Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Valla eşimin yediklerini ben yesem 100 kilo olurum. O incecik kızsam kızamıyorum. Ben 1 tabak yesem o 2 tabak yiyor yok yok vercez bu kiloları
Benim eşimde az yer ama bol kalorili yer yalnız totosunda kurt var derim ben yerinde duramıyor küçükken annen kafa üstümü düşürdü seni derim güler en fazla 4 saat uyur nerden nereye gitti geldi belli olmaz anasına çekmiş kerata kayınvalidede merdivenleri 60 yaşına bakmadan genç kız gibi çift çıkar benden hızlı çıkar iner patır patır oda bol kalorili yer ama hareketleri çok yakıyorlar

Gunaydinn kizlarr
Sahura yetistim. Oglusum uyandi sonra biraz kestirdik
Gec kaliyoduk nerdeyse...
Peynirli omlet, zeytin ve 3eti form
Esimde bi poset pastane malzemesi almis. Ben de 10 kiloya tamamlayim biraz mola vervm ins.
Boyle eziyet haline gelmeye basliyor.
Sitres etkiliyor kilo vermeyi.

günaydın kızlarrr maşallahın var sınıfçı sn 10 kiloyu verirsin tamamlrsın yani cnm
birde 3 eti form yerine yarım paket yesen ? azgibi geldi banaa

kızlar bende 3 gün, cuma,c.tesi ve pazar saf protein yapıcamm

Hiç karbonhidrat almıycakmısın ?

Karbonhidrat almayınca 3 günde verdiğini geri alıyomusun peki ?

Sagolasin masumm
Oglus uyandi zar zor yedim zaten.
O saatte cnm istemiyor bi de yumurta.

Ben de dün başlamiştim 17 den sonra yememeye bu topikten haberim yoktu iyi oldu böyle destek olursak birbirimize daha iyi veririz herkes istediği kiloya bir an önce ulaşır inşaallah...

Ben de dün başlamiştim 17 den sonra yememeye bu topikten haberim yoktu iyi oldu böyle destek olursak birbirimize daha iyi veririz herkes istediği kiloya bir an önce ulaşır inşaallah...

hoşgeldin aramıza ctesileri bildirim yaparsan listeyede ekleirz seni

Günaydin Afiyet olsun :)
Evet Mola lazim ama nasil olcak almadan

Insallah hosgeldin :)

Hoşgeldin :) kızlar mola verincede toparlanmadı zor oluyor. Kendimden biliyorum bi hafta kilo veriyorum bir gün mola versem çorap söküğü gibi geliyo arkası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…