- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Hos geldinAhaaaaa bende geldim bu topiğeeamaç kilo vermek değilmi ne olursa deneyeceğim
yarım da muz vardı yazmayı unutmuşum :)herkese günaydınnn :)
çok güzel ve bol iradeli bir hafta olur inşallah diyor ve kahvaltımı listeliyorum;
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta
Ahaaaaa bende geldim bu topiğeeamaç kilo vermek değilmi ne olursa deneyeceğim
Supersiniz masallahKızlar 10. Takıma girdim. Orda zorunluluk hissedip kaçamak yapmam diye düşündüm. Hem ordayım hem burda yanisonra bizi aldatıyorsun demeyin şaka bi yana dün aksam hafif yemem işe yaramış. Rn son 58.8 e düşmüştüm donra bi anda Kilo aldım gibi gözüküyodu 59.5 çıkıyodum. Bu sanah yeniden. 58.8 çıktım çok mutluyum. Bu beni motive eder inşallah
Kızlar 10. Takıma girdim. Orda zorunluluk hissedip kaçamak yapmam diye düşündüm. Hem ordayım hem burda yanisonra bizi aldatıyorsun demeyin şaka bi yana dün aksam hafif yemem işe yaramış. Rn son 58.8 e düşmüştüm donra bi anda Kilo aldım gibi gözüküyodu 59.5 çıkıyodum. Bu sanah yeniden. 58.8 çıktım çok mutluyum. Bu beni motive eder inşallah
Bide ben deniyim dedimbende geçen haftalarda takımlar girmeye niyetlendim 7.. takıma giridm ama i kaçtımçünkü çok zor takbi benim açımdann
Ben nedense seni bekar olarak hayal etmiştimtakibi zor oluyor cnm , birde kuralları var filan ben zaten ev , iş, çolçocuk arasına sıkışmışım
zor geldi yanni,
canım ya seni çok iyi anlıyorum. benim eşim de ben ne zaman artık yediklerime dikkat ediyorum dediysem ertesi gün bilmem kaç poşet dolusu acur cuburla gelir.Ayyy kızlar çıldıracağım heee eşime kızım sabah pizza istiyorum dedi adam gitmiş yeminle söylüyorum 10 kutu pizza almış evde 3 kişiyiz ayyy sıyırdı kAfayı kim yiyecek o kadar pizzayı dedim çıldırdı biz yiyecekmişiz ye ye bitermi o kadar pizza sanki parti var evde yaaaa resmen depresyona girdim resmennnnn sabahdan 3 dilim yedim yanında domates salatalık bide çay içtim öğle 3 dilim yedim yeter sanırsam bugünlük bol kalorili oldu yarın yemem artıkkalorili şeyler dengelerim
Ben nedense seni bekar olarak hayal etmiştimprofil resminden dolayımı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?