sabah uyandığında yanında başkası varmış

Bu olayı daha sonra hatırlayıp sinirlenmiceksen ve tekrar tekrar ortaya atmıcaksan barış. yoksa çok zor, hiç barışma.

Allah kimseyi sabah uyandığında yanında kim olduğunu hatırlayamayacak durumlara düşürmesin üzüldüm .
Bu ilişkinin sürdürülebilir bir yanı kalmamış bana göre .

adam besbelli biliyor terketmeyecegini blof yaptigini sadece bunu kullanip alem yapmis.

genelevde ne isi var?

sen bunla bir de korumasiz iliskiye giriyorsyn.
bence bir test yaptir aids falan olmasin.

ay o nerden çıktı? öyle bir şey mi varmış?

aidsi var hepatiti var sifilizi var

sonra bu virüsler nasıl böyle yayılıyor diyoruz evlerden ırak

Ti ye alıyorlar princesss.. Bunlari yapan bir adama ne yapim diye hala sorabildigi için..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy canım forumda bayadır dolanamadım eskiden çok girerdim de.
inan tiye aldıklarını anlamadım, "napıyo bu kadınlar" diye düşündüm içimden:)))

şaka gibi gerçekten ya.

İnsan gerçekten yapmak ve söylemek istediklerini sarhoşken yapar söylermiş yani zaten geneleve gidesi varmış içki bahane ayrıca 2 haftada 1 adamı ne terk ediyorsun nasıl bir ilişki bu ya

Ben bi kısmı anlayamadım hatta bi kere daha okudum benmi yanlış anladım diye 'geneleve gitmiş' yani öyle bir söylemişsin ki sanki tekrar tekele gidip yine içmiş der gibi. yani asıl sorun sevgiliniz sarhoşken sızmışken eski kız arkadaşının yanına girip uyumasımı. Geneleve gitmiş öylesine geçmiş arada ama sevgili yanına girip uyumuş diye baya sorun etmişsin ama asıl sorun sızmışken yanına girip uyumasından önce başlamış geneleve gitmesi. ayrıca bu dürüstlük değil rahatlık yarın siz evlenseniz gelip size ben yalansız istiyorum karıcım dün seni aldattım der bunun adı yalansız ilişki değil yaptıklarından utanması çekinmesi ve kendi aklına bile getirememiş olması gerekirken baya rahat bence devam etmeyin tabi ki hayat sizin hayatınız bir yazıyla bunun kararını vermemelisiniz ama sevgi bi şeyi çözmez yazık olur emeklerinize.

dipnot: sürekli ayrılmak istemeniz karşı tarafı yorar evet ama geneleve gitmesini gerektirmez o farklı şekilde çözülmeye uğraşılır. Belkide içinizde bi yerde ayrılmalardan sonra size ağlayıp sızlanması sizi mutlu ediyordur nedenlerinizi sorgulayın

Anca bukadar belli olur yalan oldugu. tek dicegim bu günah almak istemem ama olmicak seyleri sanada güvenilir biri gibi kendini tanitmak cok büyük bir rol oynamis ve külliyen yalan !.

Öteki konundan alıntı sevgilinle çocuk yapmayamı çalışıyorsu e bukadar birlikte oluyorsun çocuk genede geneleve ihtiyaçmı duyuyor hey maşallah

Bence konuların da pek doğru değil gibi

Son düzenleme:
Bence konu ve konu sahibi kendiisi yalan biri isletmeye zaman harcamak icin gelmis belliki .

Hikaye anlatmş.resmen.bi baktm kz yanımda ?öylemi olmuş:))
Bunlar beraber olmuşlar.sende artik daha sonra bşkalrndan duyma diye gelmş anlatmş olayı kendi lehinde

vohoo ho ho diye tepki verdim yani ayıptır söylemesi :))))

~

şey, konu sahibesi arkadaşım. geneleve gitmek nedir?

yani bunu o kadar normal yazmışsınız ki ben şaştım kaldım. eski kız arkadaşıyla beraber olsaydı sanki daha iyiydi.

yemek yemiş, içmiş, geneleve gitmiş, eve gitmiş, yatmış, kız gelmiş, sabah kalkmış kız yanında.

bunları da size anlatmış. vah vah, bunlar dürüstüm ben demek için anlatılmış resmen.

bence yollarınızı ayırın. çünkü siz her sorunda ayrılacağınız, sonra peşinizde koşacak birini istiyorsunuz. malesef bu çok yaygın artık.

sevgiler, güzel kararlar alabilmeniz dileğiyle

sende yedin öylemi :) ALLAHIM ŞU MÜBAREK GÜNLERDE ŞU GENÇLİĞİN HALİNE BAK ALKOL GENELEV YAZIK BOŞVER BENCE SALIVER GİTSİN DEĞMEZ...

