sabah ev beni çağırıyor gitmee gitmeeee

mınıcık bır tatıle cıkın tataıl derken evınızde gecırebılecegınız 3,4 gunden bashsedıyorum ınanın cok ıyı gelıyor
ufak bır ızın kullanma şansınız varsa eger degerlendırın ve bırkacgun sadece evde kalın evden cıkmadan dınlenın uyuyun fılm ızleyın cay demleyın cok cok gormek ıstedıgınız bırkac arkadasınızı cagırın.ıyı gelecektırn ufacık bır mola ...

Ben evlenmeden önce 5 sene çalıştım. Evlendim şehir değiştirdim evi yerleştirdim 4 gün sonra yeni işe başladım devlet memuru olup atamam yapıldığı için. Düğünden 2 ay önce başladık aynı evde yaşamaya eşimle. Tabi nikahımız vardı. 4 yıllık evliyiz. Evi arabayı aldık. Geçen sene hamile kaldım. Bu sene doğum iznine çıktım.

Kızım 10 aylık. 27 ay dolana kadar evdeyim. Ev araba borç işlerini halletmeseydik 2 sene ücretsiz izin alıp kızımla bu günleri geçiremezdim. Bu arada evde bir enerji canavarı ile yaşarken ne koltukların tadı çıkabiliyor ne oturup bir kahve içebiliyorum. Tabi onun kahkahaları her şeye değer

Bir düğün için, elalemi eğlendirmek için bu kadar çile çekilir mi? En güzel zamanlar borç harç derken heba oluyor. Üzücü gerçekten..

ne güzel en azından farkindasiniz su anda bu hatanın. Maalesef ülkemizin yeni evlenen çiftlerinin kronik problemi bu. Hep birbirleriyle yarışma elaleme gosteris yapma mmantığıyla bbütçelerine uymayan aalışverişler yapıp1-0 yenik bbaşlıyorlar evliliğe. İnsanların bi anlik mobilyaların çok guzel, düğünün çok güzel oldu laflarını duymak için senelerce sıkıntıya sokuyorlar kendilerini. Zaten evliliğin ilk ayları yeterince zor geçiyor bi de borçlareklenince temelden bozuk basliyor. Nedir bu kendini olduğundan farklı gösterme çabası. O eşyalar evinde olunca o eşyalara gore lüks bi hayat yasamiyorsun sadece o eşyaların kkölesi olup her ay onlar icin çalışmak zorunda kaliyorsun

Çalışmak istiyorum eski hayatımı geri istiyorum

canım kıyamam yaa evini bu kadar sevmen çok güzel.Aynı hisleri bende yaşıyorum. İşe gelmek istemiyorum hele sabahları uyanmak zulüm. Fakat ev hanımı olmak ister miydin diye sor HAYIR. Evi özlediğimiz için şuan güzel geliyor, sürekli evde otur inan sıkılırsın, o güzelim evin sana batmaya başlar. Akşamların ve tatil günlerinin tadını çıkar.

Sabret canım. Sayılı zaman çabuk biter inşallah. Hep bunu düşünüp takıntı yapma.

canımm benim işte ben bunu anlamıyorum gençliğinizin en güzel günlerini böyle yana yakıla geçiriyorsunuz herşey olmayıversin bırakın bebişiniz bir beşikle 2 yaşına da gelir önemli olan herşeyin dört dörtlük olması değil ki bi zaman sonra sende eşinde bunalıcak bu durumdan borçlarınızı bitirin
evinde eksik olanlardan ciddi eksiklikler değilse bırak kalıversin sizden canınızdan dahamı önemli
ama bebiş için kumbara fikri bi harika
Rabbim en hayırlı zamanda versin evladınızı önemli olan onun hayırlı bi şekilde yetişmesi dolu dolu eğitimli yetişmesi çocuk odası olmasa da büyür ancak siz birde o odayı ödeyeceğiz diye kendinizi yıpratacaksınız sonra çocuğunuza vakit ayıramayacaksınız haklı olarak ,çünkü bedeniniz sinyal verecek ve bu böyle kısır döngü devam edecek
çağımızın modern kölesi olmamak bizlerin elinde

Cocuk isini erteleyin canim madem yasiniz beklemeye musaitmis biraz feraha cikin once
Biz 30 yasinda evlendik mecburen cocuk yaptik simdi evdeyim esim tek basina calisiyor o da delirdi zaten gecen gun bana senin isteklerine artik yetisemiyorum dedi
Demem o ki maddi kosullar rahata ermeden bazi seyleri erteleyin daha mutlu olursunuz, Allah yardimciniz olsun

hayır ev eşyası değil sadece mesela banyo için aldığımız seramikler kredi kartına böldürdük o var. salon takımının bi kaç taksidi var yani aslında hepsi ufak ufak ama kredi kartına taksitli oldugundan birleşinc oluyor 2.5 bin kalan da zaten eve alışveriş doğalgaz su elektirik derken kalmıyo hiç bişi. inanın herşey lüks değil evet kaliteli güzel aldık ama az eşya aldık evimiz küçük zaten bende anlamıyorum o kadar para verdik ve hala ödüyoruz neye gidiyor.

Bir düğün için, elalemi eğlendirmek için bu kadar çile çekilir mi? En güzel zamanlar borç harç derken heba oluyor. Üzücü gerçekten..

düğün salonumuz gelinlik vs en fazla 7 bin tutmuştur inanın düğün parası derken salonu vs kastetmedim biz evi yaptırdgımız için böyle borca girdik evde köpek baglasan durmazdı madem kendi evimiz yaptıralım dedik bu kadar masraflı olacvagını bilemedik

he birde işimi çok seviyorum yani mesleğimi seviyorum başka bi iş yapamam gibime geliyor. bir de iş yerim falan rahat kendi odam var haftasonum var maaşım iyi kıdemim iyi ee ocakta terfi alcaam inşallah aslında işten yana değil sıkıntım sabah uyanmak zor geliyor birde hiç elimize para geçmeyince çok üzülüyorum biraz zamn geçince elimizde kalacak şubat gibi bi kaç taksit bitiyor inşallah

Neyse ki 1 yılmış
Ne uzun vadeler var bi bilsen

Rabbim yardımcın olsun

4 yıl evde oturmuş. 1 senedir de çalışan biri olarak ikisinin de güzel yanları var.
sabahları evden çıkarken gitmek istemiyorum diyorum.
evde otursam aksama kadar sıkılıyorum.
ortası yok bence...

izin alma şansın varsa izin al. biraz evinin tadını çıkar.

Ben de is bulsam da ciksam diyorum. Her gün evde. Sac tepede. Yemek mutfak temizlik. iki ay calismasaniz işinizi özlersiniz. Eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…