- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Gerçekten sevseydi, kesinlikle hissederdinbeni sevdiğini söylüyor ama ben hissedemiyorum
Abisinin çocuklarına neden siz nafaka vereceksiniz
Babadan kalma maaş yada başka bir gelirleri yok mu?
Çocukları geçtim, 2.eşe niye siz yardım edeceksiniz..
Eşiniz kendisini kök ailesinin babası sanıyor galiba
Babasi bebeğinizle ne kadar ilgileniyor ki ? Ayrica niye bu kadar fedakarlık yaptiniz isinizi bırakmak gibi ? Hani hicbir sorununuz olmasa cok iyi anlassanız cok iyi baba ve eş olsa da bunları yapsa tamam derim. Ama zaten sizin sorunlariniz varmış. Üzerine bir de maddi sorunlar eklenecek kaldıramazsınız.
Bebeğimizi çok seviyor ama yalnız kalamıyor. Sürekli benim elimden yemiyor, ben alt değiştiremem gibi bahaneleri var. İşten gelince birkaç saat oynuyor.. 1 yıldır sadece 2 defa 2'şer saat toplamda 4 saat bebeksiz dışarı çıktım. Çok bunaldım. Birşey dediğimde ise çocuk diye başımın etini yiyordun şimdi bir çocuğa bakamıyorsun diyor.
İş konusu da şöyle gelişti. Primim doldu zaten. Bebek olunca yabancı bakıcıya bırakmak istemedik 2 yıl ücretsiz izin aldım. Bu arada şehirdışında istediği iş teklifini alınca bu sürede nasılsa evdeyim birlikte gidip orayı deneyelim dedik. Ben orada yapamazsam yine eski yaşantıma geri döneriz diye düşündük.
Ben ılımlı olmak isterdim de çocuk diye kafamın etini yedin bir çocuğa bakamıyorsun lafı sizin evlilikle ilgili çok şey anlattı bana.... Susacaksınız sizin bu evlilikte rolünüz bu... Zaten eşim yeğenlerine bide ikinci eşe yardım ediyor konuşma hakkım yok bu tezimi destekliyor.... Fikrimiz alınmıyor..... Artı eşin işi için şehir değiştirme eşin ailesi için ödeme yapma... Eş eş eş..... Ben konuda sizi bulamadım der susarım..... Başka bir konu açınca yorum yapacağım.... Tek tavsiyem işinize dönmenizEşiniz çok bencil
Eşlerden biri hayallerini kovalayacak diye diğerini işsiz bırakmamalı asla. Her 2 tarafın da işi olduğu düzeni bırakmak bencilce ve saçma
Sizi aşağılaması mide bulandırıcı bırakın 1 gün çocuğu çıkın kendi nasıl yapacak acaba?? 1 saat bakamaz. Ben olsam kes sesini derdim net bu herifin goygoyunu dinlemezdim. Bütün gün bebekle uğraş sonra eleştiri dinle iyi dayanıyorsun başka kadın olsa çoktan bıçaklayıp 3.sayfaya çıkmıştı
Kesinlikle taşınmayın, işi falan da bırakmayın. Bu adamı hiç beğenmedim sap gibi kalacağınız yere şu adam için gitmeyin. Orda işsiz, ailesi evde 24 saat şu herifin kafa ütüsünü dinlerseniz kafayı yersiniz. Çok istiyorsa kendi gitsin siz de kafa dinlersiniz fena mı
Nafaka siz ne alaka?
Ayrıca kredi borcu icra ölene gelir mi?
Borç ölenle birlikte mezara girmiyor mu?
Ben ılımlı olmak isterdim de çocuk diye kafamın etini yedin bir çocuğa bakamıyorsun lafı sizin evlilikle ilgili çok şey anlattı bana.... Susacaksınız sizin bu evlilikte rolünüz bu... Zaten eşim yeğenlerine bide ikinci eşe yardım ediyor konuşma hakkım yok bu tezimi destekliyor.... Fikrimiz alınmıyor..... Artı eşin işi için şehir değiştirme eşin ailesi için ödeme yapma... Eş eş eş..... Ben konuda sizi bulamadım der susarım..... Başka bir konu açınca yorum yapacağım.... Tek tavsiyem işinize dönmeniz
girmiyor miras kalıyor
lakin kredi ise sigortası vardır ama başka icra ise mirasçıya kalır
onun da çözümleri var kalan sadece borç ise miras reddedilir vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?