Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Allah kabul etsin ben de orucum sukur
Pazara gittim geldim epey dolastim cok iyi oldu.
Patlican dusunuyom ama.
Guvec mi musakka mi bakcm. Corba uydurmm lzm bi de salata
Sen de seviyon patlicn csnin cekmesin; (
benimde aklimda patlican var ama dolmasi.. esimde karniyarik istiyor ama bakim hangisni yaparim... esime et türü ver anca yer biktim o yüzden dünde sulu köfte vardi :s

allahim seninde orucunu kabul etsin insallah :)

benimde aklimda patlican var ama dolmasi.. esimde karniyarik istiyor ama bakim hangisni yaparim... esime et türü ver anca yer biktim o yüzden dünde sulu köfte vardi :s

allahim seninde orucunu kabul etsin insallah :)
Benim adam da patlicani cok sever.
Guvec yapiyom ben de
Eti ben de severim.
Sahurda kepekli tost yedim. Yumurta sahurda gitmiyor artik.
Aksam da guvec, corba , salata
Azcik da fasulye kavurmam var. Bakalim.
Yine diyorum rabbim kimseyi ac birakmasin ins.
Amin...

amin insallah.. allahim herkesin yardimcisi olsun ins

Merhaba kizlar ,

sag kolum iki haftadir cook agriyor incittim sanirim...esimle evi temizledik..tek basima yapamazdim...

yemegide esim yapti haliyle en kolay makarna yapabildi.

Aksam menu makarna olduuu ;(((

Merhaba kizlar ,

sag kolum iki haftadir cook agriyor incittim sanirim...esimle evi temizledik..tek basima yapamazdim...

yemegide esim yapti haliyle en kolay makarna yapabildi.

Aksam menu makarna olduuu ;(((
Gecmis olsun Adacimm
Sporda mi oldu yoksa ev isi yaparken mi aman dikkat et. Dra gorun istersen

Selam kızlar d.güne gittim geldim
Gün bitti valla , Sinifci puan saymak zor ya yanı nasıl pusnliycam bilemedim Yemekleri filan bugün kaçtı benimde

Iftara
Tarhana corbasi
Karniyarik
Yogurt
Yarim dilim ekmek

Merhaba kızlar :) Sadece aksam yemegini 5 te yiyerekmi kilo verdiniz yoksa diyet uyguluyormusunuz ?
Hamur isileri abur cubur asitli seylerden vazgecince bide kararinca abartmadan diyince 5-6 da biturince gercekten ise yariyor bol bol su bitki caylarida ictinmi tamamdir :))

Benide listeye ekleyin kizlar w w ye adapte olamadım. Bunu deniyim. Benide listeye ekleyin 59.5 kg ciktim bu sabah. Yarından itibaren başlıyorum inşallah :) Kilo bildiriminiz hangi gün ?

Tamam canim :) bu sefer diyet uygulamadan yediklerimi azalticam. Hemen hemen 2.5 lt su. 5ten once yemek. Bakalim cumartesiye kadar sonuc ne olacak. Kizlar bu arada aksam yatmadan yogurt zerdacal zencefil tarcin karisimi yiyorum. Bunu olumsuz etkiler mi ?

Olumsuz etki edeceğini zannetmeyin zaten 3kaşık yoğurtla yapılıyor bende bugün limon kırmızı biberliye başladım arkadaşım yıllar önce yoğurt yiyerek simit bölgesinden ciddi derece incelmisti

Limonlu olani bende yapiyodum ölçü almadıgım için fark oldumu pek anlayamadım. Hangi karışım daha iyi acaba ?

Bu karisimi bende ogle yemegi olarak yspacam...faydasini gordunuz mu

Yoğurt kurünü ben bi yapsmadim ya
Ark yapiyor lar bu kurleri
.yarin öğlen yemeğinde sebze çorbası ve makarna var kahvaltida ne yesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…