Sabahları 8 Dakikanızı Ayırarak İdeal Kilonuza Kavuşun!

bende dambıııııl aldım yaşasın :emir_bebek: artık sabahları olmasada akşamları yapabileceğim umarım şu kollarım biraz toparlar kendini :hooray:
benim dambıllar 3 er kg lık çokmu ağır yorarmı beni kafamçokkarıştı
eşim bir kaç hareket gösterdi şimdilik onlarla başlıyacağım çalışmaya.a.s.
:enbuyukkk:

selam canım,
Bilmiyorum,hareketleri yaparken nasıl hissettin ama,3 kg bana fazla gibi geldiCADIARZU
Eşinin gösterdiği hareketleri de bi ara spor bölümünde paylaşırsın artıkyerimseniben
sevgilera.s.

bende dambıııııl aldım yaşasın :emir_bebek: artık sabahları olmasada akşamları yapabileceğim umarım şu kollarım biraz toparlar kendini :hooray:
benim dambıllar 3 er kg lık çokmu ağır yorarmı beni kafamçokkarıştı
eşim bir kaç hareket gösterdi şimdilik onlarla başlıyacağım çalışmaya.a.s.
:enbuyukkk:

Hayırlı olsun güzelim, güle güle kullana.s.. Benim civcimlerim de geldi geçtiğimiz hafta içinde :dance:. Ben aylık periyodik işkencem sebebiyle henüz kullanma fırsatı bulamadım tabi :çok üzgünüm:. Bu haftasonu başlamayı düşünüyordum ancak 5-6 gündür ayak bileğim sakat. Durduk yere başladı, ne olduğunu bilmiyorum. Ancak hala geçmedi. Bugün 8 dakikaya başlamayı deneyeceğim bakalım. Umarım sorun çıkmaztatlicadiarzu.

Egemcim senin bu 3 kg biraz fazla gibi geldi bana. Gerçi kişiden kişiye değişir ama. Sonra kolların çok kaslı olmasın. Bak Püsküüt 1,5 kiloyla 2-3 haftada pazularım çıktı diyordu. 8 dakikayı denersen anlarsın zaten ağır gelip gelmediğini. Hareketleri yaparken 12'ye ulaşmakta zorlanıyorsan ağır demektir yerimseniben.

Püsküütçüm nerdesin? Sana sonuçları soracaktım, bir bakayım önce dedim ne kadar kilo vermiş Püsküütüm bu hafta. Bir baktım ki salı gününden beri girmemişsin siteye. Cuma yarışması sonuçları da yok tabi doğal olarak. Bir sorun yoktur umarım, yoğunluktan falan girememişsindir a.s.a.s..

Neyse ben sorayım yine de, sen gelince yanıtlarsın nasılsayerimseniben.

Senin 8 dakika ile 1 ay doldu, sonuçlar nasıl? 3. hafta yazmıştın ama, 1 hafta bir haftadır. Merak ettim bensırnaşık şey.

Neyse, bu arada benim dambıllar geldiğine göre ben de artık temiz bir sayfa açıyorum. Bundan 1 ay sonra (Pazartesiden 1 ay sonra tabisırnaşık şey) ben de sonuçlarımı yazacağım :dance:

Hayırlı olsun güzelim, güle güle kullana.s.. Benim civcimlerim de geldi geçtiğimiz hafta içinde :dance:. Ben aylık periyodik işkencem sebebiyle henüz kullanma fırsatı bulamadım tabi :çok üzgünüm:. Bu haftasonu başlamayı düşünüyordum ancak 5-6 gündür ayak bileğim sakat. Durduk yere başladı, ne olduğunu bilmiyorum. Ancak hala geçmedi. Bugün 8 dakikaya başlamayı deneyeceğim bakalım. Umarım sorun çıkmaztatlicadiarzu.

Egemcim senin bu 3 kg biraz fazla gibi geldi bana. Gerçi kişiden kişiye değişir ama. Sonra kolların çok kaslı olmasın. Bak Püsküüt 1,5 kiloyla 2-3 haftada pazularım çıktı diyordu. 8 dakikayı denersen anlarsın zaten ağır gelip gelmediğini. Hareketleri yaparken 12'ye ulaşmakta zorlanıyorsan ağır demektir yerimseniben.

valla olabilir kumraladacım.eşim 1 kg lıklara pek bir küçümseyerek bakınca yiğit kadın oluvedim birden a bu 3 kg lıllar la yaparaım ben diye sırnaşık şey

artık bende senin gibi yeni bir sayfa açarak başlıycam ama sabahları değilde akşamları 8 dakika olurmu be bacım :Roflol:
sabahları çok zor ya jeyyar oğlum emiş yapıyor işe zor yetişiyorum ben :utangac:
benimki akşamları 8 dakika olurmu :a015:
gelişmeleri haber vericem bende

4-5 kilo 1 beden diye biliom ben de.

