- 2 Aralık 2011
- 332
- 261
- 73
- 36
kesinlikle katılıyorum annemi düşünüyorumda ayakkabım yırtık diye evli kardeşimi arayacak asla böyle bir şey yapmaz asla....ama işte bu tarz insanlarda var demekki...Cimrilik değil empati kuramamak hiç değil bunun adı HAKSIZLIĞA GELEMEMEK ve ENAYİ YERİNE KOYULMAKTAN NEFRET ETMEK.
Yahu ben hiç anlamadim zaten evladimin uzerinde benden sebep milyarlarca kredi borcu var insan utanir be. Bunun adı evet CİNGENELİK. Evet DUYGU SÖMÜRÜSÜ. yok ayakkabimiz delik de falan.. Diğer ogullari son model telefonla gezecek anasi bot parasini benden isteyecek Allahtan korksunlar azicik
Zamane insanlarında zaten g..ünde donu yok,telefon son model.Bana kızmış olabilirsiniz kaynınıza tavır alabilirsiniz,mecbur değilsiniz Ona bakmaya ama kvnin bot istemesi üzerine yaptığınız yorumdan öyle yazdım.İnşallah kırmamışımdır seni.Benim eşiminde diğer kardeşlerden durumu iyi.Hep diyorlar ki Onun durumu iyi biz yardımcı olsun.Kardeş te olsa çekememezlik oluyor.
Cimrilik değil empati kuramamak hiç değil bunun adı HAKSIZLIĞA GELEMEMEK ve ENAYİ YERİNE KOYULMAKTAN NEFRET ETMEK.
Yahu ben hiç anlamadim zaten evladimin uzerinde benden sebep milyarlarca kredi borcu var insan utanir be. Bunun adı evet CİNGENELİK. Evet DUYGU SÖMÜRÜSÜ. yok ayakkabimiz delik de falan.. Diğer ogullari son model telefonla gezecek anasi bot parasini benden isteyecek Allahtan korksunlar azicik
2 kişi çalıştığınız için ,eve 2 maaş geliyor,durumları iyidir diye düşünmüşlerdir.Keşke durumumuz iyi olsa. Yok ki. Ben evlendiğimizden beri bekarlıktan getirdiğim kıyafetlerimi giyiyorum. Eşime de söylemiyorum ki alamayınca gücenmesin diye. Sorun bizde de olmaması ve bunu bilmeleri. Düğün yapmak çok zor iş çünkü. Ve hayır kırılmadım. .
Hayır hayır. Daha iki üç hafta önce ''abi bana birkaç bin lira kredi çek, ben bi zor durumumu toparlayayım'' diyen adam gidip kendine son model bi telefon aldı. . Önce o düşünemiyor anne babasını yani. Her şey benim eşime bakıyor gibi. Ve eminim bizi yokluyorlar şu anda. .
kesinlikle katılıyorum annemi düşünüyorumda ayakkabım yırtık diye evli kardeşimi arayacak asla böyle bir şey yapmaz asla....ama işte bu tarz insanlarda var demekki...
Sonunda biri beni anladı. Teşekkür ederim. .
2 kişi çalıştığınız için ,eve 2 maaş geliyor,durumları iyidir diye düşünmüşlerdir.
Sanki farklı konuda yazışmıştık
Farklıydı kültürleriniz ve eşim ailesi gibi değil filan diyordun
Bizde çok yenisin inşallah hep böyle gider demiştik sanırım bikaç kişi, hatırlayamadım gerisini
Şu ah ah 15 tatil geldi ama oğlum gelmedi kısmına takılmadım, normaldir
Her hafta görüşünce bile kimisi diyo bunu, oğulları 5 yaşında çocukta isteyince annesine gidemiyomuş gibi : )
Ama para pul mevzularıda aile yapısına bağlı
Ben çok ufak miktar isteğe bağlı sigorta ödüyordum, son iki yıl kalmışken evlendim. Annem dedi ki biz kendimiz öderiz, artık kendi yuvan var.
Anlatabildim mi ? Onlarda oğlan bizim okuttuk ettik tabi bize bakacak kafası var, 100 yıl geçse değişmez. Eşinde öyle büyümüş ve 'bot delik' demek iyi bir vicdan yaptırır adam su çekiyo karda kışta hani boru mu ? Yardım etmek ister, sen bir iki laf sokuşturunca da ilerde daha çok çatışmanıza sebep olacak maalesef. 100 bin küsür krediye anlam veremedim hem çok miktar hemde üstüne hala istemek bencilce bence..
Ayrıca belki beni yadirgayacak olanlar olabilir ama bu sadece eş ailesi değil.. Yani biri emrivaki ile bişey isteyince ben çok itici buluyorum. İsterim ki ben anlayayim ihtiyacini hissettirmeden karsilayayim. Ama hep bana hep bana olunca insanın sartelleri atıyor
resmen kullanıyorlar...eşin düzgünce herkesin ayrı evi ve masrafı var kimse beni şahsi istekleri için aramasın demeli..
Ben kadınların çalışmasından yanayımEvet doğru hatırladınız. Benim zoruma giden şu an bu borçla çocuk yapmak bile bize hayal. Onlar çocuklarını evlerinde güle oynaya kendileri büyüttüler. Eş çalışmıyor. Bense ilerde çocuğum olduğunda kendi çocuğuma bakamayacağım bile. .
Haklısınız. .
anladım.. ama ana baba ne yapacaksın?? elinden yettiğince yardımcı olsun.. o da onun ayıbı olsun.. dediğim gibi ama kredi falan çekmeyin.. zaten ona bulaşan çıkamıyor işin içinden..
Eşinde saf mı nedir
Azcık annesinden taktik kapsın
Ah ah anne sorma ben tek çalışıyorum eşim daha yeni işe girecek bi dünya da düğün ve eşya borcu duruyo, zaten 100 krediyi de biliyosunuz desin
Siz yine iyisiniz, kardeşim babam çalışıyo ev kendinizin kredi yok kira yok sizde desin ( ev onların mı bilmiyorum gerçi ama 100 bin kredi eve gitmiştir herhalde başka ne için çekilir bu kadar rakam ? )
Eşinin kredi çekesi varsa bu kez size ev alınBingoo !! Ev. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?