Ya kp bu büyük yumusatıcı gibi kutularda alıyor. Evdeki boş sıvı sabun kutularını kv taş fırın yakmak için saklıyor. Bende onların içinden alip doldurdumIyi olmus senin yanindalar dua et az kalmis sabret biraz sakinler ortalik simdi.
Bu arada o evde kac tane sivi sabun var
Herkesi afakanlar bastı ama herkes bana dayan dediAy afakanlar bastı okurken, ama sen az daha dayan.
Carsiya falan gittiginde porselen al koy oraya kolaysa atsinYa kp bu büyük yumusatıcı gibi kutularda alıyor. Evdeki boş sıvı sabun kutularını kv taş fırın yakmak için saklıyor. Bende onların içinden alip doldurdum
Herkesi afakanlar bastı ama herkes bana dayan dedi
Ayyy benimde aklıma o geldi bugünCarsiya falan gittiginde porselen al koy oraya kolaysa atsin
Elime oklavayı alırım kiiiAma ne diyek :)
Döv desek gıcığı dövebilcen mi, en azından asaletin kalsın
Yap yap herkese nazi gecmez anlasin.Ayyy benimde aklıma o geldi bugün
ayy bak aklıma ne geldi. Bi gün bi tv kanalını kilitlemiş bu. Artistlik yapıyor kimse izleyemez artık o kanalı. Ben izletmiyorum herkese yasak diyor. Sonra gittim manuel arama yaptım kanalların hepsini tekrar yükledim sifre mifre kalmadı. Sonra kp buna noldu senin şifreye bi akillı sen misin memlekette dediYap yap herkese nazi gecmez anlasin.
Iyi yapmissinayy bak aklıma ne geldi. Bi gün bi tv kanalını kilitlemiş bu. Artistlik yapıyor kimse izleyemez artık o kanalı. Ben izletmiyorum herkese yasak diyor. Sonra gittim manuel arama yaptım kanalların hepsini tekrar yükledim sifre mifre kalmadı. Sonra kp buna noldu senin şifreye bi akillı sen misin memlekette dedi
Onlarda bikmista hastalik bu ne yapican yanliz kaynin hastaligini cok kullaniyorPabucumunNicki canim kaynanamlara soyledim. 4.sabunu yanlarında koydum ve umarım bunuda sobaya atan biri cıkmaz dedim. Kaynanam oranin sabun kutusuna ne oldu dedi. Bende X sobaya atmış. Hemde aģzına kadar doldurmuştum dedim. Oda yetmezmiş gibi diger doldurduklarımıda atmış dedim. Sonra kp falan sen ne karısıyosun bi daha dokundugunu gormeyim burası bizim evimiz ben orda sabun durmasını istiyorum vs soylendiler. En son X "ya ben cok gerizekalıyım yada siz cok akıllısınız niye beni anlamiyosunuz" falan diyodu. Kp biz normal bi insan zekasina sahibiz ama sen gerizekali olabilirsin falan dedi sakayla karısık. Israfcısın diye soyleniyolardı. Ben cıktım odadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?