- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Ne guzel konustuninsallah daha birakmazsin.. insan verince bakiyorki zayif olmak ne güzel giydigin yakisiyor. insallah hep beraber verecegiz burda
bilmemki :) evet canim tam 41 haftalik dogum yaptim suni sanciyla acilmam cok yavas ilerliyordu ..cok stressli gunlerdi gecti neyseki şimdide kilolara takili kaldim :/Canım yaa ben seni şimdi hatırladım. Sende geç doğum yapmıştın dimi? 40 haftan bittikten sonra. Hatta konu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam.
sen güzel gidiyorsun.. bu haftalik böyle oldu saglik olsun eminimki telafi ediceksin sen haftaya tarti gününde :)Ne guzel konustun
Zayif olmak guzel.
Ben cok gerginim bu h.sonu
Yedim ictim yaramadi heralde bana.
Inssen güzel gidiyorsun.. bu haftalik böyle oldu saglik olsun eminimki telafi ediceksin sen haftaya tarti gününde :)
bendede eskisi gibi azim kalmadi.. bazen diyorum sunu bunu yiyeyim :) salatadda yiyesim yok daha ne yalan söyliyimIns
Yoruluyor insan sanirim. Gergin hissediyor bi de ama ne demisler pilavdan donenin kasigi kirilsin
Pilav yerine salata desek daha uygun olur heralde:)
Bi kac kilocuk dahabendede eskisi gibi azim kalmadi.. bazen diyorum sunu bunu yiyeyim :) salatadda yiyesim yok daha ne yalan söyliyim
insallah.. :) simdilik buralardayim :)Bi kac kilocuk daha
Zaten gitmek yoktu burdan di mi
Oruc arkdsm. Yarin tutcm ins
Aman bıktm mümkunse almiyim bi daha:)rezene icebilirsin bi zarari yok :)
Biz gene burda IyiyizSinifci bu w.w diyeti çok iyi ama bizim turk yemeklerini hesaplamak zor benimki hele aşçı yapıyor , nasıl hesaplanir
Yaşadıklarımız aynı yalnız benimde aynen senin gibi oldu. Veririz ya kiloları dert etme. Yeter ki sağlık olsun :)bilmemki :) evet canim tam 41 haftalik dogum yaptim suni sanciyla acilmam cok yavas ilerliyordu ..cok stressli gunlerdi gecti neyseki şimdide kilolara takili kaldim :/
Bi sure sonra alisiyosunMerhaba...
Ben en son yemeğimi kilo vermek için 17.30 - 18.00 gibi yiyorum birkaç gündür.
Gecenin ilerleyen saatlerinde acıkıyorum. Acıkınca ne yapıyorsunuz?
HosgeldinDiyet listelerini uygulayamiyorum..aslinda burasi bsns uygun, tabi uyup basarabilirsem..
verdinmi aldinmi????İyi akşamlar
Bu hafta dikkat etmedim 61.0 oldum
Diyet araştırması yapıyorum kendimi toparlamam lazım :-(
Allah kabul etsin ben de orucum sukurselamlar orucuma devam:)
biktim yemek isinden bugun hic bisiy yok aklimda sizlerde neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?