Sabahları 8 Dakikanızı Ayırarak İdeal Kilonuza Kavuşun!

İnşallah didscim.. Bu hafta yeni spor programıma başlıyorum. Bir ay sonra mezurayı çıkartırım yeniden yerimseniben
Teşekkür ederim Şeniz a.s.

merhaba arkadaşlar
bana bu 8 dk çok cazip geldi,,yarın hemen başlıyorum inş. bende hemen etkisini görürümm,,
yanlız bir sorum var bende bu dambıl denen aletten yok onun yerine ne kullanıyorsunuz yada o olmassa bu 8 dk işi yaşmıı ,,hayaller suyamı düştüü ,,yardım edin arkadaşlarr

merhaba arkadaşlar
bana bu 8 dk çok cazip geldi,,yarın hemen başlıyorum inş. bende hemen etkisini görürümm,,
yanlız bir sorum var bende bu dambıl denen aletten yok onun yerine ne kullanıyorsunuz yada o olmassa bu 8 dk işi yaşmıı ,,hayaller suyamı düştüü ,,yardım edin arkadaşlarr
Pet şişelere sıvı, bakliyat... mesela pirinç doldurup yapabilirsiniza.s.

1 kilo mu hafifmiş yaayerimseniben
canım peki sen ne kadardır yapıyorsun?? sonuç nedir??

1 kilo mu hafifmiş yaayerimseniben
canım peki sen ne kadardır yapıyorsun?? sonuç nedir??

Bu soru beni çok yaralad:çok üzgünüm:ı, bir yıl önce diyete yeni başladığım ve düzenli kilo verdiğim zaanlarda yapıyordum dambıl ile ama bıraktım cevap vermek isterdim yani şu kadar zamandır yapıyorum şu sonuca ulaştım diyebilseydim keşke:çok üzgünüm: ama burayı takip ede ede başlayacağım galibadelikafadulden

selamlar ben sızden bıey ısteyecegım bu egzersız programını bana ozetle yazarmısınız yanı mantıgıma
cok yattı ama ben mı cozemedım olayı onu anlamadım yardım edersenız sevınırım sevgıler

arkafdaşlar ağırlık olarak ideal nedir? 160 cm 57 kg yum.2 kg lık dambıllarım var çok mu ağır olur sizce?

Hayır çok ağır olmazlar, ama siz kendiniz bir kez denemeli ve ölçmelisiniz sanırım, yorulursanız bu ilk dakikalardan itibaren belli edecektir kendini.. Diye düşündüm ...:)

arkafdaşlar ağırlık olarak ideal nedir? 160 cm 57 kg yum.2 kg lık dambıllarım var çok mu ağır olur sizce?

Canım merhaba.. Ben 1844 senesinde şöyle bir cevap vermiştim konuya:

Papaty'cim 1.5 kg luk ağırlıklar bana hafif geldi.. Egzersizlerin açıklama bölümüne dikkat ettiysen 12 adet * 4 set yapılıyor ve her gün 2 ayrı egzersiz var. Şöyle bir not düşülmüş. Eğer 12 adeti kolay yapıyorsanız ağırlığınız hafif kalmıştır. 1.5 kg luk dambıllarla henüz zorlanmaya hafiften başlamıştım ki 12 oldu :o)
O yüzden yarın daha yüksek bir şey almayı düşünmekle beraber, ne alacağım konusunda net bir fikre sahip olamadım.
Sen öncelikle 1.5 lt.lik pet şişeleri doldurup, bir deneme yap. Hepimizin tepkisi farklı olacaktır diye düşünüyorum. Alacağın sonuca göre de belirlersin ne alacağını.. a.s.

Belki işine yarar.. yerimseniben

ay bu başlık dikkatimi çekti okuyyım dedim malesef vaktim yok sadece göz geçirdim
8 dk da olması zamanın kısıtlı olan ben gibileri çini ideal
kaptanım canım kallisim
senin tatlı belan olarak beni en kısa sürede başından atmak istiyosan bana takımımızda azıcık özet geçermisin
recaa ediyorum canımmm

demek dambıl yapıyosun ve bizden sakladın haaa
alaçağın olsunn kaptancımmmm

ya ne kaybedilebilir ki ..mutlaka yapıcam yarın sabahtan itibaren..hatta haftada 3 günde plates düşünüyorum...diğer günlerde de en azından yarım saat yürüsem 1 ayda baya fark ederim heralde...konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim...ben niye daha önce görmemişim ki:))))))))))

bu 8 dakika ile ideal kilo olayi benim cok aklima yatti. ama akla yatmasiyla kilo veremedim henuz haliyle :) yani duzenli bi sekilde ve sabırla bıkmadan usanmadan devam etmek lazım bunlara. umarım bu sabrı gosterebilirim. gun icerisinde eksik etmemeye calisarak ben de yapmaya baslayacagim deyip kurdeleyi kesiyorum. yapan arkadaslara da kolay gelsin :)

arkadaşlar bu 8 dk egzersizler hangi hareketler acaba.ben göremedim yardımcı olursanız sevinirim.tşk...

Back
X