Annemde genç bir dilenciye para vermemiş adam ona bağırmış kufur etmiş beddua etmiş millet ne rahat biz aksama kadar çalışalım herkesin kahrını cekelim bunlar ekmek elden su göldenBen de markete girdiğimde sıvıya ve bir şey daha almıştım geçen sene, şuan hatırlamıyorum. Aldığım şeylerin markasını beğenmemişlerdi aklıma geldi bak :/
İşte bu yüzden yardıma ihtiyacı olanlara da yardım edemiyoruz çünkü inanmıyoruzAnnemde genç bir dilenciye para vermemiş adam ona bağırmış kufur etmiş beddua etmiş millet ne rahat biz aksama kadar çalışalım herkesin kahrını cekelim bunlar ekmek elden su gölden
Evet evet öylesi de varBen de markete girdiğimde sıvıya ve bir şey daha almıştım geçen sene, şuan hatırlamıyorum. Aldığım şeylerin markasını beğenmemişlerdi aklıma geldi bak :/
Aldığım şeyler de kötü marka değildi inanın, dumur olmuştumEvet evet öylesi de varhem ne olursa derler hem marka beğenmezler
Catlaksin:):) dakin kokulumÇalıştığım marketin önünde vardı adı Aycan günlük 250 kazanıyordu bide getirip abla say derdidedim ki bu işi bırakıp dilencilige başlayacağım kız bnden çok para alıyor günlük töbest canım hiç üzülme sen almadiysan başkası almıştır
Aynn öyle canım işte bu yüzden ihtiyaç sahiplerine de yardım yapılmıyor insan guvenmiyoAldığım şeyler de kötü marka değildi inanın, dumur olmuştum
Nasıl muhtaçlıksa marka filtresi yapıyorlar:)
Aahaha güzel annem sorma ama çıldırıyorum sayarken parayı bnim günlük 40 TL idi onun ki 250 en düşük 100 düşünCatlaksin:):) dakin kokulum
Bende biliyorm kuzum bende calisti markette gene seninkiler iyi bagzi cocuklar tarti alip sermaye yapip calisiyorlardi:) ben onlara kizmiyorm onlarj bu hale getirenlerin allah bildigi gibi yapsin nen cocuklarimi her dakika kontrol ediyorm millet sabahtan a 101 bim sok allah ne verdiyse kapinisa kadr iyi cesarertAahaha güzel annem sorma ama çıldırıyorum sayarken parayı bnim günlük 40 TL idi onun ki 250 en düşük 100 düşün
bakkal önlerinde de böyle çocuklar var, biri birşey aldımı banada alsana diye müşterilere söylüyorlar..kimi alıyor, kimi almıyor...ben şahsen büyük yada küçük hiç bir dilenciye vermem...o çocukları buna alıştırmak olur....ayrıca ailellerinin haberi var,,,dilenciliği meslek edinmişler...Arkadaşlar günaydın.
Zaten ne zamandır dikkatimi çekiyordu ama dün iyice kötü oldum.
Mutlaka siz lerde rastlıyorsunuz. Marketlerin dışında duran dilenci cocuklardan bahsediyorum.
Dün akşam saat 9 olmuş her yerde olan bir markete gittik. Kapıdan girerken bir çocuk bana abla bisey diyebilir miyim dedi - söyle dedim.
Bez ile mama alabilir misin dedi. Kuzum daha önce sana başka şeyler aldim ama dedim. Sıvıyağ makarna falan istemişti.
Reddettim yani. Ama içime oturdu. Yalniz bir değil beş değil. Bu tip çocuklar her yerde var . Artı olarak bu çocuk sürekli öyle. Çıktık market kapanıyordu zaten. Ordaki çalışan hadi git diyorum git artık dedi. Bu bahsettiğim de 6 yaşında falan bir kız çocuğu . Arabaya binince eşim takip edelim bu çocuk evine mi gidecek dedi baktık. Gitti yarim saat daha sonra kapanan marketin önünde beklemeye başladı.
Bu durumdan çok rahatsizim. Polisi arasam ne yapar acaba ?
Bir kaç kere konuşmaya çalıştım evin nerde falan diye bağırarak gülüyor. Sıkıntılı da galiba. Bu akşam polisi aramayı düşünüyorum ama polis ne yapabilir ?
Öyle artık anlayamıyoruz kim dogru söylüyor kim yalanİşte bu yüzden yardıma ihtiyacı olanlara da yardım edemiyoruz çünkü inanmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?