Evet eşim askerde şuan 18 günu kaldı.18 gün sonra ayrılıyormusunuz o evden onu anlamadım.eger öyleyse sabret eşin falan sana hak versede onlarıda dinlemeyecek belliki.
Canım zaten evimiz ayrı. Eşim askerde oldugu için buradayım. 18 gün kaldı gelmesine.Esinle konus ayrilin hemen o evden
19Kayninin yasini merak ettim
Ozaman sabret canm.eşinde yokken işler sarpa sarmasın.dediğin gibi ayılıp bayılır diğerlerinde senin üstüne gelir yalnız bulup ezmesinler seni.en iyisi biraz daha sabretEvet eşim askerde şuan 18 günu kaldı.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum.Kac yasinda bu ya bence hastaligini bahane ediyor ne de olsa ne yaparsam susuyorlar diye cekilmez ya esin geldikten sonra ne yapin ne edin kurtulun ordan
Kendi kardeşim olsaydı yemişti dayağımı. Ama birşeyde diyemiyorum vallahi daraldımAh kıyamam canım benim. Sıkmışsın dişini az daha sabret ama böyle de olmaz ki. Kv ye anlatın yaptığını. Başkasının çocuğu bi de hastalık durumu var öffff çok çetrefilli bi durum.
Canım çocuk konusu sıkıntı olmuyor çünkü o konuda kimseye söz hakkı bile vermiyorum. Ben ne dersem onu yaptırıyorum. Arada olan seyler içinde uyarıyorum.Keske cocugu askerlik olayindan sonra halletseydiniz. En fazla 2 sene gecikirdiniz yani. Cektiginiz seylere deger mi yani.
Açıkçası ben bu durumu kullandığını düşünüyorum. Sinirimi bozan biraz da o zaten bana birşey demezler diye. Inadına yapıyor.Her epilepsi hastası böyle mi oluyor bilemiyorum tabii hastalığına vermek gerek ama çok çok sinir bozucu. 18 gün kalmış az daha sabret bari zor ama yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?