Sabır sabır ya sabır...

Canım sabunu sobaya atan o. Ben oda da bile degildim ben çıkınca atmış hep arkamdan.
Kv kp gelsin anlatacagım. Insan alır banyoya falan koyar israf etti onca sabunu.

Konversiyondur o. Gittiğiniz doktorlardan biri akıl edip de bi ilaç vermemiş mi?
Verdiler. Epilepsi ilacı kullanıyor.
ANAMMM KIyamam kaynın kaç yasında kız senin ne kadar terbiyesiz o öyle sabret zaten az kaldı biraz daha katlan
sabretmekten başka birsey yapamıyorum zaten kuzum ama sabrımında sonundayım bir olay daha olursa alıcam elime oklavayı

Verdiler. Epilepsi ilacı kullanıyor.

sabretmekten başka birsey yapamıyorum zaten kuzum ama sabrımında sonundayım bir olay daha olursa alıcam elime oklavayı
döv valla kız ne hakkı var öyle yapmaya terbiyesiz nolcak sabret bebeğinede dokundurtma cnm

Canım sabunu sobaya atan o. Ben oda da bile degildim ben çıkınca atmış hep arkamdan.
Kv kp gelsin anlatacagım. Insan alır banyoya falan koyar israf etti onca sabunu.
Anladim sabunu sen atmadin ama dikkat et dedim sadece.Konusunca yaz hemen bize.

İşte o kavga etmeye hazırlandığı zaman bayıl hemen. Kendini yerlere falan at. Mümkünse ağla. Sen mağdur olma ama mağduru oyna.
Sinirden ağlıyorum ama kimse görmeden. Ben öyle numara yapamıyorum ya. En çileden çıktığım anda kafasına bişeyler atarım. Ama ona bile sabrettim. Bir daha bir laf söylerse alıcam elime oklavayı kendi kaşındı diyecegim. Hayir çocukta degil 19 yaşında.

döv valla kız ne hakkı var öyle yapmaya terbiyesiz nolcak sabret bebeğinede dokundurtma cnm
Yok kuzum dokundurtmuyorum. Zaten geçen günde düşürdü. Kafasını vurdu bebegim. Bide kıkır kıkır gülüyor. Kıskanıyorsun galiba sürekli çocuğa zarar verecekler seyler yapıyorsun dedim. Yoo niye kıskanıyım ya allaaa allaaaa dedi.

Allah yardımcın olsun çok zor bir hayatın olmalı bence hastalık bir yerden sonra İşin bahanesi olmuş. Hala idrak edememiş ama 9 değil 19 yaşında .sıkılmadan ailesiyle paylaş sıkıntılarını .onlar da bir dur demesini bilsinler artık .yarın birgün evlense eşine dünyayı zindan eder bu zihniyet .geç kalmışlar ama bu çocuk için eğitim şart .bir iki ayilir bayılır çıkış bulamayınca alışır .nedir bu başkalarının hayatına tecavüz merakı ?biraz da seni kiskaniyo olabilir. .maddi imkansızlıklar söz konusuysa da 18 gün daha sabret .eşinle birlikte şafak sayacaksin artık .teskereni aldın mı mutlu olacaksın. O gunlerin heyecaniyla az daha sabret .allah bol sabır versin .

Iyi dileklerin için tesekkur ederim canım.
Egitim sart tabi. Önce ahlak egitimi şart ama bunun gibisine.
Okula gitti liseyi 2 kere sınıfta kalınca attılar.
Mesleki egitime kayıt ettirdi kp. Orasıda cırak olarak calışmasını istiyor. Ama bizimki calısmadı. Bayan kuaforuydu işe falan gitmedi. Adam beni bile arıyordu X işe gelmedi bugun diye. Sorumsuzun teki.
Kv ye söylüyorum evlendirmeyin bunu. Elalemin kızının başını yakmayın. Simdi bi bununla uğrasıyoruz bide karısı çıkacak başimıza diyorum. Ama ben gelinim yabancıyım sonuçta iyi niyetlede söylesem sözlerim batar diye çokta karışmıyorum.
Kimsede bana karışmasın istiyorum. Ama herşeye muhalefet herseye muhalefet.
6 aydır 1 defa televizyon izliyordum. Sinavlarim bitti bi rahatlayayim dedim. Geldi kanalı degistirdi. O zaman da dövmemek için zor tuttup kendimi. sonra dayanamadım eşim gelsede kurtulsam sizden dedim sinirle. K.pederin gücüne gitmiş.

Ben olsam kafasını kırardım ama hasta diyorsunuz, eşiniz de gelecekmiş az kalmış
Sabredin tabi ama susmayında bence
O bayıldı mı sizde kendinizi atıverin yere
Ne bu canım

Ben olsam kafasını kırardım ama hasta diyorsunuz, eşiniz de gelecekmiş az kalmış
Sabredin tabi ama susmayında bence
O bayıldı mı sizde kendinizi atıverin yere
Ne bu canım
Cevap veriyorum ama gereken tepkiyide gösteremiyorum ki.
Olabildiğince kibar uyarmaya calısıyorum

Öyle yaparsan sen suçlu olursun. Kimse görmeden değil bilakis herkese göstererek ağla.

Oçocuk normal değil yaşına göre bildiğin deli galiba sakın dokundurtma kv kp söyle şuna bak ya alla alla

Evet inatlaştıkça daha da zorluyor.
Hiç bilmedigi konularda bile bir fikri var
Birde doğru gibi savunuyor kendini. Mesela su yanmaz diyor.
Mesela oksijen bir karışım diyor.

Ben de öyleydim ama böyle insanlarla başka türlü başedilmez.
Adam 2 tane televizyonu devirdi bozdu düşün. Benim eşim aldı. Şimdi kimseye izletmiyor. 2 tane telefonu duvara atıp kırdi 3.yu almışlar.
Hayır kv kp cok iyi niyetli yaklasiyor ama bu sömüyor. Artık birike birike icimde ona karsı kin olmuş sanırım. O kadar saygısız ki.
Evire ćevire dövmek istiyorum.

Çok sinir oldum valla. Okudukça kafasını sobanin içine sokasim geldi böyle mi attın sabunu diye.. Allah yardımcin olsun kolay değil hem bi ergenle,terbiyesiz saygisiz ve hastalığını kullanan şımarık biriyle uğraşmak. Sabret azıcık kalmış. 18 gün daha görmezden gel. Umarım kalan günleri sorunsuz şekilde geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…