öyle ama bide kilo alirsam diye endiseleniyorum nasil koricam ben bu kiloyu :))Arada kacamak olur ya bence hele hedefine yaklastiysan
Ben olsam cok kasmazdim hos simdi de ne kadar kastgim tartisilir:))
Sorma diyet miyey bıraktım sadece az yemeye çalışcam. Bir haftaya sonuc alamazsam bakarım çaresine artık. Kafam bi rahatladı sorma gitsinCok Iyi aksam menusu.
Mutlu mutlu diyet daha ne olsun
Masallah...
Benim eşimde az yer ama bol kalorili yer yalnız totosunda kurt var derim ben yerinde duramıyor küçükken annen kafa üstümü düşürdü seni derim güler en fazla 4 saat uyur nerden nereye gitti geldi belli olmaz anasına çekmiş kerata kayınvalidede merdivenleri 60 yaşına bakmadan genç kız gibi çift çıkar benden hızlı çıkar iner patır patır oda bol kalorili yer ama hareketleri çok yakıyorlarValla eşimin yediklerini ben yesem 100 kilo olurum. O incecikkızsam kızamıyorum. Ben 1 tabak yesem o 2 tabak yiyor yok yok vercez bu kiloları
Hedefine ulastiysan gerisi gelir bence korursun sana guveniyorum :)öyle ama bide kilo alirsam diye endiseleniyorum nasil koricam ben bu kiloyu :))
Hiç karbonhidrat almıycakmısın ?günaydın kızlarrr maşallahın var sınıfçı sn 10 kiloyu verirsin tamamlrsın yani cnm
birde 3 eti form yerine yarım paket yesen ? azgibi geldi banaa
kızlar bende 3 gün, cuma,c.tesi ve pazar saf protein yapıcamm
Hiç karbonhidrat almıycakmısın ?
Karbonhidrat almayınca 3 günde verdiğini geri alıyomusun peki ?
Sagolasin masummgünaydın kızlarrr maşallahın var sınıfçı sn 10 kiloyu verirsin tamamlrsın yani cnm
birde 3 eti form yerine yarım paket yesen ? azgibi geldi banaa
kızlar bende 3 gün, cuma,c.tesi ve pazar saf protein yapıcamm
Sagolasin masumm
Oglus uyandi zar zor yedim zaten.
O saatte cnm istemiyor bi de yumurta.
Ben de dün başlamiştim 17 den sonra yememeye bu topikten haberim yoktu iyi oldu böyle destek olursak birbirimize daha iyi veririz herkes istediği kiloya bir an önce ulaşır inşaallah...
Ins canim bide kendime güvensem :)Hedefine ulastiysan gerisi gelir bence korursun sana guveniyorum :)
Günaydin Afiyet olsun :)Gunaydinn kizlarr
Sahura yetistim. Oglusum uyandi sonra biraz kestirdik
Gec kaliyoduk nerdeyse...
Peynirli omlet, zeytin ve 3eti form
Esimde bi poset pastane malzemesi almis. Ben de 10 kiloya tamamlayim biraz mola vervm ins.
Boyle eziyet haline gelmeye basliyor.
Sitres etkiliyor kilo vermeyi.
Insallah hosgeldin :)Ben de dün başlamiştim 17 den sonra yememeye bu topikten haberim yoktu iyi oldu böyle destek olursak birbirimize daha iyi veririz herkes istediği kiloya bir an önce ulaşır inşaallah...
Afiyet olsun :)günaydın kızlar bugün kahvaltım yine
1 bardak süt
1 kibrit kutusu kadar tulum
1 haşlanmış yumurta
herkese afiyet olsun
Hoşgeldin :) kızlar mola verincede toparlanmadı zor oluyor. Kendimden biliyorumBen de dün başlamiştim 17 den sonra yememeye bu topikten haberim yoktu iyi oldu böyle destek olursak birbirimize daha iyi veririz herkes istediği kiloya bir an önce ulaşır inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?