Hayırlı olsun güzelim, güle güle kullana.s.. Benim civcimlerim de geldi geçtiğimiz hafta içinde :dance:. Ben aylık periyodik işkencem sebebiyle henüz kullanma fırsatı bulamadım tabi :çok üzgünüm:. Bu haftasonu başlamayı düşünüyordum ancak 5-6 gündür ayak bileğim sakat. Durduk yere başladı, ne olduğunu bilmiyorum. Ancak hala geçmedi. Bugün 8 dakikaya başlamayı deneyeceğim bakalım. Umarım sorun çıkmaztatlicadiarzu.
Egemcim senin bu 3 kg biraz fazla gibi geldi bana. Gerçi kişiden kişiye değişir ama. Sonra kolların çok kaslı olmasın. Bak Püsküüt 1,5 kiloyla 2-3 haftada pazularım çıktı diyordu. 8 dakikayı denersen anlarsın zaten ağır gelip gelmediğini. Hareketleri yaparken 12'ye ulaşmakta zorlanıyorsan ağır demektir yerimseniben.
valla olabilir kumraladacım.eşim 1 kg lıklara pek bir küçümseyerek bakınca yiğit kadın oluvedim birden a bu 3 kg lıllar la yaparaım ben diye sırnaşık şey
artık bende senin gibi yeni bir sayfa açarak başlıycam ama sabahları değilde akşamları 8 dakika olurmu be bacım :Roflol:
sabahları çok zor ya jeyyar oğlum emiş yapıyor işe zor yetişiyorum ben

benimki akşamları 8 dakika olurmu :a015:
gelişmeleri haber vericem bende