Sabır..

Nurrrs

Müslümanım demek başka ,müslümanca yaşamak başka..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
145
404
18
Selamun Aleykum arkadaşlar.. eşimin ailesi bizi hiç yalnız bırakmıyorlar.ve üstüne birde çalışıyorum bu durum moralimi çok bozuyor artik ?

yalnız bırakmıyorlar derken, aynı evdemi yaşıyorsunuz? aynı binadamı? heryere birliktemi gitmenizi bekliyorlar

Yakin ayni şehirde yaşıyoruz.ayni binada değiliz şükür. Ama hergun birlikte olmak istiyorlar ve ya bizi illaki çağırıyorlar yada geliyorlar.

Biraz daha konuyu anlatırmısınız niye yanlız bırakmıyorlar

özetin özetini yazmışsınız

Kusura bakmayın ya . Hep onlarda kalmamızı istiyorlar .hergun birlikte oturup kalkalım istiyorlar.her aksam yemekte onlarda olmamızı istiyorlar ....

Sabrediyorum ama bu yüzden eşimle de kavga ediyoruz çok üzülüyorum :/

Sizin bir aile oldugunuzu idrak edememisler mi hâlâ??????

Bunu kocanla konusmalisin. Sonucta sizinde kendinize ait bi hayatiniz var. Oglundan kopsun artik kv den.

Yavaş yavaş bu sıklığı azalt .
Sen onların ailesine eklenmedin yeni bir aile kurdun bunu anlat eşine .
Bi de senin ailen ne durumda ?

Bu yüzden 7-8 ay önce büyük kavga da ettik daha doğrusu ben içinden gelenleri gerekenleri söyledim ama yok bi degisiklikk

Onlar saygı göstermeyip ayni durumlara devam ettiklerinden eşimde düşkün onlara çok. Bu yüzden beni anlayan yok içlerinde

Sabrediyorum ama bu yüzden eşimle de kavga ediyoruz çok üzülüyorum :/
Eşinizle niye kavga ediyorsunuz istiyosa o gitsin annesine

Hergün hergün aynı kişiler çekilirmi yahu
İnsan kendi ailesine yeri geliyo tahammül edemiyo

Sizde bi gün benim aileme bigun senin ailene gideriz yeter artik deyip resti çekin

Yavaş yavaş bu sıklığı azalt .
Sen onların ailesine eklenmedin yeni bir aile kurdun bunu anlat eşine .
Bi de senin ailen ne durumda ?

Ailem şükür hayatta ama köyde olduklarından çok yakında değiller bize.

başka program yap bazen kendi komşularını bir gün akşam oturmasına çağır mesela yada senin yada eşinin iş arkadaşını
illa ki eve gidilmesi yerinde başka programlar yapıp sıklığı azaltın evde film izleyin başka bir yere alışverişe gidin yani sizi aradıklarınızda bir programınız olsun
arada bir de diretin gitmeme konusunda işten yorgun argın çıktığınızda eve gelip dinlenmek istediğinizi ailesinin evinde dinlenemediğinizi söyleyin eşinize

Söylüyorum güzelce anlatıyorum ama yok bi değişiklik esimdede...isten yorgun geliyorum evimde rahat edeyim diye bekliyorum ama olmuyor

Cekiyorum bu konuda hep kavga ediyoruz zaten ama nafile. Takan yok beni . Kaynbabam oturmaya gittik mi hemen kalın diye ısrarlara basliyor

Acaba diyorum ben mi yanlış düşünüyorum diye çok düşünüyorum bazen ama yok yani hergun hergun aynı

İstemeyerek kayinvalidemlere surat bile yapıyorum ama yok bi değişiklik . Beni günaha sokuyorlar ;( haftasonu bile ikide bir arıyorlar ne yapıyonuz diye. Yarin planiniz ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…