Canım sabunu sobaya atan o. Ben oda da bile degildim ben çıkınca atmış hep arkamdan.Hastalik degil o simariklik inat etmis sakin bebegini onunla birakma inadindan yemek yedirmeye kalkar yazik bebege.
Kayinvaliden gelince herkesin ortasinda yaptiklarini anlat gitmemi istiyorsa soyleyin gibi blof yap.
Bu arada sivi sabun alev alir dikkat et.
Verdiler. Epilepsi ilacı kullanıyor.Konversiyondur o. Gittiğiniz doktorlardan biri akıl edip de bi ilaç vermemiş mi?
sabretmekten başka birsey yapamıyorum zaten kuzumANAMMM KIyamam kaynın kaç yasında kız senin ne kadar terbiyesiz o öyle sabret zaten az kaldı biraz daha katlan
Hoca neyin var niye geldiniz demiş. Bu salakta hoca degil misin biz söylemeden bul demiş. Hocayla tartışmış adamda bunları kovmuşAaaHhhaaahhaaçok beğendim o hocayı dimdirekt teşhis koymuş
döv valla kız ne hakkı var öyle yapmaya terbiyesiz nolcak sabret bebeğinede dokundurtma cnmVerdiler. Epilepsi ilacı kullanıyor.
sabretmekten başka birsey yapamıyorum zaten kuzumama sabrımında sonundayım bir olay daha olursa alıcam elime oklavayı
Anladim sabunu sen atmadin ama dikkat et dedim sadece.Konusunca yaz hemen bize.Canım sabunu sobaya atan o. Ben oda da bile degildim ben çıkınca atmış hep arkamdan.
Kv kp gelsin anlatacagım. Insan alır banyoya falan koyar israf etti onca sabunu.
Sinirden ağlıyorum ama kimse görmeden. Ben öyle numara yapamıyorum ya. En çileden çıktığım anda kafasına bişeyler atarım. Ama ona bile sabrettim. Bir daha bir laf söylerse alıcam elime oklavayı kendi kaşındı diyecegim. Hayir çocukta degil 19 yaşında.İşte o kavga etmeye hazırlandığı zaman bayıl hemen. Kendini yerlere falan at. Mümkünse ağla. Sen mağdur olma ama mağduru oyna.
Tamam canım tesekkür ederim çok düsüncelisinAnladim sabunu sen atmadin ama dikkat et dedim sadece.Konusunca yaz hemen bize.
Yok kuzum dokundurtmuyorum. Zaten geçen günde düşürdü. Kafasını vurdu bebegim. Bide kıkır kıkır gülüyor. Kıskanıyorsun galiba sürekli çocuğa zarar verecekler seyler yapıyorsun dedim. Yoo niye kıskanıyım ya allaaa allaaaa dedi.döv valla kız ne hakkı var öyle yapmaya terbiyesiz nolcak sabret bebeğinede dokundurtma cnm
Allah yardımcın olsun çok zor bir hayatın olmalıEvet arkadaşlar 6 aydır kayınvalide yanında olupta nasıl konu açmadım diye bende kendime şaşırıyordum.
Ama konu açmamın sebebi kayınvalide degil küçük kaynım.
Kendisi epilepsi hastası. En ufak bir üzüntü stres yaşadığında hemen kriz geciriyor. Hemde en agırından.
Bu yüzden evdeki herkes ona sabırla yaklaşıyor. Evde o ne derse o oluyor. Yani büyük kücük takmıyor her istediğini yaptırıyor.
Benim kızım henüz 9.ayında ve onun bile herşeyine karışıyor. Mesela kv kendi çatalıyla yemek yediriyor ben görüyorum kızıyorum ve temiz kaşik veriyorum. mesela kv coraplarıyla oynatıyor. Kızıyorum. Kimse birsey demeden tamam diyor. Ama bu arkadan başlıyor bik bik konuşmaya sanki abimi o kadin buyutmedi. Pisligede alısacak bu cocuk vs. Bende sen karışma. Evet pisligede alışacak ama kimsenin corabının pisligine yedigi kasıktaki pislige ihtiyacı yok benim cocugumun diye her defasında anlatıyorum.
Bu inatla söylenmeye devam ediyor. En sonunda banane annen abini büyuttüyse o benim çocugum onuda ben büyütüyorum sen karışamazsın dedim.
Yani böyle böyle ufak ufak çileden çıkardı beni.
Simdi gelelim bu gün beni konu actıracak kadar çileden çıkartmasına.
Mutfak salon bitişik. Ve evde her an herkes yemek yiyor çay içiyor evin her yerinden bardak topluyorum bi düzen yok. Ve sürekli benim ellerim bulasıgın içinde. Bende mutfaga sıvı sabun koydum. Bu sabah sıvı sabun bitmişti yeniden doldurdum ve geri yerine koydum. Bu başladı mutfakta el mi yıkanir gidin banyoda yıkayın vs.
