Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pet şişelere sıvı, bakliyat... mesela pirinç doldurup yapabilirsiniza.s.merhaba arkadaşlar
bana bu 8 dk çok cazip geldi,,yarın hemen başlıyorum inş. bende hemen etkisini görürümm,,
yanlız bir sorum var bende bu dambıl denen aletten yok onun yerine ne kullanıyorsunuz yada o olmassa bu 8 dk işi yaşmıı ,,hayaller suyamı düştüü ,,yardım edin arkadaşlarr
Pet şişelere sıvı, bakliyat... mesela pirinç doldurup yapabilirsiniza.s.
teşekkürler canımma.s.,,peki kilosu önemlimi ağırlığı ne kadar olmalı bir şişeninn
1 kilo mu hafifmiş yaayerimseniben
canım peki sen ne kadardır yapıyorsun?? sonuç nedir??
arkafdaşlar ağırlık olarak ideal nedir? 160 cm 57 kg yum.2 kg lık dambıllarım var çok mu ağır olur sizce?
Papaty'cim 1.5 kg luk ağırlıklar bana hafif geldi.. Egzersizlerin açıklama bölümüne dikkat ettiysen 12 adet * 4 set yapılıyor ve her gün 2 ayrı egzersiz var. Şöyle bir not düşülmüş. Eğer 12 adeti kolay yapıyorsanız ağırlığınız hafif kalmıştır. 1.5 kg luk dambıllarla henüz zorlanmaya hafiften başlamıştım ki 12 oldu)
O yüzden yarın daha yüksek bir şey almayı düşünmekle beraber, ne alacağım konusunda net bir fikre sahip olamadım.
Sen öncelikle 1.5 lt.lik pet şişeleri doldurup, bir deneme yap. Hepimizin tepkisi farklı olacaktır diye düşünüyorum. Alacağın sonuca göre de belirlersin ne alacağını.. a.s.
hareketleri biri anlatabilir mi lütfeenn![]()
hareketlerın lınkı acılmıyor