- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
öyle mi dedi ki... tühhh boşa gitti onca karakter...Destan da yazsaniz dusuncem degismeyecek dedi ya.
benim çarem evlilik. kendi evimin ve eşimin olması. destan da yazsanız bu değişmez. ben sadece rahatlıyorum bazı güzel cevaplara. ama genelde sizin gibi olumsuz cevap verenle oluyor..
Cok pardon ama salaksiniz demekki artik ne diyim, 30 sayfalik yazi da mi yetmedikeşke evlensem. bugünlerde ben neler çekiyorum bilmiyorsun. kendi evim olsun kocam olsun salak mıyım bu günleri arayacağım. elbette sorunlar olacak ama şuan yaşama amacım yok. yarına kalkma sebebim yok. bekarlığın tadı falan yok 20 yaşında değilim ben artık. 31 olacağım 31
sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.
Yaşıniza uygun arkadaşlar bulun kursa gidin birilerine mecbur değilsiniz . Onlarda size .Bu kadar ağlanıcak bişiy yok .Ne dertleri var insanların .Kendinize acımaktan vazgeçin.İki üç gence alınırsanız ooooo kaynanası var eltisi var kocası var dıdısı var gıdısı var üüuüüsabahtan beri ağlamaktan gözlerim şiş. bugün başıma çok kötü bir olay geldi. ben zaten bunların olacağını biliyordum ama yaşayınca daha ağır geldi30 yaşında bekarım daha önce yeter artık evlenmek istiyorum diye konu açmıştım. 35 sayfa cevap gelmişti belki oradan hatırlayanlarınız olacaktır. 30 yaşında bekar olmak iğrenç bir şey... kendimi çok değersiz hissediyordum hele bugün başıma gelen olaydan sonra yaşamamın hiçbir anlamı olmadığını düşünmeye başladım.
bugün 4 kuzenim 20-23 yaş arası hepsi...bowling oynamaya gideceklerdi. her seferinde beni de çağırırlardı beraber giderdik. bugün 21 yaşındaki kuzenim serencik ablam da bizimle gelecek mi çağıracak mıyız dedi. ( ben onları kapının önündeki dolaptan bir şey alırken duydum. kuzenlerimden biri yok yaa onun ne işi var bizimle kaç yaşına geldi.onun yaşındakilerin çoluğu çocuğu var okula giden. gelmesin bizimle dedi. ben de hıçkıra hıçkıra odama gittim akşama kadar ağladım kapımı kitleyip. soranlara da başım ağrıyor uyucam dedim. neler çektiğimi kimse anlayamaz. artık evlenip bu berbat hayattan kurtulmak istiyorum değersiz bir mal gibi hissediyorum kendimi. özgüvenim 0 bugün anladım ki herkes bana acıyarak bakıyor...ne yapacağım ben
üye olsun da bulsun belasını değil mi?çözüm bul ağlayacağına, evlilik siteleri var, onlara üye olsan, benim birçok tanıdığım bu şekilde evlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?