konu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam.
bilmemki :) evet canim tam 41 haftalik dogum yaptim suni sanciyla acilmam cok yavas ilerliyordu ..cok stressli gunlerdi gecti neyseki şimdide kilolara takili kaldim :/

Ne guzel konustun
Zayif olmak guzel.
Ben cok gerginim bu h.sonu
Yedim ictim yaramadi heralde bana.
sen güzel gidiyorsun.. bu haftalik böyle oldu saglik olsun eminimki telafi ediceksin sen haftaya tarti gününde :)

sen güzel gidiyorsun.. bu haftalik böyle oldu saglik olsun eminimki telafi ediceksin sen haftaya tarti gününde :)
Ins
Yoruluyor insan sanirim. Gergin hissediyor bi de ama ne demisler pilavdan donenin kasigi kirilsin
Pilav yerine salata desek daha uygun olur heralde:)

Ins
Yoruluyor insan sanirim. Gergin hissediyor bi de ama ne demisler pilavdan donenin kasigi kirilsin
Pilav yerine salata desek daha uygun olur heralde:)
bendede eskisi gibi azim kalmadi.. bazen diyorum sunu bunu yiyeyim :) salatadda yiyesim yok daha ne yalan söyliyim

Bi kac kilocuk daha
Zaten gitmek yoktu burdan di mi
Oruc arkdsm. Yarin tutcm ins
insallah.. :) simdilik buralardayim :)
insallah tutalimki bitsin icimiz rahat olsun yükümüz hafiflesin :)
18 günüm kaldi allahin izniyle bitircem insallah

Bende bugün çok temeli bir kahvaltı yaptım
Sonra AVM Ye gittik orda AC değildim yemedim eve geldim çok actim ton balikli bi salata yaptım bir kase hazır yuvalama çorbası ile yedim

Sinifci bu w.w diyeti çok iyi ama bizim turk yemeklerini hesaplamak zor benimki hele aşçı yapıyor , nasıl hesaplanir

bilmemki :) evet canim tam 41 haftalik dogum yaptim suni sanciyla acilmam cok yavas ilerliyordu ..cok stressli gunlerdi gecti neyseki şimdide kilolara takili kaldim :/
Yaşadıklarımız aynı yalnız benimde aynen senin gibi oldu. Veririz ya kiloları dert etme. Yeter ki sağlık olsun :)

Merhaba...
Ben en son yemeğimi kilo vermek için 17.30 - 18.00 gibi yiyorum birkaç gündür.
Gecenin ilerleyen saatlerinde acıkıyorum. Acıkınca ne yapıyorsunuz?

Merhaba...
Ben en son yemeğimi kilo vermek için 17.30 - 18.00 gibi yiyorum birkaç gündür.
Gecenin ilerleyen saatlerinde acıkıyorum. Acıkınca ne yapıyorsunuz?
Bi sure sonra alisiyosun
Ilk gunler yogurt olabilir.
Diyet listelerini uygulayamiyorum..aslinda burasi bsns uygun, tabi uyup basarabilirsem..
Hosgeldin

selamlar orucuma devam:)
biktim yemek isinden bugun hic bisiy yok aklimda sizlerde neler var

selamlar orucuma devam:)
biktim yemek isinden bugun hic bisiy yok aklimda sizlerde neler var
Allah kabul etsin ben de orucum sukur
Pazara gittim geldim epey dolastim cok iyi oldu.
Patlican dusunuyom ama.
Guvec mi musakka mi bakcm. Corba uydurmm lzm bi de salata
Sen de seviyon patlicn csnin cekmesin; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…