Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ahh bu eşler. Akşam otururken benimkininde hep anur cubur yiyedi gelir.Yokc cipsler cerezler normalde pek yemem zayıflayım diyince yiyesim geliyo

ahaha niyeki kız
vaallaa tamda 11 yıllık evliyimmm , hayallerin suya düştü bak şimdi

Maşallah canım bende 4 yıllık evliyim :)

normalde hiççç makrna yemem ama bugün çok güzel olmuşltu
dayanamadım yedim 2 kepçe kadar
bol maydanozlu kıymalıı
afiyet olsun canım. benim menümü öğrenince şükür diyeceksin yaaa
çöp şiş , yarım lavaş , 2 kaşık bulgur pilavı, 1 ayran
tam 581 kalorii
resmen tüm gün yemem gereken in yarısını tükettim 1 öğünde

Ahh bu eşler. Akşam otururken benimkininde hep anur cubur yiyedi gelir.Yokc cipsler cerezler normalde pek yemem zayıflayım diyince yiyesim geliyo

Maşallah canım bende 4 yıllık evliyim :)
ne diyim canım Allah yardımcımız olsun.benim zayıf noktam zaten abur cubur .çok severim sağolsun eşim sayesinde iradem güçlenecek bu gidişle

Merhaba kizlar ,
sabah
2 yk peynir
5 zeytin
1 kirmizi biber
maydanoz
3 adet kizarmis form ekmek

ogle
3 yk yogurt
1 dilim ekmek

aksam
???? Ayy aklima bisey gelmiyor kara lahana salatası canim cektiiiiii onu yapacam ....yanına ne yerim bilmiyorum

ne diyim canım Allah yardımcımız olsun.benim zayıf noktam zaten abur cubur .çok severim sağolsun eşim sayesinde iradem güçlenecek bu gidişle
Ayy benim esimde abur cubur cook seviyor kiziyorum eve aldirmiyorum bu seferde bi bakiyorum mutfakta puding yapiyor , misir patlatiyor olmadi kizin kinder cikolatalarini yiyor...kizima kraker falan bulunduruyorym evde onlari yiyor ...olmadi yarim ekmek sucuklu tost yapiyor cayla ohhhh yiyor.o sucuk kokusuna dayan dayabileceksen hoopppp ucundan bende isiriyorum....))))))

Valla eşimin yediklerini ben yesem 100 kilo olurum. O incecik kızsam kızamıyorum. Ben 1 tabak yesem o 2 tabak yiyor yok yok vercez bu kiloları
Ayni bende oyle dusunuyorum bazen rejim yapoyoruz esimin iki gun ancaaaa suruyor tartiya bi cikiyor iki gunde 1 kilo vermis ben cikiyorum 200 gr almisim deliriyorum..onlarin metabolizmasi cook hizli.....

ben de bir tek eşim öyle sanıyodum
neyse yanlız değilmşiz canım birbirimize destek olalım bu konuda da.

kahvaltı :1 yumurta,BİRAZ PEYNİR, 3 ZEYTİN 5-6 FINDIK

ÖGLEN:1 KASE SEBZE ÇORBASI , 2 KEPÇE KIYMALI MAKARNA, YOGURT

AZ ÖNCEDE 1 DLM KAŞAR YEDİM BİTTİ DAHA BİŞİY YEMEMM

Slmlar bugun dışardaydım mecbur pizza yedim. Cocukta durmuyor uyuyunca uğrayıp detaylı okurum

beynim yorgun artik :s iyi bi cikolata yedim yani :S niye bilmem :S yanlis ama oldu bikere
Verilecek kilo azalinca durum zorlasiyor
Ben de yarin 5te sahura kalkip yatmayim diyorum tekrar. Az da yesem sabah yiyip yatmak iyi gelmiyor heralde. Bakalim dayanabilcem mi.
Iyice zorlasiyor kilo vermek.
Herkese hayirli geceler...

Verilecek kilo azalinca durum zorlasiyor
Ben de yarin 5te sahura kalkip yatmayim diyorum tekrar. Az da yesem sabah yiyip yatmak iyi gelmiyor heralde. Bakalim dayanabilcem mi.
Iyice zorlasiyor kilo vermek.
Herkese hayirli geceler...
gercekten öyle artik cok zor geciyor.. oruc ta tutunca daha bi dengem bozuldu.. hayrlisiyla bitsin.. sanirim devam etmicem kilovermeye esim kiziyor artik..
sanada iyi geceler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…