benimde aklimda patlican var ama dolmasi.. esimde karniyarik istiyor ama bakim hangisni yaparim... esime et türü ver anca yer biktim o yüzden dünde sulu köfte vardi :sAllah kabul etsin ben de orucum sukur
Pazara gittim geldim epey dolastim cok iyi oldu.
Patlican dusunuyom ama.
Guvec mi musakka mi bakcm. Corba uydurmm lzm bi de salata
Sen de seviyon patlicn csnin cekmesin; (
Benim adam da patlicani cok sever.benimde aklimda patlican var ama dolmasi.. esimde karniyarik istiyor ama bakim hangisni yaparim... esime et türü ver anca yer biktim o yüzden dünde sulu köfte vardi :s
allahim seninde orucunu kabul etsin insallah :)
amin insallah.. allahim herkesin yardimcisi olsun insBenim adam da patlicani cok sever.
Guvec yapiyom ben de
Eti ben de severim.
Sahurda kepekli tost yedim. Yumurta sahurda gitmiyor artik.
Aksam da guvec, corba , salata
Azcik da fasulye kavurmam var. Bakalim.
Yine diyorum rabbim kimseyi ac birakmasin ins.
Amin...
Malesef aldım canım :-(verdinmi aldinmi????
Gecmis olsun AdacimmMerhaba kizlar ,
sag kolum iki haftadir cook agriyor incittim sanirim...esimle evi temizledik..tek basima yapamazdim...
yemegide esim yapti haliyle en kolay makarna yapabildi.
Aksam menu makarna olduuu ;(((
Hamur isileri abur cubur asitli seylerden vazgecince bide kararinca abartmadan diyince 5-6 da biturince gercekten ise yariyor bol bol su bitki caylarida ictinmi tamamdir :))Merhaba kızlar :) Sadece aksam yemegini 5 te yiyerekmi kilo verdiniz yoksa diyet uyguluyormusunuz ?
Merhaba kızlar :) Sadece aksam yemegini 5 te yiyerekmi kilo verdiniz yoksa diyet uyguluyormusunuz ?
Hg tatlim.Benide listeye ekleyin kizlar w w ye adapte olamadım. Bunu deniyim. Benide listeye ekleyin 59.5 kg ciktim bu sabah. Yarından itibaren başlıyorum inşallah :) Kilo bildiriminiz hangi gün ?
Bu karisimi bende ogle yemegi olarak yspacam...faydasini gordunuz muTamam canim :) bu sefer diyet uygulamadan yediklerimi azalticam. Hemen hemen 2.5 lt su. 5ten once yemek. Bakalim cumartesiye kadar sonuc ne olacak. Kizlar bu arada aksam yatmadan yogurt zerdacal zencefil tarcin karisimi yiyorum. Bunu olumsuz etkiler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?