Bence geneleve falan gitmedi. Aslında o eski kız arkadaşıyla yattı. Ve bunu da sana söylemeye çekiniyor korkuyor ve büyük tepkiler vermenden korkmuş ( haklı olarak çünkü yaptığı iğrenç birsey ) . Ama gene de vicdanı rahat etmemiş ve belkide seni kaybetmek istemiyor ve sana geneleve gittim diye bir yalan söylemiş. Yaptığı pisligi birazda olsa hafifletip sana söylemeye çalışmış gibi geldi bna. Yinede bilemem ben kimsenin gunahını almak istemem. Düşüncem budur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hızlı yaşa genç öl lafına kendinizi adamış gibisiniz.

Kendine nasıl yakıştırıyosun bu kadar çarpık bi'ilişkiyi. Bi'de konu açmışsın çok heyecanlıyım hamile miyim diye pes dedim.

Adam genelevin yolunu deli gibi sarhoşken bile bulabiliyo hay maşallah

Yok eskisi yanına gelmiş yatmış da bilmem neymiş de, noldu durduk yere 1500 kere ayrılan sen niye düşünür oldun??

İkinizin de ilişkinize saygısı yok gibi geldi bana.
Sevgilinizle alakalı bir olayı yüzlerce insana anlatırken "bana köpek oldu" demek hiç de aşk kokan bir davranış değil.
Gerçekten seven insan sevdiğinin ayıbını örter. Sorunu varsa bile kendi arasında çözmeye çalışır ve sevdiğine laf ettirmez; ama siz sevdiğinize kendiniz laf ediyorsunuz -hem de bilmem kaç yüz insana karşı. Bu hiç hoş değil.

Sevgilinizin yaptığı şeyler hazmedilmesi kolay şeyler değil.
Gerçekten dürüst olduğu için mi size bunları anlattığını yoksa o gece yapmış olduğu daha büyük çirkinlikler vardı da vicdanını rahatlatmak ve masum bir tablo oluşturmak için çarpıtıp çarpıtmadığını sorgulamak lazım.

Kendi adıma, bu yapılanı ömrüm boyunca sindiremezdim herhalde. Kabullenmesi kolay şeyler değil sonuçta. Bırakın düşünüp değerlendirmeyi, duygularım nefrete bile dönüşebilirdi belki.

Bir de,
Bizler burada sadece kendimizi sizin yerinize koyarak fikirlerimizi söylüyoruz. Burada verilen cevaplara göre çizmeyin yolunuzu.
Herkesin düşünce yapısı ve sınırları farklı sonuçta.
Kendinizi, karşınızdakini ve ilişkinizi siz daha iyi tanıyorsunuz.

Peşinden pişmanlığı getirmeyeceğini düşündüğünüz şekilde karar verin.

daha önce evine bi kız getirmemiş. şehir dışına gider gitmez tasmasından kurtulmuş gibi sapıtmış.
(örneklemeyi köpek oluyor dediğin için yapıyorum, yoksa hayvanları çok severim)
sen de 2 aylık ilişkide 4+1 kıskandığın için terkettiğin, sana köpek olmuş sevgiliyi , ihanet etti napıyım diye soruyorsun,
terketme tencere kapak olmuşsunuz.

Son düzenleme:
Hala sevgilim diye bahsediyorsunuz arada sevgi varsa neden genwl eve gitsin bu ne basitliktir o zaman her içen sevgilidinden ayrilan buralara gitsin birde bunu anlatsin.
Eski sevgilisinin yaninda uyanmasida ayri bir ilgiç grldi ve inandırıcı değil. Birde genel eve gidiyor nasil ordanda sarhis sarhoş basja eve gidiyor ve ne yaşandığını dahi biomiyo saçma inanma arkadaşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…