E yaşasın o zaman sonuca ulaştık demektir..
Çünkü ben de bedenler arasındaki farkın 2 cm. olduğunu biliyom
:sm_cool:

Demek kii.. bilimsel açıklamamızı yapıyoruz, elimi tut kitty çok heyecan yaptım şimdi.

5 kilo verince, 2 cm daralıyoruz. Ve elbiselerimizi terziye götürüyoruz. Diyoruz ki.. "bir bedeb küçültün lütfen" sırnaşık şey

Püsküütçüm nerdesin? Sana sonuçları soracaktım, bir bakayım önce dedim ne kadar kilo vermiş Püsküütüm bu hafta. Bir baktım ki salı gününden beri girmemişsin siteye. Cuma yarışması sonuçları da yok tabi doğal olarak. Bir sorun yoktur umarım, yoğunluktan falan girememişsindir a.s.a.s..

Neyse ben sorayım yine de, sen gelince yanıtlarsın nasılsayerimseniben.

Senin 8 dakika ile 1 ay doldu, sonuçlar nasıl? 3. hafta yazmıştın ama, 1 hafta bir haftadır. Merak ettim bensırnaşık şey.

Neyse, bu arada benim dambıllar geldiğine göre ben de artık temiz bir sayfa açıyorum. Bundan 1 ay sonra (Pazartesiden 1 ay sonra tabisırnaşık şey) ben de sonuçlarımı yazacağım :dance:

Kumraladamm, mavi tunan kocaman öpüyo seni Şeniz
Gerçi emelim cevap vermiş ama geçen hafta Salı gecesi İstanbula gittim canım.. Aslında gece gidiyorum diye, nasıl olsa gündüz siteye girer ve Cuma Yarışması dışındaki arkadaşlarıma da hoşça kal demeye vakit bulurum diye düşünüyordum.. Son günlerde sıklıkla yaptığım gibi planlarım yolunda gitmedi.. O gün değil siteye girmek, popomu bi yere oturtamadım dersem çok güzel açıklamış olurum..
Soruna cevap vericem az sonra.. Gideyim de mezuramı alayım, şöyle bi soyunayım, ölçümü alayım.. Bakalım hemencecik bi değişme oldu mu? Çok sanmıyorum, çünkü İstanbulda olduğum sürece "8 dakika" yı değil "8 salise" yi bile yapamadım :teytey: Ancaaa gezdimmmm :o))

Bilgiler derli toplu olsun diye tarihleriyle birlikte veriyorum kumraladam..
En son 17 Eylül de ölçülerimi almışım. Bugün 12 Ekim. İlk ölçüler 17 eylüle ait..

Bel : 70 / 69
Göbek : 80 / 79
Basen : 101 / 99

Hatırladın mı bir önceki ölçümde basende işe yaramadığını söylemiştim. Şimdi paldır küldür bir ay bile dolmadan basen 2 cm birden gitmiş. İki tane yeni hareket eklemiştim. İşe yaramış.. Da şimdi sorarsın sen bana ben de kara kara düşünürüm nasıl açıklayacam diye.. Dur biraz düşüneyim.. Toparlarım sanırım, biri kolay da, birini anlatması zor gibi geliyo..
Yeşil çayımı yapayım, bisikletimi ekranın karşısına çekeyim o zamana kadar aklıma da gelir nasıl yazacağım. yerimseniben

Birincisi : popoyu duvara vurma hareketi.. Sağa sön vur, sola dön vur, tam ortala yine vur.. 300 kere sağ, 300 kere sol, 400 kere orta diye başladım sonra sıkıldım. Saatin kronometresini 2 dakikaya ayarlayarak yapıyorum şimdi. Yani 2 dk * 3 taraf = toplam 6 dakika oluyor.
İkincisi : Eller belde. Ayaklar omuz genişliğinden birazcıcık daha açık. Sağ dizini bükerek, sağ tarafa doğru eğil. Bunu yaparken hissedeceğin şey sol basen bölgesinin sıkışması.. eğilebildiğin kadar eğil. 4-5 saniye bekle. Sonra sol tarafa.. hareketi yavaş bir şekilde toplam 100 ( 50 * 2 taraf) kere yap.

Umarım anlatabildim.. a.s.

Ben de diyorum mesajı yeni yazdım neden 3. sayfaya gitmiş..
Meğerse sıkı bir bayram kutlaması taarruzuna uğramışız :o)

Bir süre girmeyeyim siteye, bakalım merak eden/özleyen olacak mı dedim tatlicadiarzu

Aslında öyle diil tabi, girme imkanım olsa durabilir miydim hiç. Bayramda ailemin yanına bir gittim, ondan sonra da işlerin arasında kayboldum. Bu bayram tatili bana pahalıya mal oldu. Dönüşte işler çok yoğundu. Bir de işim seyahat gerektiriyor kimi zaman. Bayramdan sonra seyahatler de yoğunlaştı. Kendimi işte ve yollarda kaybettim anlayacağınızkafamçokkarıştı.

