Sabır sabır ya sabır...

Bence sabret bir atak gecirirse sen suclu olursun.

Eşimde öyle diyor.
Son 18 gün sabret kötü ayrılmayalım diyor.
Ama işte kendiside burda olsa çileden çıkıyor orası ayrı.

ayrı ev.ilaçlarını almıyor mu acaba bu cocuk. cunku bu kadar hırcın degil daha sakin ve avare avare bakması lazım dunyaya.
eger hırcınlık vrsa bence ya şımarıklık yapıyor yada zihinsel kayıpları var. doktr. gitmesi lazım.

Valla daraldım okurken...iyi bile dayanmışsınız. Ben olsam hasta ne dinlemez o çocuğu hacamat ederdim.
Sabunun tezgahta olması hijyenik değilmiş. Kendini böyle savunuyor. Ağzına odunla vuracaktım sobayı kaldırıp kafasına atasım geldi ama kriz miriz geçirse ben suçlu olurum. Bilmiyor musun niye tartişıyorsun he de geć buna derler.
Simdi kaynanam gelince söylesem ne olacak. Ne yapalim ne diyelim buda böyle işte idare etcez demekten başka söyledikleri bir sey yok.

6 ay dayanmışsın madem giderayak inatlaşma , sabunu da onun göremeyeceği bir yere koy el altı bir dolaba falan. Epilepsi hastalığını çok süper kullanmış , ama anası babasının sorunu bu şımarıklığı. 19 yaşındaki adamı sen değiştiremeyeceğin gibi kötü olursun kriz falan geçirse. Anası babası çekecek bunun şımarıklığını

18 gün daha dayan, kaynından da normal hareketler bekleme, bildiğini yap sen ama onla inatlaşmadan yap. Boşver giderayak olay çıkmasın

Doktora götürüyorlar her ay. Hatta son 4 aydır bakırköye götürüyorlar.
Görünen hic bir sey yok beyinde. Ama belirtiler epilepsi gibi.
Biraz degisik ya. Ama zeka seviyesi tam sınırda çıkmış. Ben düşük doğum agırlığından kaynaklandiğını ve erken dogdugu için zeka geriligi dugunu düşünsemde. Böyle durumlarda hastalıgını kullandıgını düsünüyorum.

Kesinlikle her sozunuze katılıyorum. Doktoru bırakip hocaya gittiler. Hoca bile bu cocugu günde 2 posta döv ancak terbiye edersin bir daha bana getirmeyin demiş k.pedere.
Ama evde öte git diyen bile yok.

Canım zaten evimiz ayrı. Eşim askerde oldugu için buradayım. 18 gün kaldı gelmesine.
Eşin askerde diye orada kalmanı kim istedi.
Koca kadın evinde yalnız kalabilirsin.
Kaynının evi orası,bir şey dersen daha da çirkinleşebilir,çok güzel hastalığı bahane ediyor zaten.

Eşin askerde diye orada kalmanı kim istedi.
Koca kadın evinde yalnız kalabilirsin.
Kaynının evi orası,bir şey dersen daha da çirkinleşebilir,çok güzel hastalığı bahane ediyor zaten.
Evimiz kurulu degil ki. Esim başka bir kuruma atandı. Lojmanda kalıyorduk dogal olarak cıkmak zorunda kaldık. Arayada askerlik girince mecbur kaldim.

ay ne kadar ayıp ya kutu sabunun ne zararı var, hayretle okuyorum bazı konuları. dişinizi sıkın siz yine de giderayak huzursuzluk çıkmasın.

Canım çok az kaldı, bu kadar sabrettin biraz daha sabredebilirsin diye düşünüyorum eşinin hatrı için
Eğer gelince ordan ayrılacaksınız tabii..

Son düzenleme:
Bende hayretle yaşıyorum. Vallahi kimseye anlatamıyorum da.
Esime anlattim ama onunda elinden gelen bir sey yok ki.
haklısınız ama sabredin çok az kalmış. eşinize de anlatmayın, derim ben sonuçta onun da yapacak bir şeyi yok boşa üzülmesin.

Kesinlikle her sozunuze katılıyorum. Doktoru bırakip hocaya gittiler. Hoca bile bu cocugu günde 2 posta döv ancak terbiye edersin bir daha bana getirmeyin demiş k.pedere.
Ama evde öte git diyen bile yok.

Hiç bulaşma sen , 4. kutuyu da koyma, boş yere strese girme , afedersin deli kabul et kaynı. Anlatarak anlaşılamayacağın aşikar. Muhatap olmamaya çalış. 18 gün daha sabır çek, 6 ayın sonunda kayın yüzünden olay çıkmasın. Belli işte şımartmışlar hastalığı yüzünden. Anne babası çok uğraşacak iyi zannettikleri bu muamele yüzünden o çocukla. Ama 18 gün için sen kötü olma. Kriz geçirirse %100 haklı da olsan haksız duruma düşeceksin ailenin yaklaşımı yüzünden 2 2 4 bu belli.

Boşver sabun da koyma , 18 gün deterjanla yıka elini, krem sürersin çatlamasın diye ellerin. Yada görünmeyen bir dolaba koy sabunu kullanıp yerine koyarsın yine.

haklısınız ama sabredin çok az kalmış. eşinize de anlatmayın, derim ben sonuçta onun da yapacak bir şeyi yok boşa üzülmesin.
Haklısin canım ama bende icime ata ata daralmıştım tamda üzerine eşim aradı. Bende dayanamadim anlattım.

Ya benmi yanlış biliyorum duzeltin eğer öyleyse bu epilepsi babannemdede var benim 84 yaşında en az 50 yıldır bu hastalığı çekiyor ama o ilaçlarını düzenli içtiği zaman çok nadir yani ayda iki ayda bir falan bayılıyor acaba ilaçlarını düzenli almıyor mu bunu bir tehdit yöntemi olarak kullanmak için zaten alışmış o siz bişey deseniz bayılır bu sefer biz her dediğini yapıyoruz 6 ay kaldin bi çeneni tutamadın derler ama bişey diyim mi çok pis dovesim geldi o kayninizi ağzına agzina terlikle yapistircan

Haklısin canım ama bende icime ata ata daralmıştım tamda üzerine eşim aradı. Bende dayanamadim anlattım.
anladım haklısınız tabii. yine de sinirlenmemeye çalışın biri bir şey dediği zaman eşinizin çok yakında geleceğini getirin aklınıza belki yardımı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…