- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Ayyy kızlar çıldıracağım heee eşime kızım sabah pizza istiyorum dedi adam gitmiş yeminle söylüyorum 10 kutu pizza almış evde 3 kişiyiz ayyy sıyırdı kAfayı kim yiyecek o kadar pizzayı dedim çıldırdı biz yiyecekmişiz ye ye bitermi o kadar pizza sanki parti var evde yaaaa resmen depresyona girdim resmennnnn sabahdan 3 dilim yedim yanında domates salatalık bide çay içtim öğle 3 dilim yedim yeter sanırsam bugünlük bol kalorili oldu yarın yemem artıkkalorili şeyler dengelerim
canım ya seni çok iyi anlıyorum. benim eşim de ben ne zaman artık yediklerime dikkat ediyorum dediysem ertesi gün bilmem kaç poşet dolusu acur cuburla gelir.
şaka gibi resmen.
napalım irademize söz geçirmeyi öğrenmeliyiz bir şekilde
ahaha niyeki kız
vaallaa tamda 11 yıllık evliyimmm , hayallerin suya düştü bak şimdi
afiyet olsun canım. benim menümü öğrenince şükür diyeceksin yaaanormalde hiççç makrna yemem ama bugün çok güzel olmuşltu
dayanamadım yedim 2 kepçe kadar
bol maydanozlu kıymalıı
ne diyim canım Allah yardımcımız olsun.benim zayıf noktam zaten abur cubur .çok severim sağolsun eşim sayesinde iradem güçlenecek bu gidişleAhh bu eşler. Akşam otururken benimkininde hep anur cubur yiyedi gelir.Yokc cipsler cerezlernormalde pek yemem zayıflayım diyince yiyesim geliyo
Maşallah canım bende 4 yıllık evliyim :)
Ayy benim esimde abur cubur cook seviyor kiziyorum eve aldirmiyorum bu seferde bi bakiyorum mutfakta puding yapiyor , misir patlatiyor olmadi kizin kinder cikolatalarini yiyor...kizima kraker falan bulunduruyorym evde onlari yiyor ...olmadi yarim ekmek sucuklu tost yapiyor cayla ohhhh yiyor.o sucuk kokusuna dayan dayabileceksen hoopppp ucundan bende isiriyorum....ne diyim canım Allah yardımcımız olsun.benim zayıf noktam zaten abur cubur .çok severim sağolsun eşim sayesinde iradem güçlenecek bu gidişle
Ayni bende oyle dusunuyorum bazen rejim yapoyoruz esimin iki gun ancaaaa suruyor tartiya bi cikiyor iki gunde 1 kilo vermis ben cikiyorum 200 gr almisim deliriyorum..onlarin metabolizmasi cook hizli.....Valla eşimin yediklerini ben yesem 100 kilo olurum. O incecikkızsam kızamıyorum. Ben 1 tabak yesem o 2 tabak yiyor yok yok vercez bu kiloları
ben de bir tek eşim öyle sanıyodumAyy benim esimde abur cubur cook seviyor kiziyorum eve aldirmiyorum bu seferde bi bakiyorum mutfakta puding yapiyor , misir patlatiyor olmadi kizin kinder cikolatalarini yiyor...kizima kraker falan bulunduruyorym evde onlari yiyor ...olmadi yarim ekmek sucuklu tost yapiyor cayla ohhhh yiyor.o sucuk kokusuna dayan dayabileceksen hoopppp ucundan bende isiriyorum....))))))
Cok Iyi aksam menusu.Akşammenüm
3 kaşık pırasa
1 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Yarım haşlama patates
Diyet moduna girmeden kilo verebilirmiyim bakıcam
yarın daha iyi olcak inşallah
Verilecek kilo azalinca durum zorlasiyorbeynim yorgun artik :s iyi bi cikolata yedim yani :S niye bilmem :S yanlis ama oldu bikere
gercekten öyle artik cok zor geciyor.. oruc ta tutunca daha bi dengem bozuldu.. hayrlisiyla bitsin.. sanirim devam etmicem kilovermeye esim kiziyor artik..Verilecek kilo azalinca durum zorlasiyor
Ben de yarin 5te sahura kalkip yatmayim diyorum tekrar. Az da yesem sabah yiyip yatmak iyi gelmiyor heralde. Bakalim dayanabilcem mi.
Iyice zorlasiyor kilo vermek.
Herkese hayirli geceler...
Arada kacamak olur ya bence hele hedefine yaklastiysanbeynim yorgun artik :s iyi bi cikolata yedim yani :S niye bilmem :S yanlis ama oldu bikere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?