Bu yoğunluğun kilo serüvenime bir faydası olsaydı bari. Bir de üstüne 1 kilo aldım. Bayramda ev dopingi, sonrasında da sürekli otur (ya bilgisayar başında ya da arabada).

Püsküütçüm beni vuracak şimdi ama, 8 dakika da hayal oldu bu arada:utangac:. Halbuki yeni dambıllarımla oynamak için nasıl da hevesliydim:emir_bebek:

Ben yine seyahate çıkıyorum kızlar, kısaca bir uğrayayım dedim. Fırsat bulursam hem siteye hem de 8 dakikaya başlayacağım tekrar yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi : popoyu duvara vurma hareketi.. Sağa sön vur, sola dön vur, tam ortala yine vur.. 300 kere sağ, 300 kere sol, 400 kere orta diye başladım sonra sıkıldım. Saatin kronometresini 2 dakikaya ayarlayarak yapıyorum şimdi. Yani 2 dk * 3 taraf = toplam 6 dakika oluyor.
İkincisi : Eller belde. Ayaklar omuz genişliğinden birazcıcık daha açık. Sağ dizini bükerek, sağ tarafa doğru eğil. Bunu yaparken hissedeceğin şey sol basen bölgesinin sıkışması.. eğilebildiğin kadar eğil. 4-5 saniye bekle. Sonra sol tarafa.. hareketi yavaş bir şekilde toplam 100 ( 50 * 2 taraf) kere yap.

Umarım anlatabildim.. a.s.

püsküütüm senin ölçülerdeki değişimi okuyunca yine heveslendim bunu yapmaya.. bide bu vurma işini ben göbeğimi vursam olur dimi duvara :utangac: en şikayet ettiğim yer orası belkim incelir :utangac:

yapıcam yapıcam yapıcam 8 dakikayı a.s

Ben yine seyahate çıkıyorum kızlar, kısaca bir uğrayayım dedim. Fırsat bulursam hem siteye hem de 8 dakikaya başlayacağım tekrar yerimseniben
Yok yok seni vurmam ben Şeniz
Bunca yoğunlukta 8 dakika mı yapılırmış.. Ama ev dışındayken hiç değilse kalkar kalkmaz 50 mekik çekerek güne başla.. Kondisyondan düşme yani.. Nasıl olsa tempon oturur yine, önemli değil.. a.s. Kolay gelsin canım.

püsküütüm senin ölçülerdeki değişimi okuyunca yine heveslendim bunu yapmaya.. bide bu vurma işini ben göbeğimi vursam olur dimi duvara :utangac: en şikayet ettiğim yer orası belkim incelir :utangac:
yapıcam yapıcam yapıcam 8 dakikayı a.s
Aybaşında bir daha alayım ölçülerimi.. Değişiklik olmaya devam ediyosa, 8 dakikaya devam..
Sen, tanıdığım en fazla mekik çeken insansın pamuğum.. Bence göbeğine takıyorsun gibi geliyor.. O kadar mekiğe göbek mi kalır insanda.. Ya da bir ihtimal yatmadan önce löplemeye devam ediyosun çaktırmadan (kendine bile) yerimseniben

Sevgili Püsküüt Ben De Başladim 8 Dakika Olayina 3. Günüm . Yürüyüş Yaptiğim Için Kendimi Alişkin Hissederdim ;fakat Hamlamişim Biliyormusun..demek Ağirlik Ile çalişmak Farkliymiş. Bir De 8 Dakika Olunca Hiç üşenmeden Yapiyorum. Benim üst Tarafim Aşağiya Göre Daha Fazla. Kol,sirt Ve Mide Yani, Onun Için Bi Yandan Da Masaja Gidiyorum, Faydasi Oldu Sanirim..

Hülyacancım iyi br karar almışsın başlamakla..
Kendi ölçülerimde gözlemlediğim kadarıyla "8 dakika" özellikle bel ve göbek bölgesinde işe yarıyor..
Bir de vücut duruşunu değiştiriyor. Kolları tutuşun ve bacaklarındaki gerginliği bir ay içinde hissetmeye başlıyorsun..
Kolay gelsin.. a.s.

bende bu hareketleri yapıyorum mekik duvara vurma vs ama dakikasını bilmiyom. eğilme işinide iki yana bel hareketlerimle yapıyorum. bide bacağımı kanepeye kaldırıyorum ayak ucuma eğiliyorum ileri doğru. kendimce tepinmiş oluyorum bi nevi :)

Back
X