Ben kibarca anlatmaya calistim. Ben surekli ellerimi yıkıyorum. Her defasında üst kata çıkamam. Sen kendin burda yıkamak istemiyorsan çıkar üst katta yıkarsin dedim. Ama beyfendi takmış sıvı sabun kutusuna. Onu tezgahta istemiyormuş. Bende sanane ya sanki sen kullanıyorsun mutfagı yeyip içip atıyorsun lavaboya mutfagı ben kullanıyorum ve sabun burda duracak dedim. Ciktim mutfaktan. Geri bi geldim almış sobaya atmış. Ağzına kadar dolu sıvı sabunu. Ya sabır dedim başka bir sabun koydum. Ve geri geldim tekrar atmış sobaya ve ben sabırla 3. Sabunu koydum. Ve evet tam 3 kutu sıvı sabunu sobaya attı. Kv kp evde yok. Bir tek eşimin amcası vardı. Oda kavga etti niye atıyorsun sanane vs dedi. Simdi 4. Kutu sabunu koyacagım. Ama cileden cıktım.
Kendimi zor tutuyorum. Dayanamadım esime anlattım. Sabırlı ol annem gelsin onlara söyle sen bir sey söyleme dedi. 1 degil 2 degil bu ne.
Böyle saçma saygısız bir insan daha önce hiç tanımadım. Simdi iki laf soylesem ayılıp bayılacak. Ama sabırda bir yere kadar gidip gırtlaklamamak için zor tutuyorum kendimi.
Hayır ne yapayım nasıl yaklasayım şaşırdım. Saygısızın teki. Ben mi çok sabirlı davranıyorum. Ağzıma geleni söyleyecegim ama karşımdaki normal düşünebilen bir insan degil ki. Ne yapayım sizce bu olayı büyütüp gideyim mi ailemin yanına. Ya da son 18 gün sabır mı edeyim.
Artik gerçekten doldum taştım.
Not: Niye inatla burda kaldıgimı soranlar icin soyleyeyim kendi ailemin durumu yok şuanda. Gidemiyorum. Annemlerin yanında da 2 tane yengem var. Oraya da gitsem olaylar olaylar....
Allah yardımcın olsun çok zor bir hayatın olmalıbence hastalık bir yerden sonra İşin bahanesi olmuş. Hala idrak edememiş ama 9 değil 19 yaşında .sıkılmadan ailesiyle paylaş sıkıntılarını .onlar da bir dur demesini bilsinler artık .yarın birgün evlense eşine dünyayı zindan eder bu zihniyet .geç kalmışlar ama bu çocuk için eğitim şart .bir iki ayilir bayılır çıkış bulamayınca alışır .nedir bu başkalarının hayatına tecavüz merakı ?biraz da seni kiskaniyo olabilir. .maddi imkansızlıklar söz konusuysa da 18 gün daha sabret .eşinle birlikte şafak sayacaksin artık .teskereni aldın mı mutlu olacaksın. O gunlerin heyecaniyla az daha sabret .allah bol sabır versin .
Cevap veriyorum ama gereken tepkiyide gösteremiyorum ki.Ben olsam kafasını kırardım ama hasta diyorsunuz, eşiniz de gelecekmiş az kalmış
Sabredin tabi ama susmayında bence
O bayıldı mı sizde kendinizi atıverin yere
Ne bu canım
Öyle yaparsan sen suçlu olursun. Kimse görmeden değil bilakis herkese göstererek ağla.Sinirden ağlıyorum ama kimse görmeden. Ben öyle numara yapamıyorum ya. En çileden çıktığım anda kafasına bişeyler atarım. Ama ona bile sabrettim. Bir daha bir laf söylerse alıcam elime oklavayı kendi kaşındı diyecegim. Hayir çocukta degil 19 yaşında.
Oçocuk normal değil yaşına göre bildiğin deli galiba sakın dokundurtma kv kp söyle şuna bak ya alla allaYok kuzum dokundurtmuyorum. Zaten geçen günde düşürdü. Kafasını vurdu bebegim. Bide kıkır kıkır gülüyor. Kıskanıyorsun galiba sürekli çocuğa zarar verecekler seyler yapıyorsun dedim. Yoo niye kıskanıyım ya allaaa allaaaa dedi.
Evet inatlaştıkça daha da zorluyor.Bir arkadaşımın kız kardeşi epilepsi hastası. Kız kriz geçirmesin diye ne derlerse yapıyorlardı.
Neticede kaynınız gibi biley ortaya çıkmış.
Hastalık zor ve sıkıntılı bunu biliyoruz.
Ama bu saatten sonra sizin bu kişiye yapabileceğiniz pek bi şey yok diye düşünüyorum.
Yetiştirilme tarzı sebebiyle şımarık ve egoist olmuş.
Bu saatten sonra değişir mi?
Değişebilir fakat uzun süreç alacaktır.
Bu tarz hastalarla iletişim kurmak güçtür.
Sizin şu an yapabileceğiniz ya bulunduğunuz ortamı değiştirmek ya da sabretmek.
Bir de inatlaşmayın.
İnatlaştıkça daha zorlayacaktır sizi.
Kimsenin beni aglarken gormesini istemiyorum ya.Öyle yaparsan sen suçlu olursun. Kimse görmeden değil bilakis herkese göstererek ağla.
Ben de öyleydim ama böyle insanlarla başka türlü başedilmez.Kimsenin beni aglarken gormesini istemiyorum ya.
Adam 2 tane televizyonu devirdi bozdu düşün. Benim eşim aldı. Şimdi kimseye izletmiyor. 2 tane telefonu duvara atıp kırdi 3.yu almışlar.Ben de öyleydim ama böyle insanlarla başka türlü başedilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?