- 14 Ekim 2016
- 7.218
- 48.900
- 548
- Konu Sahibi cesursincap
-
Sevseydi hissederdin diyen arkadaşa katılıyorum.Herkese merhaba. Kafam çok karışık uzun zamandır, konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Uzun uğraşlardan sonra bebek sahibi olduk. Doğumdan sonra eşimle ciddi problemler başladı. İlk günden beri ailesi beni benimsemedi, istemedi. Hiçbir zor anımızda yanımızda kimse olmadı. Benim kimsem yok bu şehirde. Bebekten sonra da değişen birşey olmadı. Sadece 5 gün annesi geldi bir daha göremedik. Bebeğim 1 yaşına geldi. Tükendim artık. Çok zorlanıyorum. Beceremiyorum. Ücretsiz izindeyim. Bu arada annemi kaybettim. Eşimin iş değişikliği nedeniyle başka bir şehre yerleşiyoruz. O hayalindeki işi yapsın diye ben doğup büyüdüğüm şehri, işimi, arkadaşlarımı bırakıyorum. Yine de ona yetmiyor. Bebeğimize iyi bakamadığımı söylüyor. O kadar çok eleştiriyor ki beni yanında daha da beceriksiz oluyorum. 3 gün önce abisini kaybetti. Abisinin 2. Evliliğiydi. Şimdi önceki evliliğinden olan çocuklara nafakalarını biz göndereceğiz. 2. Eşine aylık yardım yapmak istiyor. Cenaze masraflarını biz karşılayacağız. Abisinin kredi kartı borcu vardı çeşitli bankalara onlardan icra gelirse bizim ödememizi isteyecek biliyorum. Zengin değiliz. Yeni işinde 11.000 maaş alacak. Ben ücretsiz izindeyim. Bizimle aynı maddi duruma sahip bir kardeşi daha var. O dağıtacağı lokum için bile eşime bilgi veriyor masrafa ortak olalım diye sanırım. Çocukların nafakası dışındaki ödemelere karşıyım ama beni karıştırmıyor söz hakkım yok. Bütün bunlara rağmen eşimi çok seviyorum. O da beni sevdiğini söylüyor ama ben hissedemiyorum. Son zamanlarda sıkça boşanmayı düşünür oldum. Boşanıp işe geri dönmeyi. Ama bebeğim babasına çok aşık. Boşanırsak farklı şehirlerde olacağız. Ona da haksızlık mı olur bilemiyorum. Ama ben bu evlilikte kendimi çok değersiz hissediyorum artık sözümün hiç hükmü yok. Hep haklısın diyor ama kendi bildiğini yapıyor. Karışık ve uzun oldu sanırım özür dilerim.
vefat eden kayniniz calismiyormuydu?
Amca olarak yeğenlerine para yollamak istemesi çok doğal buna laf etmemelisiniz bence. Ki zaten sorununuz bu değil. Kocanız babalığı çocuk bakımına yardım sanıyor sanırım babalık çocuk bakımına dahil olmaktır oysa. Hiç yardım almadan tek başınıza çocuk büyütmek hiç kolay değil kimse sizi eleştiremez bu konuda kocanız dahil. Bence evde olmak şehir değiştirecek olmak ve kocanızın anlayışsızlığı sinirlerinizi bozmuş. Ben işe başlamanızı tavsiye ederim çocuğunuz da epey büyümüş zaten. Mutlu anne mutlu çocuk bu şekilde yıpranarak kendinize acı cektirmeyin. Anneliğinize de laf söyletmeyin alt bile değiştiremeyen adamın annelik nutuğuna ihtiyacınız yok.
Bu adamın herkese faydası varmış ne kadar tatlı Peki size ne faydası var düşündünüz mü hiç ?
Yani Bi yerde ikinci eşe abinin karısına sahip çıkan eşiniz Bi sizi alttan almıyor sizde annemi kaybettim yazdınız o abisini kaybettiyse... Her ikinizin başı sağolsun bu konu ayrı.... Ben evde eşine ihtimam göstermeyip dışarda başka aile bireylerine bu kadar kol kanat germenin pek iyi Bi tarafını göremedim... Bahsettiğim sizin maneviyat .... Yoksa para değil.... Siz buraya konuyu zaten aşırı rahatsız olmasanız üzgün olmasanız yada herşeyi yazabilseniz daha açık açık.......... Yazmazdınız... Yani gel konu açalım yapmıyoruz...... Taviz vermeyin konu sahibi taviz tavizi doğurur.... Sakince isteklerinizi dile getirin talep edin olmasını sağlayın
SabredinHerkese merhaba. Kafam çok karışık uzun zamandır, konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Uzun uğraşlardan sonra bebek sahibi olduk. Doğumdan sonra eşimle ciddi problemler başladı. İlk günden beri ailesi beni benimsemedi, istemedi. Hiçbir zor anımızda yanımızda kimse olmadı. Benim kimsem yok bu şehirde. Bebekten sonra da değişen birşey olmadı. Sadece 5 gün annesi geldi bir daha göremedik. Bebeğim 1 yaşına geldi. Tükendim artık. Çok zorlanıyorum. Beceremiyorum. Ücretsiz izindeyim. Bu arada annemi kaybettim. Eşimin iş değişikliği nedeniyle başka bir şehre yerleşiyoruz. O hayalindeki işi yapsın diye ben doğup büyüdüğüm şehri, işimi, arkadaşlarımı bırakıyorum. Yine de ona yetmiyor. Bebeğimize iyi bakamadığımı söylüyor. O kadar çok eleştiriyor ki beni yanında daha da beceriksiz oluyorum. 3 gün önce abisini kaybetti. Abisinin 2. Evliliğiydi. Şimdi önceki evliliğinden olan çocuklara nafakalarını biz göndereceğiz. 2. Eşine aylık yardım yapmak istiyor. Cenaze masraflarını biz karşılayacağız. Abisinin kredi kartı borcu vardı çeşitli bankalara onlardan icra gelirse bizim ödememizi isteyecek biliyorum. Zengin değiliz. Yeni işinde 11.000 maaş alacak. Ben ücretsiz izindeyim. Bizimle aynı maddi duruma sahip bir kardeşi daha var. O dağıtacağı lokum için bile eşime bilgi veriyor masrafa ortak olalım diye sanırım. Çocukların nafakası dışındaki ödemelere karşıyım ama beni karıştırmıyor söz hakkım yok. Bütün bunlara rağmen eşimi çok seviyorum. O da beni sevdiğini söylüyor ama ben hissedemiyorum. Son zamanlarda sıkça boşanmayı düşünür oldum. Boşanıp işe geri dönmeyi. Ama bebeğim babasına çok aşık. Boşanırsak farklı şehirlerde olacağız. Ona da haksızlık mı olur bilemiyorum. Ama ben bu evlilikte kendimi çok değersiz hissediyorum artık sözümün hiç hükmü yok. Hep haklısın diyor ama kendi bildiğini yapıyor. Karışık ve uzun oldu sanırım özür dilerim.
11 bin iyi bir para ve cocuklar yetim..yetim kalan sizin cocugunuzda olabilirdi. Merhametli insandan zarar gelmez..bunlar asilamayacak sorunlar degil
Bu kadar para bollugu yasıyorsa kendınıze yardımcı talep edın.Beni üzen de o
Kredi kullanirken hayat sigortasi yapilmistir. O zaman kredi borcu hayat sigirtasindan karsilaniyor.
Olen kisinin cocuklarina yetim parasi baglanabilir belki, tam bilmiyorum ama arastirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?