- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Yok artikşu 3gün tatil gelsededinlensek
perşembe günüyarım günmü
Olur olur bal gibi olur...Ins canim bide kendime güvensem :)
Onun Icin bi plan dusunelim sekerimGünaydin Afiyet olsun :)
Evet Mola lazim ama nasil olcak almadan
Düsünelim ama benden Mantikli bisey cikarmi bilmem :)Onun Icin bi plan dusunelim sekerim
Kahvalti
2 dilime yakın kiymali borek
Haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu peynir
Şekersiz çay
Ara
1 mandalin
Yarım cennet meyvesi
Sabah börek yediğim için akşam sadece Mercimek çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum. Saat 5 e kadar kaçamaksız bitki çayıyla idare edicem.
İki gündür tartıda aynı çıkıyorum. Yanlışmı yiyorum bilemedim. Yada reglime 5 gün var ondan olanilir belki
Yok artik
Olur olur bal gibi olur...
Ne yiycemhayır mercimek çorbası olmaz,
Ne yiycemşey gibi oldu bu hayır siz evlenemezsiniz
Yiyimde sebebini söylesen bi daha bende dikkat etsem canım :)) yoksa sen demesen ben çorba yerdim yaniahahaha evet benimde aklıma o geldi ama yazıpçıktım hemennn duramadım
sebze ye yogurt yed , veyaaa ton balıklı salata yee
Yiyimde sebebini söylesen bi daha bende dikkat etsem canım :)) yoksa sen demesen ben çorba yerdim yani
teşekkür ederim canımInsallah hosgeldin :)
Merhaba,Ebruss npyn?
Merhaba,
Moralim bozuk akşamları kaçırmaya başladım olmauyor. Havalar soğudukça uyku ve tıkanmalar başladı hareket sıfırlandı ve tartımı yaptım dün bu sabah 61.50 çıktım yarım kilo almısım.
Ya bu sebeten girmiyom sizinde negatif etkilemeyim diye. Kış modunda tam yedğimi anında çeviriyor. hasta olucam herhalde meyveye fena düştüm.
ya evet bari kilo vermeden çok biraz sabitleme yapayım bari çünkü çok hızlı kilo alıyorum sabitlemeyi eninde sonunda yapıcam.ebru kendine bir iki gün müsade etsen cnm , pazartesi itibari ile başlasan
bak bende 3 gün saf protein yapıcam istersen bana katıl :)
ya evet bari kilo vermeden çok biraz sabitleme yapayım bari çünkü çok hızlı kilo alıyorum sabitlemeyi eninde sonunda yapıcam.
Dream ve ben de sabitliycz sanirimya evet bari kilo vermeden çok biraz sabitleme yapayım bari çünkü çok hızlı kilo alıyorum sabitlemeyi eninde sonunda yapıcam.
Bende kahvalti düsünmüstüm sonra brokolili patates gratin attim firina. Afiyet olsun bu arada allahim oruclarimizi Kabul etsin insDream ve ben de sabitliycz sanirim
Ben de sahuru az aksami cok yiyorum.
Tam tersiydi eskiden ve kilo veriyodum.
Bakalim sabit kalmak da basari
Aksam cnm khv istedi.
Corba ve gupguzelbi khv yapicm.
Disardaydik epey dolastik.
Zorlaniyo insan kışınn
Amin cnm InsBende kahvalti düsünmüstüm sonra brokolili patates gratin attim firina. Afiyet olsun bu arada allahim oruclarimizi Kabul etsin ins
Masallah sporcu Ada...Merhaba kizlar ,
bugun 1 saat spor yaptim iyi geldi .....birazdan salatami yiyeceğim...gelicem yineeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?