şaşırdım bu yorumunuzaSendki sorun kv değil bence,biraz cimrilik var galiba sizde.
ne demek cimrilik var sende oh ben calisayim kv ve kardesi yesin isim yoktu.birde dugunde tek kurus masraf etmemisler. enayiliktur bunlara para vermek kusurs dahi vermem. telefonmus calis al bana neSendki sorun kv değil bence,biraz cimrilik var galiba sizde.
verme kusura bakma enayilk sizde ne veriyorsun?? ben olsam birdaha para duymucam derdim esime kurus verirsen ben yokum bitti. sizde ailesiniz borcunuz var yarin obur gun cocugun olcak neyle? hersey masrafYa arkadaşlar cimrilik demiş de, diğer oğlu benim yıllardır alamadığım telefonu alıyorsa, ben çalışmaya mecbur kalıyorsam, adam anne babası zordayken gidip kendine 2,500 tl lik telefonu bi günde alıyorsa ve bu benim zoruma gidiyorsa bunun adı cimrilik mi???
obdan haric ya ödemedi ac olur acikta olur yardim ediler ama telefon lüks ihtiyac. benim esin bunu yapsa kapi orda derdim okadarbu kadar borcun altındayken kredi çekemez ki eşin..
sonuçta memur maaşı belli yani. 100 bin kredisi olan adama hangi banka kredi verir??
elbette aileye destek olunmalı .. ama telefon önemli bir ihtiyaç değilmiş. eşin saçmalamış resmen. onun yerine ailesine bot ayakkabı alabilirdi..
bir de b kredi günah gerçekten.. başkaları için bu vebale girmeye gerek yok.
eşinle oturup enine boyuna konuşacaksın. hayati ve gerçekten ihtiyaç olan şeyler dışında kendimizi sıkıntıya sokmak yok, kredi çekmek asla yok diyeceksin..
ümreye gidecekse bana ne bundan kurus verme herkes enayi ariyorValla bizdede var onlardan banka hesaplarında para var kv kolunda Burma bilezikleri var eşim den umreye gitcez diye para istiyorlar 2 çocuğumuz var yok diyoruz vardır diyolar ama sen ne durumdasin die hal hatır bile sormak yok bende anlamıyorum insanları
100 binlik nasil bir dugundur bu ayol
Diğer gelin kv ile yaşıyor onu düşün.
daha da istiyorlaar cok ayıp böyleleri yuzunden cok yuva yıkılıyor Allah o insanları bildiği gibi yapsın.konu sahibi hiç taviz vermesin yapacaklarını zaten yapmışlarYok o düğün borcu değil, ailesinin ev borcu. .
şaşırdım bu yorumunuza
bunun neresi cimrilik ?
üstlerinde 100 bin tl kredi borcu olan adama daha '' benim için kredi çek'' diyebiliyorlarmış , insan utanır ben sürünsem yine diyemem 100 bin lira borcu olan adama
kaynana arayıp ayakkabım delik bilmem ne diye konuşunca hemen gidip ayakkabı almadıkları için mi cimriler
bu şekilde hiç inandırıcı değiller ya
bimde a 101 de bile ayakkabı satılıyor 10 tl ye insan bunu arayıp da demez ayakkabı alamayacak kadar düştüklerini sanmıyorum hiç
Bn gereken açıklamamı konu sahibine yaptım.Kayınlarına yardım yapmaya mecbur olmadığını hak verdiğimi,bot meselesi yüzünden böyle yazdığımı yazdımne demek cimrilik var sende oh ben calisayim kv ve kardesi yesin isim yoktu.birde dugunde tek kurus masraf etmemisler. enayiliktur bunlara para vermek kusurs dahi vermem. telefonmus calis al bana ne
kaynana ile yaşamak kader değil bir seçimdirDiğer gelin kv ile yaşıyor onu düşün.
ne rahatı ya bır özel hayatın yok en basit cınselık bıle sıkıntı banyo sıkıntı. param olmasın huzurum olsun. bu beraber yaşıyanlarda akıl yok. 1 oda esyasız kalırım yıne cekmemkaynana ile yaşamak kader değil bir seçimdir
kimseyi beraber yaşamak için gırtlağını sıkmıyorlar
ben de beraber oturdum bi süre mecbur kalmıştık ayrı eve cıktık bi sekılde hıc bıseyımız yoktu bizim de
ama cıkacagım ben bu evden dedım ve cıktık
şimdi kendi evimizi bile aldık
çıktıgımızda ınanınki sadece yatagımız vardı bır de bı cekyat vardı başka bişe yoktu
diğer gelin beraber yaşıyor dıye fedakarlık değil valla
hatta beraber yaşayan manevi olarak belki ekside ama maddi olarak rahat bile ediyor acıkcası
sende verme... ne dıye yardım edıyorsun nasıl alıltırırsan oyle devam ederben seni anlıyorum
eşim çalışmıyor şu an
çalışmazken kardeşi falan arayıp abi kömür alamıyorum bi 50 tl atabilir misin bana diyor.
bilgisayarlarını cep telefonlarını da biz verdik. ama hala eşimin çalışmadığını ve çalışanın ben olduğumu bilerek para istiyor benim aklım almıyor.
eşim şimdi memur olarak atandı.
işe başladığında eminim ki daha çok isteyecekler.
eltim de evde oturur çalışmaz ama para bekler, sen haklısın artık acil durumlar dışında yardım etmek zorunda değilsiniz.
ziyarete giderken eliniz kolunuz dolu gidersiniz, bayramda yeğenleriniz falan varsa onlara maddi yardım olsun diye harçlık verirsiniz.
ama 100.000 kredi varken daha neyin parasını istiyorlar.
el insaf.
Kimsenin içi bilinmez belki kayınınız öyle istiyordur. Kaldı ki manevi yönden rahat olmak çok daha önemli bence.kaynana ile yaşamak kader değil bir seçimdir
kimseyi beraber yaşamak için gırtlağını sıkmıyorlar
ben de beraber oturdum bi süre mecbur kalmıştık ayrı eve cıktık bi sekılde hıc bıseyımız yoktu bizim de
ama cıkacagım ben bu evden dedım ve cıktık
şimdi kendi evimizi bile aldık
çıktıgımızda ınanınki sadece yatagımız vardı bır de bı cekyat vardı başka bişe yoktu
diğer gelin beraber yaşıyor dıye fedakarlık değil valla
hatta beraber yaşayan manevi olarak belki ekside ama maddi olarak rahat bile ediyor acıkcası
ben de çekmedim zaten , çektim gittim ...ne rahatı ya bır özel hayatın yok en basit cınselık bıle sıkıntı banyo sıkıntı. param olmasın huzurum olsun. bu beraber yaşıyanlarda akıl yok. 1 oda esyasız kalırım yıne cekmem
sende verme... ne dıye yardım edıyorsun nasıl alıltırırsan oyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?