sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

ayy sana onu diyen evde kalır insallah canım aglayıp üzme kendini bir kadının evliliğe en oturduğu en olgun olduğu yaş yurtdısında anketle 32 yas secilmiş bırak kaderin seni bulacak niye ağlıyorsun geç olsun aşk olsun buram buram huzur olsun

Abla bırak üzülmeyi bekarlık sultanlıktır keyfini çıkar.

okumuyor musun burada evlenenlerin halini.

Oyy oyyy evliyim ama ugrastigim ne dertlerim var ve insanlarin ne dertleri var.
Evlilik bir marifet degil ki.
Hem de yasiniz daha 30.
Birkactane sacma insanin sacma laflarini takip boyle hayattan vazgececekseniz, cok isiniz var gercekten.

Mutluluğun formülü evlilikte değil ki. Sadece evlenmiş olmak için evleniceksiniz, sonra da gelsin mutsuzluklar.

30 yaş geç bir yaş değil sen okumadın mı? Yani uzun süredir evde evleneyim diye bekliyorsan normal bunalman

Ya yorumlarinizi okudum gercekten cok rahatsiz edici.
Su hayatta ugruna yasanilasi tek sey potansiyel bir koca adayi midir? Butun mutluluk sebebini bir tek kocaya baglamissiniz. Cok yazik.
Bir de artik yasamanin anlami kalmadi demissiniz.
Yazik annenize,babaniza..

Cok pardon ama salaksiniz demekki artik ne diyim, 30 sayfalik yazi da mi yetmedi

sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.

Bunlar!!!
Çektiğiniz nedir hanımefendi söylermisiniz.
Evli olan insanların cinsel hayatlarımı,birlikte olmalarımı,çoluk çocuk mu yoksa?
Bunlara sahip olamamak mı yoksa..

Yaşıniza uygun arkadaşlar bulun kursa gidin birilerine mecbur değilsiniz . Onlarda size .Bu kadar ağlanıcak bişiy yok .Ne dertleri var insanların .Kendinize acımaktan vazgeçin.İki üç gence alınırsanız ooooo kaynanası var eltisi var kocası var dıdısı var gıdısı var üüuüü

Bir de bu kadar dramatik olmayın, çok kötü bir olay sevdiğin birini kaybetmektir, kap-kaça uğramaktır ne biliyim iflas etmektir, aldatılmaktır. Zaten gitmeye çok meraklı olmadığınız bir yere davet edilmemek ya da patavatsızca bir söze kulak misafiri olmak değildir kesinlikle. Bir kadının yaşam amacı da mutlaka kocasına meyve soymaktan fazlası olmalıdır. Kuzenler sizden uzaklaşıyorsa bu aşırı dramatik tavrınızdan ya da mantıksız karamsarlığınızdan hoşlanmıyor olabilirler. Bunları söylüyorum ama amacım sizi üzmek değil, gereksiz yere değiştiremeyeceğiniz yaş konusuna takılmak yerine değiştirebileceğiniz gerçek sorunların farkına varmanızı sağlamak.

Birileri ile tanışmak içinse biran önce işe girmenizi ya da bir dil kursuna başlamanızı (ama İspanyolca ve Fransızca değil, Almanca olur, İngilizce olur, belki Çince bile olur maksat iş sebebi ile erkeklerin yoğun olarak tercih ettiği bir dil olsun) tavsiye ederim. Evde otururken kimseyle tanışamazsınız.

çözüm bul ağlayacağına, evlilik siteleri var, onlara üye olsan, benim birçok tanıdığım bu şekilde evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…